2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar sezeryan da sonda takiliyormus. İkinci kez anne olacaklar ilki sezeryansa size takıldı mi ? Daha normal mi sezeryan mi olacagimi bilmiyorum ama sezeryansa eğer sonda dan korktum açıkçası rahatsız oldum şimdiden hissediyor musunuz aciyor mu ? Beni doğum korkusu sardı kızlar ya. Bide benim kiz 2 gun az hareket ediyor sonra coşuyor. Ama günde 10 tekmeyi geçiyor sadece yavaşlıyor uyuyor mu acaba öyle olunca. 2 gun azdı hareketleri bugün ise maşallahı var çok hareketli siz de de oluyor mu ?

Canim zaten kasılma vardı kaç gündür bende bugün iyice arttı ve dediğin gibi belime bacaklarıma vuruyor du doktora geldik şiddetli sancı çıktı doktor 36. Haftan olsa doguma alırdım dedi. Şimdi hastanedeyim serum taktılar sabahlıcaz. Bence doktoruna bi sor.

Sanki bir eşya parçası hakkında bilgi veriyorlar yani.. Bir can bu ya ihmale tedbirsizliğe gelirmi allah herkese vicdan versin

Canım bildiğim kadarıyla bazılarında takılmıyor sonda bazende doktor bayılttıktan sonra takıyormuş sondayı .. Bazı anneler söylüyormuş bayıltıp öyle takın diye.. Yani benim ilk hamileliğim ama nette araştırdığım kadarıyla böyle . Benim kızım çok hareketli ben oturdugum an durmuyor maşallah ama hareketli yeteri kadar varsa endişelenecek bişi yok bence

Kızlar dua edin bize idrarda iltihapta çıktı sancim da azalmiyor bi türlü.
Geçmiş olsun canım .Rabbim ikiniz için en hayırlısını nasip etsin sağlıkla kavuşun birbirinize .. Hastanede misin ?? İlk kez mi oluyor böyle bişi

Kızlar dua edin bize idrarda iltihapta çıktı sancim da azalmiyor bi türlü.
Canim cok geçmiş olsun dualarimiz seninle.bu haziran bebişleri aceleci kesinlikle ama annesinde kalacak daha o sen merak etme stres yapma Rabbim en hayırlı zamanda doğumu nasip etsin inşallah hepimize

dua edin zamanında dogsun bebis. Üstümde kot tişört hastanede yatıyorum o derece hazırlıksızım
Canımm sakin ollllll şimdide doğsa bebişin kendi yaşamını devam ettirebilecek dereceye geldi zaten .. Bak sen sakin ol ki bebişinde sıkıntıya girmesin iyice

Eşimle konuşmuş çok yoruyormussun kendini dedi bu kadar hareket iyi olmaz dedi ama ben im hareketler mi sebep oldu sancı ya dedim onu bilemeyiz ancak dinlenceksin bundan sonra dedi. Vijdan azabı çekiyorum sanırım ben sebep oldum

Ust üste 3 4 gündür bebek nerdeyse hiç yumuşamadi karnımda dinlensemde bugün iyice arttı. Aman kızlar ihmal etmeyin normaldir die. yollarda doguracam lafım gerçek oluo du az kalsın

Canım bence biraz daha böyle düşünüp sıkıntı yaparsan kendine daha çok üzüleceksin iyi düşün iyi olsun doktor yaptı mı geciktirici bişi

Öyle düşünme sakin Allah istemeden yaprak bile kimildamaz sadece bundan sonrası için çok dikkat edersin vicdan yapma bence.

Uyusturulduktan sonra taktılar,cikartirlarken de hiç hissetmedim diyebilirim.bence hiç stres yapılacak bir şey değil, rahat ol

Allah hayirlisini nasip etsin inş. Olacağı varmış bence,vicdan yapma.
Hakkinizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…