2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
2 bedende mi alsam ya gider alırım sonra diyodum
Ya sitenin reklamlarını görüyordum ama hiç alışveriş yapmadım bi sorun yok gibi duruyor .canım 2 bedeni 3-5 kg arası olduğu için almak lazım diye düşünüyorum birde benim doktorum böyle giderse 3.500 kg dogar bebiş demişti onuda göz önünde bulunduruyorum . Bence sende al sonuçta yine kullanacaksın

Hacışerifte çikolata sepetli 94 tl nasıl sizce siz neler yaptırdınız bebek süsü

20 biberon yaptırdım bide bundan mı alsam sepetli yeterli olur mu hem yoksa ayrıca sepet ve azda bebek şekerimi yaptırsam çikolatayı ayrı almak lazım galiba o zaman daha mı iyi olur :SS
Siz ne yapacaksınız nasıl görünüyor bu

Doğru canım haklısın ondanda almak lazım maşallah bebişlere :))) güvenlidir o zaman bi arkadaş turuncu kasa ucuz demişti ama bakmadım hiç

Bugün biz de kızımızı gördük. Bana benziyor :) 32 haftalığız 1800 gr haftasıyla tam uyumlu dedi doktor. Bi de bir ay sonra gel gün belirleriz doğum için dedi. Bu kadar yaklaştığımıza inanamak zor :) rüzgar gibi geçti gitti 8 ay. Hepimiz sağ salim kavuşalım evlatlarımıza. Artık tüm hayaller onlar üstüne

Maşallah canım

Minik minik örgüler
çok sevimli görünüyor Can'ım. Dolap süsünü annem yaptı benim minik minik örgü yelekler 170 tane yaptık :)) içi lavantalı Bi de çikolata yaptırıcaz adına özel. Bu pembiş sepet de çok güzel görünüyor

Ooo çok şanslı senin minik desene canım inşallah gelirde dağıtırsın gönlünce teşekkür ederim bakayım ben de biraz iki türlüde mantıklı olacak gibi

Doğru canım haklısın ondanda almak lazım maşallah bebişlere :))) güvenlidir o zaman bi arkadaş turuncu kasa ucuz demişti ama bakmadım hiç
Aynen maşallah :)) dediğin siteye baktım canım 2 beden 32 li 13.90 tl .Unnado ya baktım ordada yine aynı prima care 2 beden 88 li 2li paket (176tane) 69.90 tl yn uygulamasınıda yüklersen kargo bedava hem bilindik bir site

Aynen maşallah :)) dediğin siteye baktım canım 2 beden 32 li 13.90 tl .Unnado ya baktım ordada yine aynı prima care 2 beden 88 li 2li paket (176tane) 69.90 tl yn uygulamasınıda yüklersen kargo bedava hem bilindik bir site
Evet canım kargo bedavaysa eğer fiyatlar aynı ve iyi yani ben o siteden baya alışveriş yaptım çok hızlı kargosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…