- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.141
Maşallahh sen de almışsın ben daha az aldın sanıyodumToplamda 10 kilo cok degil canim normal aslinda :) ben de 8bucuk kilo aldim bakalim :)
Canim Allah yardimcin olsun en hayirli zamanda en hayirli dogumu yapmani nasip etsin evladin iki kiloyu gecmis bence cok endiselenme
Canim evlenmeden once o kadar sık idrar yolu enfeksiyonu geciriyordum ki gına gelmisti hatta evlendigimde cocugum olmaz diye korkuyordum ben surekli sirkeli su ile taharetlenirdim iyi gelirdi
Maşallahh sen de almışsın ben daha az aldın sanıyodumben de 9-10 arası gidip geliyorum tartım dijital değil cuma dr randevum var bakalım orda belli olur
Ben de ağlayacak duruma geldim zaten cnm dedim ya daha öncede benzer şeyler yaptı ama bugun baya ileri gitti olay hiç anlamiyolar ki bizi
İzmirdeyim canımKarar senin tabi ama ben o doktora dogum yapmazdim simdi gelir dogum oncesi de boyle ters ters davranir zaten canin burnunda olacak
Hangi sehirde yasiyorsun
Ya bizim dr alaycı ama sürekli doktorum diye.. biraz trip atınca topluyo bazen de insan suçlu gibi hissediyo tekrar sorduğu sorulara alaycı tavırla yaklaşınca o duruma düşmemek için anlatmaya gidiyo kendini falan amann işte:) bu kadar değil ama çok fazla olmuş hiç bi zaman bu kadar olmadı bırak bence.. Kişiliği öyle oluyor basen o zaman çok sorun değil ama bu resmen aşağılama.kızlar ya moralım çok bozuk bıraz uzun olacak ama içimi döktüm azıcık.doktordan geldım ıkı doktora bırden gıdıyorum ben bugun gıttıgım proftu.bu adamla bı turlu anlaşamadık soru sorsam azarlar gıbı cvp verıyodu ama ben bılgılı ve ultrason aletı cok ıyı herseye bakıyo dıe gıtmeye devam ettım doğumu da onda yapıcaktım bılgısıne guvendıgım ıcın muayene ucretı 300 doğum ucretı 5000 e gelecektı.dıger doktorumda cok ıyı herkes cok memnun bende sevıyorum aslında ama ıste numarasını vermıyor bı de uzman doktor dıe doğumda acıl bısey olsa prof. ıyı bılır diye prof.u tercıh ettım ama dedım ya adam tam bı gıcık.neyse bugun gıttım renklı goruntusunu cekıyo vıdeosunu falan verıyo herseferınde bebişim de yuzunu fazla açmadı vıdeo almadı doktor da ben de şirin bı sekılde vıdeosunu aldık mı hocam dedim bızım amacımız vıdeo mu falan dıe çıkıştı azarı yedım ben de cok agresıfsınız dedım hassas bı donemdeyım ve evde sureklı bebegıme bunlardan bakıyorum dedım.neyse bıraz atıştık gıbı oldu sonra ben plesanta önde olunca sezeryan zor mu oluyomuş hocam dedım sen mı yapcan amelıyatı dedı bana.ben de tabıkı cevaplarını verdım ama cok sinirlendim ve acayıp moralım bozuldu hamıle ınsana yapılcak sey mı bu?
Siz olsanız napardınız sımdı kızlar bu durumda bundan sonrası için.
