2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mouse aramizda bi gun var masallah sizin kilo cok iyi. Bu ara normalde epidural cok meshur oldu ins iatedgin gbi olur.
Senin bebişinin kilosu kaç canım ? Doktor bolca kırmızı et yumurta sebze kayısı muz süt falan ye dedi .. Evet doktor bile bende öyle yapardım diyor:) seninde kolay olur diye hissediyorum ben inşallah epidurale bile gerek kalmadan doğururuz

Bende çok zorlanıyorum gerçekten bu hafta çok zor gidiyor bide sürekli kosturma halindeyim kasılmaktan bi hal oldu oğlum. Bugün kendimi tosba gibi hissediyorum kocaman bi göbekle. Of bi yanim geçsede bitse dio bi yanim da daha yapacak bi sürü işin var hamileliğe devam dio

Bence marka olarak iyi bir marka bakman gerekende içinin bel desteğinin iyi olması ki zaten ilk doğdugunda bebişin altına battaniye vs koyarak rahat ettireceksin canım . Bende anlamıyorum bi taşıma koltuguna 300 tl vereni . Bende aldım 70 tl ye canım zaten kullanacağı bir kaç ay . Bebek arabası konusunda da bende kararsızım biz beğeneceğiz amcası alacak ama onda da çok sıkmak istemem insanları fiyat aralıgım 400 tl ile 600 tl arası olacak .

Canım gaz sancısıda olabilir .. Ne yap biliyor musun diyelim ki kasıldın biraz sıcak tut kendini fön makinası falan tut karnına yumuşasın gaz çıkartmaya çalış ben öyle yapınca rahatlıyorum

Canım gaz sancısıda olabilir .. Ne yap biliyor musun diyelim ki kasıldın biraz sıcak tut kendini fön makinası falan tut karnına yumuşasın gaz çıkartmaya çalış ben öyle yapınca rahatlıyorum
Yok canım gaz değil bi yerden bi yere gitmem gerekiyor ve maalesef kosturarak gitmem gerekiyor bebek kasiliyor ama durup dinlenmeye vaktim olmuyor en son adım atmaya halim kalmıyor ole oturuyorum Bi yere. Böyle giderse kostururken doğurcam

Canım ana kucağı ile puset aynı şey değil mi ? Travel sistemde hepsi takım oluyor , ben portbebe alacağım , çevremdeki be kadar anne varsa ilk 3 ay puset kullanma diyor...
Aynı değil canım. Puset bebek arabasının tümü. Ana kucağı da hem taşıma koltuğu hem de Travel sistemde ilk 3-6 ay kullanacağımız sepet gibi olan.

dikkat et o zaman canım yazık etme kendi sağlığına da bebişine de

Portbebe de çok büyük duruyor yenidoğan içinde kaybolacak gibi katar veremedim. Oto koltuğunda da duruş açısı aynı anne karnındaki gibiymiş

Sen ne aldın 70 tl ye, sanırım ben de şu pamidoru siparis edeceğim

Işte heves edip travel sistem alan pek çok kişi pişman, arabaları ağır oluyormuş, sonra hafif baston tipi araba almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…