- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.121
Vajinal kullansaydin muhakkak rahimsel sikintin var derdim ama agizdansa cok ciddi biseyin yoktur canim ama snaa ilac verirken sunu bunu su sebeple yazdm demesi gerekli diye dusunuyorumAğizdan dedi aciklama yapmadi uyuz doktor
Evet canim bu doktorlarr ahh yrn arayip sorucamVajinal kullansaydin muhakkak rahimsel sikintin var derdim ama agizdansa cok ciddi biseyin yoktur canim ama snaa ilac verirken sunu bunu su sebeple yazdm demesi gerekli diye dusunuyorum
Kuzum gitme sen o adama yaa, boşver diğer doktorun da iyidir. Aranızdaki iletişim bozulmuş baksana. Ben olsam gitmezdim yanikızlar ya moralım çok bozuk bıraz uzun olacak ama içimi döktüm azıcık.doktordan geldım ıkı doktora bırden gıdıyorum ben bugun gıttıgım proftu.bu adamla bı turlu anlaşamadık soru sorsam azarlar gıbı cvp verıyodu ama ben bılgılı ve ultrason aletı cok ıyı herseye bakıyo dıe gıtmeye devam ettım doğumu da onda yapıcaktım bılgısıne guvendıgım ıcın muayene ucretı 300 doğum ucretı 5000 e gelecektı.dıger doktorumda cok ıyı herkes cok memnun bende sevıyorum aslında ama ıste numarasını vermıyor bı de uzman doktor dıe doğumda acıl bısey olsa prof. ıyı bılır diye prof.u tercıh ettım ama dedım ya adam tam bı gıcık.neyse bugun gıttım renklı goruntusunu cekıyo vıdeosunu falan verıyo herseferınde bebişim de yuzunu fazla açmadı vıdeo almadı doktor da ben de şirin bı sekılde vıdeosunu aldık mı hocam dedim bızım amacımız vıdeo mu falan dıe çıkıştı azarı yedım ben de cok agresıfsınız dedım hassas bı donemdeyım ve evde sureklı bebegıme bunlardan bakıyorum dedım.neyse bıraz atıştık gıbı oldu sonra ben plesanta önde olunca sezeryan zor mu oluyomuş hocam dedım sen mı yapcan amelıyatı dedı bana.ben de tabıkı cevaplarını verdım ama cok sinirlendim ve acayıp moralım bozuldu hamıle ınsana yapılcak sey mı bu?
Siz olsanız napardınız sımdı kızlar bu durumda bundan sonrası için.
canım inşaallah bebek iyidir öncelikle , tuhaf bir doktorluk afedersin ama 300 tl para verip ağzından çıkacak 2 Cümleye Bakıyoruz ... Bende 1 Prof 1 uzmana gidiyorum , Prof olanda mesela önemli şeylerine BAKIYOR bırak cd vermeyi 3 boyutlu siyah beyaz foto bile alamadım , istemedim gerçi bende ama vermek isteseydi verirdi diye düşünüyorum , pröfösörler olayın magazinsel boyutuyla pek ilgilenmiyorlar açıkçası , ama bu şekildede azarlar şekilde konuşuyorsa pek gitmemek gerekiyor , tabi riskli bir durumun yoksa , riskli gebelik grubundaysan bu saatten sonra doktor değiştirmek sıkıntı olur zaten şurda kaldı 6-7 haftamız birkaç kez daha kontrol gidip sezeryanı olup hadi eyvallah dersin ...kızlar ya moralım çok bozuk bıraz uzun olacak ama içimi döktüm azıcık.doktordan geldım ıkı doktora bırden gıdıyorum ben bugun gıttıgım proftu.bu adamla bı turlu anlaşamadık soru sorsam azarlar gıbı cvp verıyodu ama ben bılgılı ve ultrason aletı cok ıyı herseye bakıyo dıe gıtmeye devam ettım doğumu da onda yapıcaktım bılgısıne guvendıgım ıcın muayene ucretı 300 doğum ucretı 5000 e gelecektı.dıger doktorumda cok ıyı herkes cok memnun bende sevıyorum aslında ama ıste numarasını vermıyor bı de uzman doktor dıe doğumda acıl bısey olsa prof. ıyı bılır diye prof.u tercıh ettım ama dedım ya adam tam bı gıcık.neyse bugun gıttım renklı goruntusunu cekıyo vıdeosunu falan verıyo herseferınde bebişim de yuzunu fazla açmadı vıdeo almadı doktor da ben de şirin bı sekılde vıdeosunu aldık mı hocam dedim bızım amacımız vıdeo mu falan dıe çıkıştı azarı yedım ben de cok agresıfsınız dedım hassas bı donemdeyım ve evde sureklı bebegıme bunlardan bakıyorum dedım.neyse bıraz atıştık gıbı oldu sonra ben plesanta önde olunca sezeryan zor mu oluyomuş hocam dedım sen mı yapcan amelıyatı dedı bana.ben de tabıkı cevaplarını verdım ama cok sinirlendim ve acayıp moralım bozuldu hamıle ınsana yapılcak sey mı bu?
