2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallahh sen de almışsın ben daha az aldın sanıyodum ben de 9-10 arası gidip geliyorum tartım dijital değil cuma dr randevum var bakalım orda belli olur

Ben de ağlayacak duruma geldim zaten cnm dedim ya daha öncede benzer şeyler yaptı ama bugun baya ileri gitti olay hiç anlamiyolar ki bizi

Karar senin tabi ama ben o doktora dogum yapmazdim simdi gelir dogum oncesi de boyle ters ters davranir zaten canin burnunda olacak

Hangi sehirde yasiyorsun

Ya bizim dr alaycı ama sürekli doktorum diye.. biraz trip atınca topluyo bazen de insan suçlu gibi hissediyo tekrar sorduğu sorulara alaycı tavırla yaklaşınca o duruma düşmemek için anlatmaya gidiyo kendini falan amann işte:) bu kadar değil ama çok fazla olmuş hiç bi zaman bu kadar olmadı bırak bence.. Kişiliği öyle oluyor basen o zaman çok sorun değil ama bu resmen aşağılama.

Ya bizim bu çevrede drlar üç aşağu beş yukarı aynı burda olursa mecbur buna ama planlı olursa şehir dışı. Senin başka şansında varmış yani daha nee işin var bırak bunu kesinlikle canım..

Sinir oluyorum böyle doktorlara benim aile hekimim de böyle ters cevaplar veriyodu değiştirdim sanki dünyadaki tek dr o da ona muhtaçmışsın gibi..ben olsam bidaha girmezdim

Ya ben de dayandım ama baktım bugün sorun bende değil bana diyo ki işimiz video çekmek değil tabiki değil ama ben anne olucam heyecanlıyım görmek istiyorum anlamanız gerek dedim resim çektim tatmin olmuyosun sen diyo onu eleştirmişim gibi algılamis elinize sağlık demen gerekirken video soruyorsun diyo

Cnm senin
Cnm senin de bugun kontrolün vardı nasıl geçti kilosu kaç olmuş bebişinin bana 1500 gr dedi ona da üzüldüm yiyorum içiyorum herseyi kilo almıyor maalesef

Aman bırak hiç takma ben tarama için gittiğimde böyle olmuştu sırt kemikleri iyi ben istemiyorum dedi ben istiyorum dedim bi tripler falan karnıma sert vurmalar töbee bir şey sordum sen buraya taramaya gelmişin ben onun cevabını veremem tarzında bişi söyledi cvap vermedim ben de aynısını yaptım çıktım onlar çok biliyolar diye bilmeyenleri hor görüyolar aldıklarının çok fazlasını istiyolar bunun suçlusu biz değiliz bu açıdan çok basit mevzu bak ben hiç umursamıyorum sen de düşün böyle boşver üzme bebişi :)

Zaten öyle yapıcam Cnm o şeker içten biri zaten ondan memnun olan çok kişi var sıra bulmak bile zor âma ben pinpirik yaptım.gittim bu adamı sardı başıma perinatologtur iyidir dedim kendimce

Neyse doguma daha var saglikli bi karar verirsin insallah

Heycanlandım şimdiden bakalım bebişler ne alemde

Evet ya kac kilo acaba yerimde duramiyorum resmen buyumustur herhalde karnim da buyuduuu

Evet onun yüzünden üzüldü yavrum da haklısın canım.

Aldıkları üstün eğitime karşılık onlara göre öyle bizlerle uğraşmak istemiyorlar aldıklarını maddi tönden az buluyor aldıkları eğitime karşı çok daha fazla maddiyat istiyolar daha kolay kazanmak istiyolar bunun sorumlusu biz değiliz hepsi öyle değil tabi ki bu kadar üstün görmenin manası yok bence unutuyoşsr ki işleri böyle insanlarla uğraşmak hayır gayet saygışı maddi olanağı olan medemi insanlar gidiyor oysa hastanede nasıl davranıyılar kim bilir . Cahil görüyolar cahil insan gmrmemişler heralde H history1985

Cnm toplasan 10 15 dakika bakıyor 300 400 lira alıyor daha fazlasını ne istiyorlar ki doyumsuzluk bu ve kibir maalesef

Kızlar herkese iyi geceler . İyi kolay geceler. Bi ben mi böyleyim ya. Yatak gece uzanmak bu kadar mı eziyet gelir insana. İçim daralio nefesim yetmio. Karnım yirtilcak gibi sıkıldım ben hamislik ten hemen 38 . Hafta lar gelsin istiorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…