2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok şükür halime....
Ama ben de oyleyim.sağlıkla kucaklarimiza alırız inş,zaman çabucak geçsin....

Cnm bende de bazen nefes alamama oluyor ama dikkat ettim sıkıntı yaptığımda daha fazla oluyor pencereden bi hava al yatarken yastığıni baya dik yap kafan yukarda kalsın.

Nasil saygisiz bir prof mus bu yahu.
Ben olsam guzelce agzının payını verip ckar giderdim.

Cnm bende de bazen nefes alamama oluyor ama dikkat ettim sıkıntı yaptığımda daha fazla oluyor pencereden bi hava al yatarken yastığıni baya dik yap kafan yukarda kalsın.
Haklsın canım . Sıkıntı yapınca artıyor. . Fazlaca kendime aciyorum galiba. Bi de bazı sıkıntılar var düşünmekten kendimi alamiyorm

Cnm ben yatiyrm nereye nasil dönecegimi sasiriyorum. Tuhaf seyler oluyor iceride. Agrim da var artk sola yata yata

Cnm ben yatiyrm nereye nasil dönecegimi sasiriyorum. Tuhaf seyler oluyor iceride. Agrim da var artk sola yata yata
Özellikle geceleri oluyor sanırım. Senin takvimı göremiyorum ama bugünün takvimi nde nefes darliklarinin artacağı yazıyormus. . Ne kadar da belirtileri dibine kadar yaşıyorm

Cnm senin

Cnm senin de bugun kontrolün vardı nasıl geçti kilosu kaç olmuş bebişinin bana 1500 gr dedi ona da üzüldüm yiyorum içiyorum herseyi kilo almıyor maalesef
Bana da 31.haftada 1500 gr dedi doktor normal dedi ama ben de üzüldüm yiyip içmekten başka bir şey yaptığım yok ama Bebek yine de yavaş büyüyor
Hamilelikte bir sorun bitiyor hemen başka bir sorun başlıyor

Nasil saygisiz bir prof mus bu yahu.
Ben olsam guzelce agzının payını verip ckar giderdim.
Ben de söyledim tabiki ama uzatmak istemedim çok gerildim çünkü.ya ben hatta çıkınca dedim ki acaba ben mi didikliyorum ondan böyle yaptı ama burda da herkes bana hakverince öyle olmadığını anladım.

Bana da 31.haftada 1500 gr dedi doktor normal dedi ama ben de üzüldüm yiyip içmekten başka bir şey yaptığım yok ama Bebek yine de yavaş büyüyor
Hamilelikte bir sorun bitiyor hemen başka bir sorun başlıyor
Valla cnm cuma bi doktora rapor almaya gitmiştim o baktı 1600 gt 40 cm dedi bu da 1500 gr 38 cm dedi normal dedi ama bana da minik geldi hergün ceviz fındık süt yoğurt kaşar yumurta yiyorum ama sonuç bu bilemedim ben de daha napim.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

H history1985 adam neslegi parya dokmus belli gerizekali doktor olmus ama adam olamamis birincisi karsosinda bi bayan var ikinici hamile bylemi davranilir ya bi daha gtme o adama ameliyatta kim bilir nasil davranir diger doktorun icinde numara vermesine takilma bnce bnmde dokyorumun numarasi yok ama hastaneyi araynca hemen ulasabiliuorum mesai saatlerinde

Haklısın canım hamile insani bu kadar üzdü allaha havalar ettim zaten onu.

Cnm senin

Cnm senin de bugun kontrolün vardı nasıl geçti kilosu kaç olmuş bebişinin bana 1500 gr dedi ona da üzüldüm yiyorum içiyorum herseyi kilo almıyor maalesef
Canım benimki 1765 gr, 42 cm çıktı , kilosuna çok takmamak gerekiyor , haftalık kaç kilo alıyor onun takibini yap canım yani 2 hafta önce gittiğinde 1400 se sıkıntı olur , 2 haftada 100 gr almış denir ama eğer 2 haftada 200 gr ve üzeri aldıysa çok problem yapma , benim tablo var herşeyi oraya yazıyor bi önceki kontrolle kıyas ediyor , birde genetikte olabilir , sen veya eşin Zayıf mı Doğdu ? Ben mesela 2.750 doğmuşum ama eşim 3.6 kg doğmuş , yani bizim kide öyle aman aman kilolu olmayacak gibime geliyor... Kırmızı eti günlük 300 gr a çıkar , yiyebiliyorsan kuzu eti tüketebilirsin , kaşar peynir pekmez v.b. Zaten biliyorsundur...

H history1985 canım birde ultrason cihazlarından da farkediyor , başka bi hastaneye gitsen 200 gr aşağısını veya yukarısını söyleyebilir , ultrasonda bebeği tutuyorlar ya 1 mm kaydır dı mı hesaplar da 1-2 hafta ileri veya geri atabilir , sabit gittiğin bir doktorun ultrason cihazını baz al ..

Kızlar ben artık çalışmaktan çok sıkıldım ve yoruldum yaa.. sabah hazırlanmak, bir saat yok, bütün gün dinlenememek.. aslında iznim bu hafta başlıyor ama yerime bir arkadaş başladı bu hafta 2-3 hafta onunla kalmak zorundayım.
Gece uykularım çok fena sürekli uyanıyorum, uykumu alamıyorum halimde.. Kendime ayıracak hiç vaktim yok, nasıl geçireceğim böyle son günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…