2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar Molfix ve Huggies sitesine kayıt olunca ücretciz numune gönderiyorlar haberiniz olsun ben kayıt oldum

merhaba kızlar benimde bi sorum olacak oğluşum şimdilik ters duruyor ama bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama baya aşağıda biraz daha zorlasa ayağı çıkacak aşağıdan gibi geliyor pazartesi gideceğiz inş. ama o güne kadar ne yapmalıyım yürüyüş yapmayı bıraktım bebiş aşağıda olduğu için sizce neden bu kadar aşağıda

Yastık koy ayaklarının altına canım yüksek olsun ayakların yukarı çıksın bebiş böyle sadece sen değil bebişinde zorlanıyor çünkü bolca uzan ayaklarını yukarı dik

Yastık koy ayaklarının altına canım yüksek olsun ayakların yukarı çıksın bebiş böyle sadece sen değil bebişinde zorlanıyor çünkü bolca uzan ayaklarını yukarı dik
denedim canım ama değişen birşey olmadı geçen pazartesi tiroit ölçümümü yaptırmak içn gittiğimde doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu ama rahim ağzını kapamadığını söyledi devlet hastanesi doktoru olduğu için pek bilgi vermedi bakalım kendi doktoruma gittiğimde ne diyecekk tedirginim şimdi kötü bir şey çıkarsa diye birde su gibi sarı akıntım geliyor bakalım p.tesi gününe kadar nasıl dayanacağım

Sen yine de hep yatış halınde ol canım ağır kaldırma .. Sezaryan olacak demi senin eşi aşağıda olduğu için

Yürüyuş yaptıkca agrılarım azalıyor sanki, çok zorlanıyordum onceden ama artık daha rahat tamamlıyorum yarım saati
Sizler faydasıni görüyor musunuz?

Cnm Allah yardimcin olsun en hayirli zamanda dogumunu nasip etsin

İyi akşamlar hanimlar.31+5 bitti bugün. Daha da önemlisi okulda son günümdü.çok d uygulandı. Çocuklar veliler ben.velilerim hazırlık yapmışlar, sınıfta sürpriz parti vardı. Kızıma hediye küpe almışlar. Çok tatlıları, ağlaştık ve okuldan ayrıldım artık.
Benim 1 aydır hemen hemen alt karın bolgemde özellikle geceleri çok ağrı oluyor.bi taraftan diger tarafa agrilarla dönüyorum.magnezyum günde 1 tablet kullanıyorum,.sizlerde de böyle bir rahatsızlık var mı sebebi ne olabilir?
Yatın doktor kontrolüm var,doktoruma da danisacağım.

Yurumek ne guzel dimi? Benim gibi yatan arkadaslarin yerinede bol oksijenle yuru canim

Allah yardimcin olsun cnmm benim de kaburga kemigim cok agriyor evden bitek yuruyus icin cikiyorum ya geri kalaninda ben de yatiyorum cok skldim ya boyle yemek yapmak temizlik yapmak fln istiyorum ama mumkun degil

Sen yine de hep yatış halınde ol canım ağır kaldırma .. Sezaryan olacak demi senin eşi aşağıda olduğu için
devlette gittiğim doktor bir şey soylemedi bn sordum ters mi hala diye evet ama daha erken döner dedi canım p.tesi özelde gittiğim doktora gideceğim cnm artık ona soracağım devlette söylediğinde aşağıda olduğundan sezeryan olmam gerektiğini bilmiyordum şimdi kendi doktoruma soracağım artık detaylı bilgiyi o verecek tekrar bakıp

Ben seninle yazıştıktan sonra bi bakayım dedim netten. Nette sezaryan yapılması gerekiyor yazmış ondan sordum canım. Devletteki doktorda niye tersliyor ki illa bir tane kıl çıkacak karşımıza yani ..

Ben seninle yazıştıktan sonra bi bakayım dedim netten. Nette sezaryan yapılması gerekiyor yazmış ondan sordum canım. Devletteki doktorda niye tersliyor ki illa bir tane kıl çıkacak karşımıza yani ..
sorma görev yerimz ilçe olunca sadece tiroitimi ölçtürmek için ile gitmeyeyim diye ona gidiyorum oyle çok ilgilenmiyor zaten bnde eve gelince baktım netten böyle önemli birşey olacağını bilemedim o kadar rahat söyledi ki doktor. yürüyüşe falan başlamıstım bıraktım birde sağlık ocağındaki ebede söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…