2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de başlayayım o halde. Benim gebelik başlarında enfeksiyon olmuştu. Yine olmasın :/

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydınn Kızçeler :) Bir rüya görmüşüm ki filmleri aratmıyor muayene günüm geliyor gidiyorum dr da bana bebeğin yeterince büyümüş alalım artık diyor bende şok oluyorum heyecan tavan falan yapıoo sonra biri geliyor bana yeşil önlük giydiriolar beni takip et diyor gidiorum peşinden bi bakıyorum herkess yatıo doğuran doğurana ben o korkuyla bir kaçıyorum kaçmakla kalmayıp bi hatun doğuruo onun bebişinide alıp kaçıorum ben vazgeçtim burda yapılmışı var die bebek kucağımda koş koşş yakalayıp biri bana bir iğne batırdı ki gözümü açtım nefes nefeseyim

Çok güldürdün beni ya günaydın herkese

Canım ne kadar suya ne kadar sirke yapıyorsun?
Canım, 3-4 damla elma sirkesine, yarım litre kaynamış soğutulmuş hazır su kullanıyorum , çok kullanmıyorum Sirkeli suyu tahriş ediyor , karbonatlı su daha etkili 1 yemek kaşığı karbonata yarım litre kaynamış su dökersen o daha etkili oluyor...

Günaydın kızlar mutlu günleriniz olsun ... Bugun 31₺0 olduk , dün gece resmen karnımın gerildiğine Şahit oldum , geceleri uyuyamıyorum artık Sırt ağrımdan (( yatağın içinde dönüp duruyorum ( heralde hamilelik asıl şimdi Başlıyor
m_rv_ canım travel sistem araba bakmayı Taşıma koltuğu ₺ araba , bıraktım artık , insan Kafayı yer cidden :)))birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor , artık ben bebek doğunca otutturacağım bebeği , hangisinde rahat ederse onu alacağım :))) evime mobilya Takım'ı bakarken bu kadar stres olmamıştım :))))portbebe alacağım ben herkes akşamları dışarı çıktığında bebek onun içinde uyuyor, daha rahat ediyor diyorlar tek sorun hava sıcaklarında bebek bunalır diyorlar ama Afyon da zaten 1 ay yaz oluyor akşamları yine hırkayla dolaşıyoruz :)))

kızlar gunaydın.bız 3 gundur hastanelerdeyızsupper aktıf kızım cumartesı hareketlerı azalmaya basladı salı gunu doktora gıttık.hersey cok ıı dedı ama nst yede gırelım artık dedı. gırdık dogum sancısı cıktı perıyordık gozuktugu ıcın hepımız panıkledık. ıdrar testı fln yapıldı normal cıktı.tekrar nst ye bagladılar cunku bende sancı yoktu ama nstde cıkmıstı.neyse bu sefer 40 dk tutuldu sancılar yıne duzenlı ve 70 ıla 90 arasındaydı.hemen dusuk onleyıcı ıgne cıger gelıstırıcı ve serum verdıler sonucta ılk 50 ye dustu sancılar gece 4 e dogru ıse bıtı.cok sukur hersey yoluna gırdı. ama bızım kız hala az hareket edıyor tedırgınım. sız tekmelerını sayıyormusunuz? sizinkı hangı perıyot ta tekmelıyor?

Cnm gecmis olsun sende vaka atlatanlar grubuna girdin ina vaktinde gelir sipa. Bn saymiyorum hareketlerini cnku surekli hareket halinde pek uyuyo gbi olmuyo. Hatta bazn bu kdr hareket beni tedirgin ediyo. Iki yanda bel kemigi varsa bi kac gundir oraya cok vuruyo esniyomu nabiyo anlamadm. Cok skur atlatmissin galiba cogumiz yatarak tamamlicz bu durumu. Bnde sanci hissetmedigim halde 60 lra ckmisti yatis yapilip sanciyi kanamayi iki saat icinde durdurdulae

insallah vaktinde gelir.sanada buyuk gecmıs olsun.sen kac haftalıktın ayrıca benım suankı hedefım 35 . hafta :) bızım sabırsız 35 ı gorsun doktordan bırdaha mudahale ıstemıyecegım. dogmak ıstıyorsa dogsun dıyecegım:))))

Ahahaha çok tatlısın yaa

Günaydın canım geçmiş olsun neyse ki bebişin biraz daha beklemeyi seçmiş ısrarcı olmamış. Benim kzıım çok hareketli şuana kadar endişe edecek şekilde hareketleri azalmadı bilmiyprum yani

Günaydın canım sırt üstü yatmamaya çalış birde eşin bolca masaj yapsın anca öyle geçer birde ilaçlarını ihmal etme magnezyum vs.

Çok gecmis olsun canım ya

Elibe hoşgeldin keşke gelmeseydin çok stresli bir ekip. Ben çok gerginim 3 gündür tuvalete giderken bile hep tedirginim hep bi korku içindeyim.

Benim maymunumda daha az hareket ediyor 3-4 gün öncesine nazaran. Ama dr sorun yaşamadan bundan sonra daha az hareket edet demişti. Nstde benim hissetmediğim hareketleri çıkıyordu dedim ki demek ki ben hissetmesemde o hareket ediyor

Kızlar merhaba. bu sabah yataktan kalktım. odada yürümek için adım attığımda ayaklarımın üstünde birşey varmış gibi bir sallantı hissettim. Bir baktım ki ayaklarımın üstü lıngır lıngır et parçası. ayaklarımın kenarlarında bulunan bilek kemiklerim yok olmuş. ayaklarımın üstü nasıl şişmiş görmeniz lazım. Halbuki asla ve asla bir çimdik de olsa tuz tüketmem, bol su içerim. Dokundum resmen uyuşuk bana ait olmayan bir parça gibi hissettim. :) Gece annemle uyumuştum. Kalktığımda ovdu biraz bacaklarımı vs. parmaklarıyla bacağıma 3 ayrı şekilde nokta gibi sertçe bastırdı ve hemen dokun dedi. Bildiğiniz o noktalar dalga dalga çukur oldu :) annem çok şişmiş bacakların dedi. bu şekilde bacakalrının şişip şişmediğini anlarsın dedi. İlk kez böyle bir şey oldu. 31. hafta da ayak ve bacak şişliği normal mi kızlar. Bu cumartesi doktora söylemeye korkuyorum. biliyosunuz hemen onu kes bunu kes yeme vs. demeye başlıyorlar :) tuz tüketmiyorum o yarı konu zaten. hemen tuzu kes diyecek eee zaten yemiyorum. 8.30 iş başı yapıyorum. Masa başı çalışıyorum. Oturarak çalışsan ayrı bir dert, ayakta çalışsan ayrı bir dert. İşim de çok rahat, tv kanallarını açıp izleme imkanım bile var yani :)
hani biraz daha dayanmak istiyorum paranın hatırına.
Sizce doktora söliyim mi bu ayak meselesini???

Valla film gibiymis heyecanlandım okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…