- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.261
Sesli güldüm vallaaa...Günaydınn Kızçeler :) Bir rüya görmüşüm ki filmleri aratmıyormuayene günüm geliyor gidiyorum dr da bana bebeğin yeterince büyümüş alalım artık diyor bende şok oluyorum heyecan tavan falan yapıoo sonra biri geliyor bana yeşil önlük giydiriolar beni takip et diyor gidiorum peşinden bi bakıyorum herkess yatıo doğuran doğurana ben o korkuyla bir kaçıyorum kaçmakla kalmayıp bi hatun doğuruo onun bebişinide alıp kaçıorum ben vazgeçtim burda yapılmışı var die bebek kucağımda koş koşş yakalayıp biri bana bir iğne batırdı ki gözümü açtım nefes nefeseyim
Geçmiş olsun canım , inşaallah bebeklerimiz bekleyecek 36. Haftaya kadar ...kızlar gunaydın.bız 3 gundur hastanelerdeyızsupper aktıf kızım cumartesı hareketlerı azalmaya basladı salı gunu doktora gıttık.hersey cok ıı dedı ama nst yede gırelım artık dedı. gırdık dogum sancısı cıktı perıyordık gozuktugu ıcın hepımız panıkledık. ıdrar testı fln yapıldı normal cıktı.tekrar nst ye bagladılar cunku bende sancı yoktu ama nstde cıkmıstı.neyse bu sefer 40 dk tutuldu sancılar yıne duzenlı ve 70 ıla 90 arasındaydı.hemen dusuk onleyıcı ıgne cıger gelıstırıcı ve serum verdıler sonucta ılk 50 ye dustu sancılar gece 4 e dogru ıse bıtı.cok sukur hersey yoluna gırdı. ama bızım kız hala az hareket edıyor tedırgınım. sız tekmelerını sayıyormusunuz? sizinkı hangı perıyot ta tekmelıyor?
Kesinlikle söylemelisin canım ,tansiyonunu ölçtün MÜ ? , belkide sürekli oturmaktan olmuştur... Benim doktorum son 2 seferdir gittiğimde dizkapağımın biraz altından eliyle bastırıyor , banada hergun yap eğer şişlik farkedersen hemen ara diyor ..Allah'a şükür bende olmadı ama uzman olan doktorum bu konuya çok eğiliyor ...Kızlar merhaba. bu sabah yataktan kalktım. odada yürümek için adım attığımda ayaklarımın üstünde birşey varmış gibi bir sallantı hissettim. Bir baktım ki ayaklarımın üstü lıngır lıngır et parçası. ayaklarımın kenarlarında bulunan bilek kemiklerim yok olmuş. ayaklarımın üstü nasıl şişmiş görmeniz lazım. Halbuki asla ve asla bir çimdik de olsa tuz tüketmem, bol su içerim. Dokundum resmen uyuşuk bana ait olmayan bir parça gibi hissettim. :) Gece annemle uyumuştum. Kalktığımda ovdu biraz bacaklarımı vs. parmaklarıyla bacağıma 3 ayrı şekilde nokta gibi sertçe bastırdı ve hemen dokun dedi. Bildiğiniz o noktalar dalga dalga çukur oldu :) annem çok şişmiş bacakların dedi. bu şekilde bacakalrının şişip şişmediğini anlarsın dedi. İlk kez böyle bir şey oldu. 31. hafta da ayak ve bacak şişliği normal mi kızlar. Bu cumartesi doktora söylemeye korkuyorum. biliyosunuz hemen onu kes bunu kes yeme vs. demeye başlıyorlar :) tuz tüketmiyorum o yarı konu zaten. hemen tuzu kes diyecek eee zaten yemiyorum. 8.30 iş başı yapıyorum. Masa başı çalışıyorum. Oturarak çalışsan ayrı bir dert, ayakta çalışsan ayrı bir dert. İşim de çok rahat, tv kanallarını açıp izleme imkanım bile var yani :)
hani biraz daha dayanmak istiyorum paranın hatırına.
Sizce doktora söliyim mi bu ayak meselesini???
