2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Byle moralin bozuk olursan bebegi etkilersin cnm bi iki gun dinlen gene git. Bn de guya 37 ye kdr gtcektm snra 32 dedm snra hastalik ckti 27 de is hayatma ara vermek zorunda kaldm

Maşallah. çok iyi bebişin. Ben de 37 haftaya kadar çalışacağım. Bu cumartesi kontrolüm var. Bakalım benim bebeğim kaç kilo oldu. :) Benim suyumda 4 hafta önceki kontrolde biraz fazla çıkmıştı ama sıkıntı değil dedi doktor. Biz de kısmetse EYMEN koyacağız adımızı :)

Bir ay önce 950 gr falandi bir ay sonra 1500 olmuş canım ben 3200 falan doğmuşum eşim de o civarlarda.doktor normal diyo da insan Tombik bebek istiyo

Merhaba arkadaşlar :) Cumartesi günü 30+0'da kontrolümüz vardı. Baş ve karın çevresini ölçtü, haftasıyla uyumlu dedi. 1400 gr olmuş oğlum, gayet memnun kaldı kilo artışından. Tabi benim kilo artışım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :) Gebeliğin başından beri toplam 12-13 kilo kadar aldım çünkü. Başı aşağıda olduğu için yüzünün net bir resmini alamadı bu sefer. Zaten önemli de değil, sağlıklı olsun yeter.
Bu sefer normal doğumu yapabilir miyim ne düşünüyorsunuz diye sordum. Sizin ve bebeğinizin fizyolojik hiç bir sıkıntısı yok, normal doğuramamanız için de bir sebep yok dedi. Sizin istediğiniz buysa, hazırsanız biz size elimizden gelen yardımı yaparız dedi. İçim rahatladı baya.
Şimdi 32. haftada tekrar kontrolüm var. Bakalım oğlum kaç gram almış olacak. Ben 2500gr doğmuşum, eşim 4200 gr doğmuş. Zaten uzun boylu iri yapılı bir eşim var, ben tam tersi 1.60 boyunda ufak bi hatunum açıkçası. Merak ediyorum oğlum kaç kilo kaç cm doğacak :)

Al benden de o kadar, evde de sıkılırim muhtemelen ama ise gelince hiç bişey yapasim gelmiyor, hep de ayaktayım çalışırken, oturduğum yerden kalkamiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun 4 haftam kaldı benim ayrılmaya

kızlar bebek yatağı olarak nasıl bir yatak tercih ettiniz? alacağım beşikte yarı visko yatak var onuda sağlıksız diyormuş doktorlar ne almam gerekli?

Byle moralin bozuk olursan bebegi etkilersin cnm bi iki gun dinlen gene git. Bn de guya 37 ye kdr gtcektm snra 32 dedm snra hastalik ckti 27 de is hayatma ara vermek zorunda kaldm
Haklısın uzaklaşmak istiyorum artık birkaç gün iyi olur aslında, cuma hastaneye gideceğim raporumu almaya o gün gelmeyeyim işe

kızlar bebek yatağı olarak nasıl bir yatak tercih ettiniz? alacağım beşikte yarı visko yatak var onuda sağlıksız diyormuş doktorlar ne almam gerekli?
Bambu yarı ortopedik bir yatak aldım ama bilmiyorum iyi mi yaptım.. Benim yatağımdan sertti, ona göre beğenip aldım. Sert yatakta yatması gerektiğini okumuştum

yaaa adaş olacağız demekki:=) siz kaçıncı haftadasınız? benım suyum hep fazlaydı başlarda cok tedirgındım, doktrumda şekerden şüphelenmişti ama şeer çıkmayınca ikimizde rahatladık, sımdı de cok sukur normale dönmüş. bebek doğum pozisyonunu almıs dedı, kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum.

Biz 30+5 iz cnm. bnm suyum 4 hafta önce çıktı fazla diye ama doktorum rahatsız edici bir şekilde değil. normal doğumu etkilemeyecek şimdilik dedi. her şey yolundaymış. bnm de şekerim düşük çıktı herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür. bu cumartesi kontrolüm var. 31+1 de yani. bakalım ne diyecek doktorum.

Kızlar merhaba bugün göğsümdeki yanmadan dolayı dr uma gittik herşeyim normal olabiliyo bazı hamilelerde dedi doktorum. Bebişimin başı aşağıda artık dönmüş yani çok sevindik :) kilosu 2.095 bir hafta önden gidiyormuş Kumsal hanım böyle giderse 3.500 kilo doğar dedi doktor .. Epidurali önerdi yine .. Şuan bende doğursam epidural olarak doğururdum dedi hatta epiduralin etkisi geçerse tekrar yapıyorlarmış yanlız diyelim ki 8 yada 9 cm açılma var tekrar epidural yapmıyormuş doktor ama bebiş doğduktan sonra dikiş atılırken tekrar yapıyoruz yine rahat oluyorsunuz dedi.. Doktorum çok iyi gerçekten iyi ki de bu doktoruma gidiyorum ultrasonda bebeğime bakarken bile severek bakıyor ilgili rahatlatıcı bir doktor inşallah doğumuma kendi doktorum girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…