2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sen ne aldın 70 tl ye, sanırım ben de şu pamidoru siparis edeceğim
Ben moje taşıma koltuğu aldım canım fabrikasından aldım ama internetteki fiyatıda 79 ile 90 arası sanırım .. Bencede yani al gayet güzel

Bizim 31+3 te 1850 ydi daha 2 olmamistir :) iki aydr bn ayni kilodaym o iyi gdiiyo ama snnki masallah subanallah daha iyi. Onceden sute onem vermezdm smdi yaklasik 500ml bazn daha fazla icyrm dgeerleri ztn var ama dktorum bana hep protein tuket mey e sebze ck kilo aldrmaz bebege dedi her sabah iki yumurta onerdo gercektn fayfa ediyo bide tam bugday ekmegi onerdi

Kızlar bebeği hastaneden çıkarırken ana kucağıyla mı çıkarıcaz pusetle mi ?
Herkes butcesine gore davraniyo canim kimi araba icinde puset aliyor kimi ektra aliyor kimi ana kucagi(portbebe) yla cikariyor bn henuz puset almadim ama eger beklwdigim yerden gelirse puset kullanmak iatiyorum ztn bn degil babasi tasicak ozel aracin varsa puset onerirrkm cnku yaz olucak arabada puset lazim oto koltugu gbi kullanilanlardan

Maşallah canım .. Ben 1 lt süt içiyorum günlük zaten seviyorumda sütü .. Aynen canım yumurta çok faydalı sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz önemli olan o

Kızlar bugün İbrahim Saraçoğlunun bir videosuna baktım kolay doğum için doğuma bir ay kala hergün bir çay bardağı havuç suyu içilmesini söyledi doğumunuz kolay olur diyor.. Birde hurma çok iyiymiş bilmeyen ya da benim gibi normal doğumdan korkan varsa bilsin dedim

Evet aynı şey galiba portbebe mi ana kucağı mı demek istedim galiba ben :) bu konuda farklı fikirler var
Valla Google a yazıyorum , pusetle , taşına koltuğu aynı model çıkıyor :) ilk 3 ay puset yani Taşıma koltuğunu kullanamazsın diyorlar , yazın portbebede de boğmak istemiyorum , şimdi yine kafam karıştı ... Hiç portbebe almasam mı ki ? Bebeğin Sırtı için ilk 3 ay önermiyorlar Taşıma koltuğunu ...

Canım cybex cloud q hem otokoltugu hemde duzlesip port bebe oluyor. Çok iyi bi model ama fiyatı yüksek malesef

Merhaba hanımlar

Çok şükür evimizdeyiz. Yatak istirahati. Hergün serum ve nst verdi dr ona gidicem sadece. İnşallah herşey yolunda gidecek vaktinde sağlıkla alıcaz kızımızı kucağımıza.

Eşim olumsuz etkilenmemden korktuğu içi kkya girmeme izin vermiyor. Hazır o marketteyken sizlere durumu anlatayım dedim.

Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

Çok sevindim canım hiç bişey düşünme hersey yolunda olacak böyle dusun sadece

Cnm o korkutucu olaydan yasayan biri olarak cok uzulmustum rabbim htrlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn bebisleri yatarken insan kabiz oluyo dikkat et yediklerine allah kolaylik versin

Havuc suyu bebegin suyunu artirir diye duymustum ama hurma evet dogumu kolaylastirir der eskiler ki kuranda hz meryem anamizda oyle dogum yapmis

Çok geçmiş olsun evet olumsuz her şeyden uzak durmak gerekiyor gönlünüzü ferah tutun her şey yolunda gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…