2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kim bı ayşegül astronot tulumlarını da söylemediniz nasıl çıktı kimden aldınız
Benden cikti tatlim instagram kullaniyosan sayfa acmis mothercare_outlet sayfasi ordada teli var cok fazla model var erkek icin astronot kalmamisti en son kizlar icin cok uyguna satiyo

Gecmis olsn cnm insallah. Aman atesin olmasn cok korkutucu. Bal limon ic burnununa tuzlu su cek. Karbonatla calkala agzini. Bn braz daha iyiyim cnm yatiyorm hala evde

Kızlar annem bendeydi bi haftadır misafir fln geldi gerçi ben pek işmyapmadıö ama sabahları bebek erkenden zıplatıyor yataktan o kdr yorgun ve halsiz hissediyorum ki... Sizler nasılsınız

yelser çook geçmiş olsn vee kocamaan göZün aydın oğluşun sağlıklıymış

Merak ettiğim, kasılma şikayetin var mıydı ben de var da .. Acaba diyorum ..

Gecmis olsun sanciniz acilmaniz mi var riskli demissiniz..Allah sağ sağlim kucaklarimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
Benim şu an Sancı yok , ilk benekte Sancı Ağrı hiçbirşey olmadan 22 haftalıkken düştü , ondan sonrada rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu , normalde kapalı olması gereken rahim ağzı diğer insanlara göre hem kısa hemde gebeliğin başlangıcından itibaren açık , bu sebepten şimdiki gebelikte 14. Haftada Dikiş atıldı ve sadece wc ye çıkıyorum gebeliğin başından beri . Âmin canım bebeklerimizi sağ salim miadında nasip etsin .

Kızlar iyi akşamlar hepinize
Bişey sorucam size
Bu sallanan beşikler varya onlardan alan oldumu yada etrafında kullanıp memnun kalan yada kalmayan
4moms sallanan beşik almak istiyorum bi fikriniz varmı

Benden cikti tatlim instagram kullaniyosan sayfa acmis mothercare_outlet sayfasi ordada teli var cok fazla model var erkek icin astronot kalmamisti en son kizlar icin cok uyguna satiyo
Canım 375 takipçisi olan 538 telefon numarası olan mı ? Hep 18-24 ay var , 0-3 ay kısa kol body bakınıyorum ama bulamıyorum, markafonidede indirimde ama oradada yok... Söylediğiniz kişide bulabilir miyim acaba 0-3 ay grubu bodyler...

mother care_outlet yaziyrum ciikmiyor sayfasi sen nail buldun evet no 538le baslayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…