2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben de lohusa geceliği için çok dolaştım bir türlü alamadım nasip değilmiş en sonunda internetten almak zorunda kaldım inşallah güzel çıkar henüz kargoda :))

Eklentiler

• baha 2925-800x1280-314x450_0.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 81
ben de lohusa geceliği için çok dolaştım bir türlü alamadım nasip değilmiş en sonunda internetten almak zorunda kaldım inşallah güzel çıkar henüz kargoda :))
Bu da çok cici Can'ım güle güle kullan.Ben daha desensiz ve dantelli seviyorum.Bunu buldum şimdilik ama taç ve terliğe bayıldım onları alıcam galiba.

Eklentiler

• image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 70
gebito canım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberle gelirsin ama arkadaşların dediği gibi maşallah kilosu falan gayet iyi hiç üzme kendini.
Kızlar bizde bugün ilk defa nst ye girdik insanların dediği kadar var hiç sevemedim bende kuru sedyede yatarken belim ağrıdı resmen. Ama minigimin kalp atışlarını duymak harikaydı kipirdadikca hızlanıyor falan kalp atışları çok değişikti ya. Doktor banada kendini çok yorma dinlen dedi zayif ve kansiz olmam erken dogumu tetiklermis. Var bu haziran bebişlerinde bi sabirsizlik. Bizimki de makat geliş hala oyuzden galiba azcik sezeryandan bahsetti canım sıkıldı yaa. Ama yinede herşeyin hayırlısı tabiki

Nst ye durup dururken mi soktu cnm ben de bugun gidicem ama hiç sanmıyorum Nst ye alcagini

Vallahi artık dayanamicam sanki kızçeler yaa aradım doktoru dedim çalışabilir raporunu bozalım zorlanıyorum ben dedim ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim kafamda deli sorulaaaarr

Çok duygulandırdınız beni Allah razı olsun dualarınız için

Bugün için geçti tehlike. Sabah ultrason yapan dr biraz daha iyi görmüş suyunu bugün yatışa devam kararı alındı. Durduğu kadar tutmaya çalışacaklar içeride. Sürekli serum takıyorlar inşallah artar suyu azıcık daha.

Gündw 3 litre su içiyordum. Neden böyle oldu anlamıyorum. Kısmet meselesi arkadaşım çok az su içiyorum benim suyumda birşey yok dedi. Herşey bana bağlı da değilmiş ne kadar dikkat etsemde

Allah herbirinizden tek tek razı olsun.

Bn normal pijama aldm koydum onu dugmeli her zmn gymek icin :)
Canta en kolayi ya yeterki hrsey yikanms olsn

Cnm bnde azalma olamamsina ragmen gecen hfta bi gun yattim 3 litrr serm verdiler onlem icin umarm biz erken dogumcular sonuna kdr bekelrz

34.haftaya girdigim için aldı canım rutin olarak ama birşey çıkmadı zaten gayet normal çok şükür. bidaha 2hafta sonra. sonra her hafta gitcem. 34le 36da hem nst hem muayene sonra 1hafta nst 1hafta muayne. O sekildeymis bizim doktorun hepsi aynı mı bilmiyorum ama. Seni bi sıkıntı kasilman yoksa almaz herhalde daha 34ten sonra başlıyor galiba

Tek sabırsız haziran bebekleri değil. Çevremde bildiğim herkes erken doğum yaptı :/ artık hamilelik süresi azalıyor sanırım:):) hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarımıza inşallah.

Bugün iğnemi yazdırmak için aile hekimine gitmiştim. Ebe rutin kontrolleri yaptı. Son aylarda idrar yolu enfeksiyonu artar o yüzden tuvalete ellerini yıkayıp gir çamaşırını sürekli değiştir havalar sıcaklaştığı için terleme olur nemli çamaşırla durma ve sirkeli suyla arada bir sil dedi. Böyle sirkeli suyla silen var mı?

bişi sorcam yaa şimdi ben bugün 33+ 1 im bu cumartesi raporu bozdurcam ya bu çalıştığım 2 haftalık süre doğum sonrası 8 haftalık izin süresine eklenir mi eklenmez mi
32yi tamamladığını doktor raporuyla belgelemiş miydin canım? eğer raporun varsa 2 haftalık çalıştığını doğum sonrasına ekletebilirsin..

Kendini illa noraml dogum olucak yapmam lazm diye şartlandirma cnm. Ikisini de dusun ki uzulme sonra.

Mantar olan sirkeli suyla yıkasin diye duymustum ben. Belki nemli camasrdan fln mantar olmasn diye sorkeyle sil demistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…