Sağol cnm evet diğer doktorum iyi işte insan Prof falan deyip kanıyor ego tavan yapmış maalesefKuzum gitme sen o adama yaa, boşver diğer doktorun da iyidir. Aranızdaki iletişim bozulmuş baksana. Ben olsam gitmezdim yani
Yok cnm o gittiğim uzman doktoru bırakmadım ona da her ay gittim ne olur ne olmaz diye o insanca davranıyor en azından yerimden kalkarken bile elini uzatır ben kaşindim işte her gidisimde stres oluyorum acaba sorsam mi bişey kızar mi diecanım inşaallah bebek iyidir öncelikle , tuhaf bir doktorluk afedersin ama 300 tl para verip ağzından çıkacak 2 Cümleye Bakıyoruz ... Bende 1 Prof 1 uzmana gidiyorum , Prof olanda mesela önemli şeylerine BAKIYOR bırak cd vermeyi 3 boyutlu siyah beyaz foto bile alamadım , istemedim gerçi bende ama vermek isteseydi verirdi diye düşünüyorum , pröfösörler olayın magazinsel boyutuyla pek ilgilenmiyorlar açıkçası , ama bu şekildede azarlar şekilde konuşuyorsa pek gitmemek gerekiyor , tabi riskli bir durumun yoksa , riskli gebelik grubundaysan bu saatten sonra doktor değiştirmek sıkıntı olur zaten şurda kaldı 6-7 haftamız birkaç kez daha kontrol gidip sezeryanı olup hadi eyvallah dersin ...
Yok cnm o gittiğim uzman doktoru bırakmadım ona da her ay gittim ne olur ne olmaz diye o insanca davranıyor en azından yerimden kalkarken bile elini uzatır ben kaşindim işte her gidisimde stres oluyorum acaba sorsam mi bişey kızar mi die
Evet canım ya daha öncede buna benzer olaylar yaşadım her seferinde ben büyütüyorum adam isinde iyi şu bu diye sabrettim ama bugun doldu taştim resmen psikolojimiz zaten hassas bi de bunlar ekleniyorYa en önemli şey moralken bizim için, böyle davrananlara hakkaten sinir oluyorum.
Ben de 2-3 hafta önce 1 profesöre gittim ama pişman oldum. Daha 30. haftalıktım ve o zamandan beni sezaryene yönlendirmeye çalıştı, bebek pozisyonuna dönmemiş diye.. Bence bu konuda yani doğum konusunda profesöre gitmek gereksiz. Aynen ego tavanmış, kendilerini geliştirdikleri de yok pek fazla, aynı tas aynı hamam gidiyolar.
Bence en önemlisi işinde iyi ve hastasıyla uyum içinde bir doktor bulmak. Hamile psikolojisi de önemli ki doğum psikolojisi daha da önemli olacak hepimiz için. Ne diyecek diye habire çekindiğin, kendini sıkacağın biri doğumu da zorlaştırır bana göre. Tabii yaşamadık henüz doğumu bilmiyoruz ama inşallah hepimiz için iyi psikolojiyle, kolayca gerçekleşir..