Sinir oluyorum böyle doktorlara benim aile hekimim de böyle ters cevaplar veriyodu değiştirdim sanki dünyadaki tek dr o da ona muhtaçmışsın gibi..ben olsam bidaha girmezdimkızlar ya moralım çok bozuk bıraz uzun olacak ama içimi döktüm azıcık.doktordan geldım ıkı doktora bırden gıdıyorum ben bugun gıttıgım proftu.bu adamla bı turlu anlaşamadık soru sorsam azarlar gıbı cvp verıyodu ama ben bılgılı ve ultrason aletı cok ıyı herseye bakıyo dıe gıtmeye devam ettım doğumu da onda yapıcaktım bılgısıne guvendıgım ıcın muayene ucretı 300 doğum ucretı 5000 e gelecektı.dıger doktorumda cok ıyı herkes cok memnun bende sevıyorum aslında ama ıste numarasını vermıyor bı de uzman doktor dıe doğumda acıl bısey olsa prof. ıyı bılır diye prof.u tercıh ettım ama dedım ya adam tam bı gıcık.neyse bugun gıttım renklı goruntusunu cekıyo vıdeosunu falan verıyo herseferınde bebişim de yuzunu fazla açmadı vıdeo almadı doktor da ben de şirin bı sekılde vıdeosunu aldık mı hocam dedim bızım amacımız vıdeo mu falan dıe çıkıştı azarı yedım ben de cok agresıfsınız dedım hassas bı donemdeyım ve evde sureklı bebegıme bunlardan bakıyorum dedım.neyse bıraz atıştık gıbı oldu sonra ben plesanta önde olunca sezeryan zor mu oluyomuş hocam dedım sen mı yapcan amelıyatı dedı bana.ben de tabıkı cevaplarını verdım ama cok sinirlendim ve acayıp moralım bozuldu hamıle ınsana yapılcak sey mı bu?
Siz olsanız napardınız sımdı kızlar bu durumda bundan sonrası için.
İzmirdeyim canım
Ya ben de dayandım ama baktım bugün sorun bende değil bana diyo ki işimiz video çekmek değil tabiki değil ama ben anne olucam heyecanlıyım görmek istiyorum anlamanız gerek dedim resim çektim tatmin olmuyosun sen diyo onu eleştirmişim gibi algılamis elinize sağlık demen gerekirken video soruyorsun diyoYa bizim dr alaycı ama sürekli doktorum diye.. biraz trip atınca topluyo bazen de insan suçlu gibi hissediyo tekrar sorduğu sorulara alaycı tavırla yaklaşınca o duruma düşmemek için anlatmaya gidiyo kendini falan amann işte:) bu kadar değil ama çok fazla olmuş hiç bi zaman bu kadar olmadı bırak bence.. Kişiliği öyle oluyor bazen o zaman çok sorun değil ama bu resmen aşağılama.
Zaten öyle yapıcam Cnm o şeker içten biri zaten ondan memnun olan çok kişi var sıra bulmak bile zor âma ben pinpirik yaptım.gittim bu adamı sardı başıma perinatologtur iyidir dedim kendimceUzman doktoruna sezaryen olmayi dusunmez misin
Heycanlandım şimdiden bakalım bebişler ne alemdeBen almiyorum yaa bebek aliyo bebekbenim de cuma randevum var :)
Bende şu an yüzünü bile görmek istemiyorum onunSinir oluyorum böyle doktorlara benim aile hekimim de böyle ters cevaplar veriyodu değiştirdim sanki dünyadaki tek dr o da ona muhtaçmışsın gibi..ben olsam bidaha girmezdim
Cnm senin de bugun kontrolün vardı nasıl geçti kilosu kaç olmuş bebişinin bana 1500 gr dedi ona da üzüldüm yiyorum içiyorum herseyi kilo almıyor maalesefcanım inşaallah bebek iyidir öncelikle , tuhaf bir doktorluk afedersin ama 300 tl para verip ağzından çıkacak 2 Cümleye Bakıyoruz ... Bende 1 Prof 1 uzmana gidiyorum , Prof olanda mesela önemli şeylerine BAKIYOR bırak cd vermeyi 3 boyutlu siyah beyaz foto bile alamadım , istemedim gerçi bende ama vermek isteseydi verirdi diye düşünüyorum , pröfösörler olayın magazinsel boyutuyla pek ilgilenmiyorlar açıkçası , ama bu şekildede azarlar şekilde konuşuyorsa pek gitmemek gerekiyor , tabi riskli bir durumun yoksa , riskli gebelik grubundaysan bu saatten sonra doktor değiştirmek sıkıntı olur zaten şurda kaldı 6-7 haftamız birkaç kez daha kontrol gidip sezeryanı olup hadi eyvallah dersin ...
