2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
H history1985 seni etiketlemeyi unutmusum canim

Kendini illa noraml dogum olucak yapmam lazm diye şartlandirma cnm. Ikisini de dusun ki uzulme sonra.
haklısın canım. zaten devlet hastanesine gidiyorum gerçekten zorunlu olmadıkça sezaryen yapamıycaklarını biliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı vakit daraldıkça heyecan basıyo :)

haklısın canım. zaten devlet hastanesine gidiyorum gerçekten zorunlu olmadıkça sezaryen yapamıycaklarını biliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı vakit daraldıkça heyecan basıyo :)
Evet fazla dusunmemeye bak. Bebiskonu dusun :) sonrasini dusun. Zaten illaki dogacak sezeryan veya normal kalmicaklar iceride . Tadini çıkart sen bu gunlerin :)
Uykusuz gunler pek yaknda

Cnm bnm kanamam oldugunda balik gbi kokuyodu vajinal inan 3 gun sirkeli suyla sildim ve hic bi koku kalmadi smdi gene gun asiri siliuorum

Ben siliyorum canım , banyo sonrası yapıyorum genelde yarım litrelik kaynamış soğutulmuş hazır suya , 3-4 damla elma sirkesi , fazlası tahriş eder :) her wc den sonra karbonatlı suyla siliyorum sonra kuru peöeteyle üstünden geçiyorum , gebeliğin başından beri yapıyorum bunu hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadım , normal hayatta sürekli idrar yolu enfeksiyonu olan bir insandım , gebelikten sonrada bu kadar çok olmasada yapmaya devam edeceğim :)

Kızlar merhabalar , bugun kontrolümüz vardı nst ye bende çok sıkıcı boğucu birşeymiş, bizim bebek çok hareketli olduğundan yakalayamadı ilk Başlarda , birde milletin bebesi solda olur benim ki sağda Durmuş , 15 dk durabildim zaten dümdüz Şerit kasılma Sancı çıkmadı , Bebeğin kilosu 1765 gr Mış boyu 42 cm miş normal dedi doktorumuz... Zaten bizde eşimle öyle çok uzun bir çift değiliz :)) rahim ağzı boyum 22 mm e düşmüş yatışa devam hala 30₺5 teyiz , doktoruma 36 yı görürmüyüz diye sordum böyle giderse görürüz dedi , inşaallah 6 -7 daha dayanır bebişimiz :))

Ben de hep kız görmüştüm başlarda, emzirdim bile kızımı rüyamda ama 19. Haftada oğlum olacağını öğrendim. Bunlar hep bilinçaltının oyunları bize. Hayır olsun diyip geçiyoruz, asıl son ay çok manyak rüyalar oluyormuş kaygıların ötürü. Bakalım neler göreceğiz :)

kızlar ben inşallah temmuzda doğum yapıcam doktor 29+1 de (bugün) progestan yazdı telaştan soramadım sizde bu haftalarda kullanan var mı??

Snnki gene bnden uzun cnm bnm 1.8 inmis bebis masallah guzel buyuyo ins 36 lari goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…