Kızlar merhaba. bu sabah yataktan kalktım. odada yürümek için adım attığımda ayaklarımın üstünde birşey varmış gibi bir sallantı hissettim. Bir baktım ki ayaklarımın üstü lıngır lıngır et parçası. ayaklarımın kenarlarında bulunan bilek kemiklerim yok olmuş. ayaklarımın üstü nasıl şişmiş görmeniz lazım. Halbuki asla ve asla bir çimdik de olsa tuz tüketmem, bol su içerim. Dokundum resmen uyuşuk bana ait olmayan bir parça gibi hissettim. :) Gece annemle uyumuştum. Kalktığımda ovdu biraz bacaklarımı vs. parmaklarıyla bacağıma 3 ayrı şekilde nokta gibi sertçe bastırdı ve hemen dokun dedi. Bildiğiniz o noktalar dalga dalga çukur oldu :) annem çok şişmiş bacakların dedi. bu şekilde bacakalrının şişip şişmediğini anlarsın dedi. İlk kez böyle bir şey oldu. 31. hafta da ayak ve bacak şişliği normal mi kızlar. Bu cumartesi doktora söylemeye korkuyorum. biliyosunuz hemen onu kes bunu kes yeme vs. demeye başlıyorlar :) tuz tüketmiyorum o yarı konu zaten. hemen tuzu kes diyecek eee zaten yemiyorum. 8.30 iş başı yapıyorum. Masa başı çalışıyorum. Oturarak çalışsan ayrı bir dert, ayakta çalışsan ayrı bir dert. İşim de çok rahat, tv kanallarını açıp izleme imkanım bile var yani :)
Maşallah 5-6 saat iyi ayakta duruyorsun canım , artık Yavaşlat hareketlerini yüZdük yüzdük kuyruğuna geldik :)) az kaldı dinlenmene bak canım bu aralar...Yürüme işini abarttim sanırım her dışarı ciktigimizda 5 6 saat ayakta kalıyorum dolaşıyorum dün de aynı şekilde yaptım ve vajinaya resmen iğne batıyor yürümem kısıtlandı şimdi evde bile yürürken zorlanıyorum noldu bi anda anlamadım iğne batması normal demişti doktor ama arttı inşallah önemli bişey değildir
Yarım litre su şişesine bir parmaktan biraz çok sirke koyup üstüne su doldurdum. Yeterli herhaldeValla bn goz karari yapiyorum cnm cokta acmamaya calisiyorm sirkeyi esit diyim
Gezeyim normal hayatıma devam edeyim dedim kabul etmek istemedim herhalde kisitlandiğimi gördüm günümü :)Maşallah 5-6 saat iyi ayakta duruyorsun canım , artık Yavaşlat hareketlerini yüZdük yüzdük kuyruğuna geldik :)) az kaldı dinlenmene bak canım bu aralar...
Bizimde ilk hedef 34 tu doktr 36 yi goruruz dedi yogun ilac kullaniyorum ama allah bilir tabi kendo ne zmn isterse gelsin bz bugun 32+1 oldukinsallah vaktinde gelir.sanada buyuk gecmıs olsun.sen kac haftalıktınayrıca benım suankı hedefım 35 . hafta :) bızım sabırsız 35 ı gorsun doktordan bırdaha mudahale ıstemıyecegım. dogmak ıstıyorsa dogsun dıyecegım:))))
Yarım litre su şişesine bir parmaktan biraz çok sirke koyup üstüne su doldurdum. Yeterli herhalde
bence doktoruna söylemelisin canım önemli bişey değilse de için rahat eder. aile hekimine gitmiyor musun ordaki hemşire de takip ediyor beni ödem oluşmuş mu diye bakıyor her gittiğimde. ben de masa başı çalışıyorum masanın altında bilgisayarın kasası var oraya hep ayaklarımı uzatıyorum. en az 2 saatte bir kalkıp yürü mutlaka canım kendi kendine esneme gevşeme egzersizleri yap çok faydası oluyorKızlar merhaba. bu sabah yataktan kalktım. odada yürümek için adım attığımda ayaklarımın üstünde birşey varmış gibi bir sallantı hissettim. Bir baktım ki ayaklarımın üstü lıngır lıngır et parçası. ayaklarımın kenarlarında bulunan bilek kemiklerim yok olmuş. ayaklarımın üstü nasıl şişmiş görmeniz lazım. Halbuki asla ve asla bir çimdik de olsa tuz tüketmem, bol su içerim. Dokundum resmen uyuşuk bana ait olmayan bir parça gibi hissettim. :) Gece annemle uyumuştum. Kalktığımda ovdu biraz bacaklarımı vs. parmaklarıyla bacağıma 3 ayrı şekilde nokta gibi sertçe bastırdı ve hemen dokun dedi. Bildiğiniz o noktalar dalga dalga çukur oldu :) annem çok şişmiş bacakların dedi. bu şekilde bacakalrının şişip şişmediğini anlarsın dedi. İlk kez böyle bir şey oldu. 31. hafta da ayak ve bacak şişliği normal mi kızlar. Bu cumartesi doktora söylemeye korkuyorum. biliyosunuz hemen onu kes bunu kes yeme vs. demeye başlıyorlar :) tuz tüketmiyorum o yarı konu zaten. hemen tuzu kes diyecek eee zaten yemiyorum. 8.30 iş başı yapıyorum. Masa başı çalışıyorum. Oturarak çalışsan ayrı bir dert, ayakta çalışsan ayrı bir dert. İşim de çok rahat, tv kanallarını açıp izleme imkanım bile var yani :)
Canım benim dikişler sezeryanla beraber Alınacak , doktorum nasıl olsa sezeryan yapacağız acı çektirmesin anlamı yok dedi , benim rahim ağzı baya yumuşakmış proluton iğne haftalık kullanmıştım , 20. Haftadan sonra günde 1 adet vajinal progestan almıştım , doktorum bi sonraki gebelikte vajinal progestanı da hamilelik öğrenildiği andan itibaren günde 2 veya 3 adet vereceğim dedi... Proğramlı sezeryan doğumlarda Öncesinde alınmasına gerek yokmuş canım ... Ray grubundaki bi arkadaşında dikişleri kaynamış onun baya zor olmuş , anestezi Yöntemi'yle yapmak zorunda kalmışlar ... Hatta 15-20 gün önce doğum yapan arkadaş 41. Haftasında :))emy0364 cnm bsy sorucam snde dikis varya ultrasonda gozukmuyo dedn dogum zamani o dikisler aliniyo diye bliyorum sanki yanlissasm duzelt lutfenesnn ki kaybolduysa nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?