Doktorunuz tersmiş gerçekten.bırakın isterseniz seçim size kalmış. Benim gittiğim perinotolog öyleydi.. Annemi terslemişti.. Görüntü ve cd verecekmisiniz diye sordu annem tersledi.. Bende 3 doktora gidiyorum biri emekli muayenehanesinde gidiyorum.. Biri bulunduğum ilçedeki çok şeker bir doktor.. Hatta dün gittik.. Annem doğuma yanında girmek istiyorum demişti.. Bende doktora söyledim annem doğumda girmek istiyormuş sizinle beraber dedim. Ben doktoru ikna ederim dedi hatta dedim.. Annem benim doğumumda edindiği tecrübeyi anlattı kısaca anısını diyelim gülmüştük doktorla.. O konuda doktorum iyi.. Diğerlerinde iyi ildeki doktorum deneyimli doçent. Onuda o sebepten seviyorum.. Dinliyor ilgili rahat 20-25 do ayırıyor insana gerekirse fazla bile..Evet canım ya daha öncede buna benzer olaylar yaşadım her seferinde ben büyütüyorum adam isinde iyi şu bu diye sabrettim ama bugun doldu taştim resmen psikolojimiz zaten hassas bi de bunlar ekleniyor
Doktor işi şans biraz canım işte uzman doktorundan memnunum aslında işte renkli görürüm bebisimi hem de adam yıllarını vermiş Prof. Diye aldandim geriye kalan sinir bozukluğu oldu hala kendime gelemedimDoktorunuz tersmiş gerçekten.bırakın isterseniz seçim size kalmış. Benim gittiğim perinotolog öyleydi.. Annemi terslemişti.. Görüntü ve cd verecekmisiniz diye sordu annem tersledi.. Bende 3 doktora gidiyorum biri emekli muayenehanesinde gidiyorum.. Biri bulunduğum ilçedeki çok şeker bir doktor.. Hatta dün gittik.. Annem doğuma yanında girmek istiyorum demişti.. Bende doktora söyledim annem doğumda girmek istiyormuş sizinle beraber dedim. Ben doktoru ikna ederim dedi hatta dedim.. Annem benim doğumumda edindiği tecrübeyi anlattı kısaca anısını diyelim gülmüştük doktorla.. O konuda doktorum iyi.. Diğerlerinde iyi ildeki doktorum deneyimli doçent. Onuda o sebepten seviyorum.. Dinliyor ilgili rahat 20-25 do ayırıyor insana gerekirse fazla bile..
kızlar ya moralım çok bozuk bıraz uzun olacak ama içimi döktüm azıcık.doktordan geldım ıkı doktora bırden gıdıyorum ben bugun gıttıgım proftu.bu adamla bı turlu anlaşamadık soru sorsam azarlar gıbı cvp verıyodu ama ben bılgılı ve ultrason aletı cok ıyı herseye bakıyo dıe gıtmeye devam ettım doğumu da onda yapıcaktım bılgısıne guvendıgım ıcın muayene ucretı 300 doğum ucretı 5000 e gelecektı.dıger doktorumda cok ıyı herkes cok memnun bende sevıyorum aslında ama ıste numarasını vermıyor bı de uzman doktor dıe doğumda acıl bısey olsa prof. ıyı bılır diye prof.u tercıh ettım ama dedım ya adam tam bı gıcık.neyse bugun gıttım renklı goruntusunu cekıyo vıdeosunu falan verıyo herseferınde bebişim de yuzunu fazla açmadı vıdeo almadı doktor da ben de şirin bı sekılde vıdeosunu aldık mı hocam dedim bızım amacımız vıdeo mu falan dıe çıkıştı azarı yedım ben de cok agresıfsınız dedım hassas bı donemdeyım ve evde sureklı bebegıme bunlardan bakıyorum dedım.neyse bıraz atıştık gıbı oldu sonra ben plesanta önde olunca sezeryan zor mu oluyomuş hocam dedım sen mı yapcan amelıyatı dedı bana.ben de tabıkı cevaplarını verdım ama cok sinirlendim ve acayıp moralım bozuldu hamıle ınsana yapılcak sey mı bu?
