2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İlaçları yatmadan yada uzanmadan en az 30 dk önce içmek önerilir canım aklında olsun

Canım geçmiş olsun tekrardan. İnş gününü bekler bebişin. Sağlıkla doğsunlar inş

Kızlar terlik alanlar bi resim atabilir mi lohusa terlikleri hep pofuduk o sıcakta giyilmez nasıl bişey aldınız
benim aldığım bu canım . Dediğin gibi sıcak olacak ama daha şık bişi göremedim hep bu tarz bide hastanede genellikle giyincez ya orasıdao kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum

Kızlar benim çantamda olanlar bunlar ; eksik veya fazla varsa yorumlarınızı bekliyorum
2 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane 10 lu hastane çıkışı
5 adet bebek bezi
Pişik kremi
1 paket ıslak mendil
1 tane bebek pikesi
5 tane ağız bezi
Kendim için
1 tane pijama takımı
2 tane atlet
2 tane kilot
1 tane emzirme sütyeni
Deodorant
Makyaj malzemeleri
Lohusa taçı terliği
Toka
SİZCE EKSİK Mİ

Maşallah bebişlere

Maşallah minik prensese :) ben gidince 32 dolmuş olacak. Ben sorcam doğumu. Sancıyı. Ne olursa telaşlanayım :)çünkü bir arkadaşım 34te doğum yaptı. Bilgilenmek lazım bence. Burada gittiğim doktor 32den itibaren haftalık nts yle kontrol yapcaz dedi.

Benim de kafamda belirlediğim liste böyle canım eksik olarak gözüme çarpan emzik göğüs pedi hasta bezi bi de bebek battaniyesi

Acaba 3 hafta sonra beni de nst ye sokar mi ki nst icin hastaneye gitmek lazim sanirim

Bebek bezini artir canim.
Emzik biberon agiz bezini artir
Kendine tarak al corap al bi pijama daha koy cikista giycen kiyafet ekle

Benim de kafamda belirlediğim liste böyle canım eksik olarak gözüme çarpan emzik göğüs pedi hasta bezi bi de bebek battaniyesi
Yazmayı unutmuşum doğru ya bir pakette orkid koydum
Battaniye zaten 10 lu çıkışın içinde var canım birde pike koydum battaniye sıcak olur diye
Emzik koymam gerekli mi
Göğüs pedi doğru onu unutmuşum teşekkür ederim canım

Biberonla vermiyorlarmış mamayı, sonra emmede sıkıntı oluyor diye. Ucu yarım kaşık gibi bir aparat gösterdiler bununla veriyoruz gerekirse diye. Diğerlerini aldım çantama, sadece alt bezi ve ped almak gücüme gidiyor, o kadar para ver hastaneye dandirik iki bezi vermeyeceklerse ne anlamı var. Açıkçası kendimce inatlaşıyorum canım. Tavşan artist ama dağın haberi yok :))))

Bebek bezini artir canim.
Emzik biberon agiz bezini artir
Kendine tarak al corap al bi pijama daha koy cikista giycen kiyafet ekle
Ayy valla çok sağolun ne kendime çorap koymuşum ne tarak onları hazırlim hemen
Ama emzik almadım ben hiç ya kullanılır mı emzik
Biberonda hazırlim doğru
Birde 10 tane bebek bezi yeterlimidir sence

Niye altima yapayım kalkıp tuvalete gidemez miyim o ağrı ile ?
haha :)) ilk sezeryan olduğunda gidemezsin epidural olursan bacaklarını hissetmezsin zaten gidemezsin tutamayacağın hissedemeyeceğin içinde yaparsın genel anestezi epidural spinal o ağrı değil kalkabileceğin bi durum yok o serumlarla fakında olmadan yaparsın sezeryanda ameliyat sonrası beş altı saate kaldırmıyolar genel anestezide. Sen bilirsin yani bana sormana gerek yok o zaman

Hymen zarı operasyonuna giren bekar birisine bile taktık kural varsa vardır benim ikna olmamlada değişmeyecektir

Son düzenleme:
Canım sokması lazım. Ne olur ne olmaz kontrol şart :) Muayenehanesinde yok muymuş ki. Ben de burada özel muayenehaneye gidiyorum orada var.

Belki de vardir benim sormak aklima gelmedi neyse tahlil sonuclarini whatsappla gonderecegim ya sorarim hocam nts ye girmeli miyim diye

Bana da 13 mayısta gel dedi nts den sözetmedi ama..

Benim bidahaki de 13 mayisa denk geliyor :) sen de dr a gittin bugun di mi?

Ayy valla çok sağolun ne kendime çorap koymuşum ne tarak onları hazırlim hemen
Ama emzik almadım ben hiç ya kullanılır mı emzik
Biberonda hazırlim doğru
Birde 10 tane bebek bezi yeterlimidir sence
10 degilde bnce 20 koy nolur nolmaz bezin zarari olmazbide benye pattaniye yedegin olsun cnm. Nolur nolnaz sen emzigini al bn sothiee aldm koydum kaynattim herseyi emzik kutusuyla ekledm cantaya dedikleri gbi gogus pedin olsn yaninda bideeger lazm olursadiyeminik bi havlu al istersen bide poset al yanina kullandkklarnla kullanmadkklarn ayni yrde kalmasin.bnm tavsiyem simdiden kucuk bi siseye zemzemve hurmada ekle simdiden bebege doguncaagzina surmek icn

Allah razı olsun gerçekten çok eksiğim varmış dediğin gibi poşette önemli nerden bulcaz koca hastanede
Hurma da bebiş doğdugnda ağzına sürersen iştahlı oluyormuş öyle diyorlar onu da aktardan alıp koyim bari canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…