Aman bırak hiç takma ben tarama için gittiğimde böyle olmuştu sırt kemikleri iyi ben istemiyorum dedi ben istiyorum dedim bi tripler falan karnıma sert vurmalar töbee bir şey sordum sen buraya taramaya gelmişin ben onun cevabını veremem tarzında bişi söyledi cvap vermedim ben de aynısını yaptım çıktım onlar çok biliyolar diye bilmeyenleri hor görüyolar aldıklarının çok fazlasını istiyolar bunun suçlusu biz değiliz bu açıdan çok basit mevzu bak ben hiç umursamıyorum sen de düşün böyle boşver üzme bebişi :)Ya ben de dayandım ama baktım bugün sorun bende değil bana diyo ki işimiz video çekmek değil tabiki değil ama ben anne olucam heyecanlıyım görmek istiyorum anlamanız gerek dedim resim çektim tatmin olmuyosun sen diyo onu eleştirmişim gibi algılamis elinize sağlık demen gerekirken video soruyorsun diyo
Zaten öyle yapıcam Cnm o şeker içten biri zaten ondan memnun olan çok kişi var sıra bulmak bile zor âma ben pinpirik yaptım.gittim bu adamı sardı başıma perinatologtur iyidir dedim kendimce
Heycanlandım şimdiden bakalım bebişler ne alemde
Evet onun yüzünden üzüldü yavrum da haklısın canım.Aman bırak hiç takma ben tarama için gittiğimde böyle olmuştu sırt kemikleri iyi ben istemiyorum dedi ben istiyorum dedim bi tripler falan karnıma sert vurmalar töbee bir şey sordum sen buraya taramaya gelmişin ben onun cevabını veremem tarzında bişi söyledi cvap vermedim ben de aynısını yaptım çıktım onlar çok biliyolar diye bilmeyenleri hor görüyolar aldıklarının çok fazlasını istiyolar bunun suçlusu biz değiliz bu açıdan çok basit mevzu bak ben hiç umursamıyorum sen de düşün böyle boşver üzme bebişi :)
Aynen ben dee..inşallah büyümüşlerdirNeyse doguma daha var saglikli bi karar verirsin insallah
Evet ya kac kilo acaba yerimde duramiyorum resmen buyumustur herhalde karnim da buyuduuu
Aldıkları üstün eğitime karşılık onlara göre öyle bizlerle uğraşmak istemiyorlar aldıklarını maddi tönden az buluyor aldıkları eğitime karşı çok daha fazla maddiyat istiyolar daha kolay kazanmak istiyolar bunun sorumlusu biz değiliz hepsi öyle değil tabi ki bu kadar üstün görmenin manası yok bence unutuyoşsr ki işleri böyle insanlarla uğraşmak hayır gayet saygışı maddi olanağı olan medemi insanlar gidiyor oysa hastanede nasıl davranıyılar kim bilir . Cahil görüyolar cahil insan gmrmemişler heralde H history1985Ya en önemli şey moralken bizim için, böyle davrananlara hakkaten sinir oluyorum.
Ben de 2-3 hafta önce 1 profesöre gittim ama pişman oldum. Daha 30. haftalıktım ve o zamandan beni sezaryene yönlendirmeye çalıştı, bebek pozisyonuna dönmemiş diye.. Bence bu konuda yani doğum konusunda profesöre gitmek gereksiz. Aynen ego tavanmış, kendilerini geliştirdikleri de yok pek fazla, aynı tas aynı hamam gidiyolar.
Bence en önemlisi işinde iyi ve hastasıyla uyum içinde bir doktor bulmak. Hamile psikolojisi de önemli ki doğum psikolojisi daha da önemli olacak hepimiz için. Ne diyecek diye habire çekindiğin, kendini sıkacağın biri doğumu da zorlaştırır bana göre. Tabii yaşamadık henüz doğumu bilmiyoruz ama inşallah hepimiz için iyi psikolojiyle, kolayca gerçekleşir..
Cnm toplasan 10 15 dakika bakıyor 300 400 lira alıyor daha fazlasını ne istiyorlar ki doyumsuzluk bu ve kibir maalesefAldıkları üstün eğitime karşılık onlara göre öyle bizlerle uğraşmak istemiyorlar aldıklarını maddi tönden az buluyor aldıkları eğitime karşı çok daha fazla maddiyat istiyolar daha kolay kazanmak istiyolar bunun sorumlusu biz değiliz hepsi öyle değil tabi ki bu kadar üstün görmenin manası yok bence unutuyoşsr ki işleri böyle insanlarla uğraşmak hayır gayet saygışı maddi olanağı olan medemi insanlar gidiyor oysa hastanede nasıl davranıyılar kim bilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?