Eşinizle konuştunuz mu pekiDoktor işi şans biraz canım işte uzman doktorundan memnunum aslında işte renkli görürüm bebisimi hem de adam yıllarını vermiş Prof. Diye aldandim geriye kalan sinir bozukluğu oldu hala kendime gelemedim
Ben gebe kalmadan 1 ay Öncesinde gitmeye başladım perinatolog profa çok tatlı bir kadın açıkçası ama telefon numarasını istemiştim vermemişti aradan 2-3 ay geçti akşam eve geliyorum Hocamı gördüm meğersem aynı sitede oturuyormuşuz :)))) mecburen o gün ben istemeden vermek zorunda kaldı :) şimdi 15 günde bir çağırıyor ama bende her ihtimale karşı bir uzmana gidiyorum ayda bir gitmiş oluyorum arada watsaptan yazışıyoruz ama Dediğin gibi bende pek soru sormam , o anlatır zaten fazlada didinmemek gerekiyor , 3 boyutlu resmimizi cd ymiş normal 2 boyutlu resim bile alamadım proftan .. Bu tarz şeyleri almak için sosyete doktoruna gitmek gitmek gerekiyor ... Dediğim gibi çok riskli bir durumun yoksa 5 bin lirayıda 300 lirayıda sokakta bulmuyoruz , Bebeğin başka ihtiyaçlarına harcarsın ...Yok cnm o gittiğim uzman doktoru bırakmadım ona da her ay gittim ne olur ne olmaz diye o insanca davranıyor en azından yerimden kalkarken bile elini uzatır ben kaşindim işte her gidisimde stres oluyorum acaba sorsam mi bişey kızar mi die
Ben de ağlayacak duruma geldim zaten cnm dedim ya daha öncede benzer şeyler yaptı ama bugun baya ileri gitti olay hiç anlamiyolar ki biziHayret bir sey ya bu ne ta beni sinirlerim zıpladı buradaBir de 300 lira veriyorsun muayeneye haram zıkkım olsun ben de 200 veriyorum ozel muayeneye gidiyorum benim doktor da prof ama doktor cok seker boyle ters olsa gidemem ben hemen aglarim asla dayanamam birinin bana ters bir sey soylemesine cocuk gibiyimdir hemen aglayiveririm
Ya bu adamin sezaryenine girerken icin buruk olmayacak mi? Mutlu mesut ameliyat olmak varken bu adami neden cekesin
Adama bak yaSezaryeni 5000 bir de
Aynen cnm adam öyle bi davranıyor ki zaten gelmezsen gelme havasında unvanına güveniyor.ama insan aldığı parayi haketmeliBen gebe kalmadan 1 ay Öncesinde gitmeye başladım perinatolog profa çok tatlı bir kadın açıkçası ama telefon numarasını istemiştim vermemişti aradan 2-3 ay geçti akşam eve geliyorum Hocamı gördüm meğersem aynı sitede oturuyormuşuz :)))) mecburen o gün ben istemeden vermek zorunda kaldı :) şimdi 15 günde bir çağırıyor ama bende her ihtimale karşı bir uzmana gidiyorum ayda bir gitmiş oluyorum arada watsaptan yazışıyoruz ama Dediğin gibi bende pek soru sormam , o anlatır zaten fazlada didinmemek gerekiyor , 3 boyutlu resmimizi cd ymiş normal 2 boyutlu resim bile alamadım proftan .. Bu tarz şeyleri almak için sosyete doktoruna gitmek gitmek gerekiyor ... Dediğim gibi çok riskli bir durumun yoksa 5 bin lirayıda 300 lirayıda sokakta bulmuyoruz , Bebeğin başka ihtiyaçlarına harcarsın ...
Eşim de Yanımdaydi baştan beri sevmiyo doktoru zaten gitmek istemiyo beni kırmamak için geliyodu benle onun da morali çok bozuldu ama al işte gördün der gibiydi gözleri.moral vermeye çalıştı haliyle bana.Eşinizle konuştunuz mu peki
Haklısın cnm bu açıdan dusunmem gerekti aslındaBen her zaman uzman Dr taraftarıyımdır. En çok vakayı onlar görür, Prof ancak spesifik bir durum varsa tercih edilmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?