2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar chicco next2me beşik almayı düşünen var mi? Yada daha önce kullanmış olan yorumları merak ediyorum.

Benim doktorum da normal demisti ama.ben de yine de soracagim muayene gunumde ya sanki gogus kafesim disa dogru acidi gibi hissediyorum cat diye catayacak sanki

Pijama ne aldın, nasıl şeyler var?

Beni de takip etsen ya instagramda " fatoskedi "

Ben de emzirme atleti aldım, 1 small ve 1 medium. Şu anda tam oluyor. Sonra nolur bilmiyorum

Hoş geldin

Tamam takip edeyim cnm sen de beni takip et benim insta adim da adim ve iki soyadimdan olusuyor ordan anla :) valla lohusa pijamasi diye iste onu iki yandan sagdan ve soldan dugmeli pijamalar varmis onlardan aldik google da arattiginda orada gorunen modeller ya her yerde ayni modeller zaten :)

Canim benim Allah yardimciniz olsun 27 haftalikken mi dogum yapmis oldun yani ay ne desem bilemedim Allahim saglik sihhat versin bebegine de sana da kuvozde guzelce buyusun kocaman adam olsun insaAllah

Canım açlık 95-100ün altında 1. Saat 140ın (ideali 120nin) altında isteniyor bu değerleri sık sık baya bi aşıyorsa insüline başlanıyor

Ailede şeker hastalığı olması riski artırıyor canım

Ailede şeker hastalığı olması riski artırıyor canım
Aclik 114.5 cikti..endokrinokojiue sevk ettiler..bu cuma gidicem..tekrar yükleme yaparlar mı..onda yüksek çıkar mı ki..çıkmazsa ne olur yada çıkarsa ne olur..çok sordum biliyorum ama affınıza sığındım..sağlıkçısıniz sanirim..

Şeker yüklemesi için aç gitmek gerekiyor canım

Canım bu dediklerin sonucu etkilemez 8 saat açlık sonrası yaptırmak yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…