2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yürüme işini abarttim sanırım her dışarı ciktigimizda 5 6 saat ayakta kalıyorum dolaşıyorum dün de aynı şekilde yaptım ve vajinaya resmen iğne batıyor yürümem kısıtlandı şimdi evde bile yürürken zorlanıyorum noldu bi anda anlamadım iğne batması normal demişti doktor ama arttı inşallah önemli bişey değildir

Sesli güldüm vallaaa...

Geçmiş olsun canım , inşaallah bebeklerimiz bekleyecek 36. Haftaya kadar ... gebito zeyzey3428 ve bende dahil olmak üzere yatmaya mecburuz , mümkün mertebe kabız olmamaya çalış canım...

Kesinlikle söylemelisin canım ,tansiyonunu ölçtün MÜ ? , belkide sürekli oturmaktan olmuştur... Benim doktorum son 2 seferdir gittiğimde dizkapağımın biraz altından eliyle bastırıyor , banada hergun yap eğer şişlik farkedersen hemen ara diyor ..Allah'a şükür bende olmadı ama uzman olan doktorum bu konuya çok eğiliyor ...

canım korkutmak istemem ama son aylarda ödem normal olmakla birlikte sen başka bir rahatsızlık hissetmesen de birden bire el ve ayakların aşırı şişmesi gebelik zehirlenmesi denen preaklampsi nin belirtisi olabilir. illa öyledir demiyorum ama yine de sor bence. sonra pişman olmaktansa tedbirli gitmek iyidir. inş sadece bildiğimiz son aylardaki tipik ödemdir

MyLittleKnight geçmiş olsun, alıntılayamadığım ama okuyup iyi dileklerde bulunduğum diğer kızlar size de.
ben yürüyüş meselesini bi 2 hafta daha hafif yapıp artık doğsada bi sıkıntı olmaz inş dediğim haftalardan itibaren abartma taraftarıyım. şimdilik azıcık daha ihtiyatlı olmakta fayda var sanki. bu arada biz de dün kontrole gittik 32+6 da 2030 gr 43.8 cm olmuş kızım, kafa aşağıda kolları bacakları önde çapraz birleştirmiş, çıkışa hazır bekliyor bakalım.

Maşallah 5-6 saat iyi ayakta duruyorsun canım , artık Yavaşlat hareketlerini yüZdük yüzdük kuyruğuna geldik :)) az kaldı dinlenmene bak canım bu aralar...

Bizimde ilk hedef 34 tu doktr 36 yi goruruz dedi yogun ilac kullaniyorum ama allah bilir tabi kendo ne zmn isterse gelsin bz bugun 32+1 olduk

Yarım litre su şişesine bir parmaktan biraz çok sirke koyup üstüne su doldurdum. Yeterli herhalde

Bn cok memnin kaldm ne kdr suyla temizlik yapsanda sirke daha temizliyo gbi geldi kndine gore ayarla sende pamukla silinirsin bnde cam kavanoza koyup kapagini kapatiyodm koku kacmasn diye :)

@sadrml cnm bnmde yaklasik 2 aydir dizimden alti ayni tuz tuketmiyrm bol su iciyrm ama oluyo ablamdada olmstu odem tutuyo vucut ara ara yukaro kaldir ayaklarini bn artk corap giyemiyorum

emy0364 cnm bsy sorucam snde dikis varya ultrasonda gozukmuyo dedn dogum zamani o dikisler aliniyo diye bliyorum sanki yanlissasm duzelt lutfenesnn ki kaybolduysa nolcak

bence doktoruna söylemelisin canım önemli bişey değilse de için rahat eder. aile hekimine gitmiyor musun ordaki hemşire de takip ediyor beni ödem oluşmuş mu diye bakıyor her gittiğimde. ben de masa başı çalışıyorum masanın altında bilgisayarın kasası var oraya hep ayaklarımı uzatıyorum. en az 2 saatte bir kalkıp yürü mutlaka canım kendi kendine esneme gevşeme egzersizleri yap çok faydası oluyor

emy0364 cnm bsy sorucam snde dikis varya ultrasonda gozukmuyo dedn dogum zamani o dikisler aliniyo diye bliyorum sanki yanlissasm duzelt lutfenesnn ki kaybolduysa nolcak
Canım benim dikişler sezeryanla beraber Alınacak , doktorum nasıl olsa sezeryan yapacağız acı çektirmesin anlamı yok dedi , benim rahim ağzı baya yumuşakmış proluton iğne haftalık kullanmıştım , 20. Haftadan sonra günde 1 adet vajinal progestan almıştım , doktorum bi sonraki gebelikte vajinal progestanı da hamilelik öğrenildiği andan itibaren günde 2 veya 3 adet vereceğim dedi... Proğramlı sezeryan doğumlarda Öncesinde alınmasına gerek yokmuş canım ... Ray grubundaki bi arkadaşında dikişleri kaynamış onun baya zor olmuş , anestezi Yöntemi'yle yapmak zorunda kalmışlar ... Hatta 15-20 gün önce doğum yapan arkadaş 41. Haftasında :))

Kızlar benim arkadaşımın ayakları öyle olmuştu. Doktor hemen tuzlu buzlu leğende su yapın onunla iner dedi hakkaten indi. Ama tahlillerin yapılması lazım, sadece ödem mi başka bir sebebi mi var bilmeden olmaz tabii

Kizlaarrr vajina kemiklerim acayip agriyor ve belim bacaklarima vuruyor.. 2 hafta once falan hastaneye gittim yuruyemiyorsum acidan.. nst de minik bir sanci cikmisti serum verdiler kesildi.. Bir haftadir dinlensemde tam gecmeyen bir aci ve agri.. boyle bisey yasayan var mi? Bu normal mi acaba.. ilk hamileligimde hic boyle bisey yasamamistim. Bebis erkenci mi olacak kafamda deli sorular.. pazartesi doktora gidecegim kontrole

yatagı ayarlanabiliniyorsa bence sallanan model değilse diğeri

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…