2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Snnki gene bnden uzun cnm bnm 1.8 inmis bebis masallah guzel buyuyo ins 36 lari goruruz
Canım benim artık dikişler tutuyor tamamen hatta , ultrasonda dikişleri bulamadı , kaynamış iyice ... Doktorum 14. Haftada atmak istememişti , 3.8 cm di , çok baskı uygulayınca atmak zorunda kaldı , şimdi iyiki atmışız diyor , sen çok şanslısın aslında ilk bebeğinde farkedildi hemencik çözüm buldu doktorun , inşaallah 36. Haftaları göreceğiz ...

Valla canım boz at ya hadlerini bilsinler :) kaç kere çekicen bu muhabbetleri ashabı bozlur insanın.Sinir bozucu insana bir huzur vermiyolar .. :)

Son düzenleme:
Yatarak tamamlicZ artk napalm evt ck sjur doktrdan sansliyim

Çokk geçmiş olsun canım benim .. Sağlıkla kavuşun birbirinize allahım izniyle

Evet canım 59la kaldım 69 olmuşumneyse ki boyum uzun abartılı durmuyo

Toplamda 10 kilo cok degil canim normal aslinda :) ben de 8bucuk kilo aldim bakalim :)

Canim Allah yardimcin olsun en hayirli zamanda en hayirli dogumu yapmani nasip etsin evladin iki kiloyu gecmis bence cok endiselenme

Canim evlenmeden once o kadar sık idrar yolu enfeksiyonu geciriyordum ki gına gelmisti hatta evlendigimde cocugum olmaz diye korkuyordum ben surekli sirkeli su ile taharetlenirdim iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…