2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm benim de öyle tansiyon hep 9 5 yada 10 6 falandir ama nabız yüksek çıkıyo anlamıyorum bazen de gayet normal çıkıyo 80 75 falan kardiyolojiye gitmek tehlikeli olur mu bilemedim

Ben baby corner markasındna bir tulum almıştım. Güzeldi.

Cnm benim de öyle tansiyon hep 9 5 yada 10 6 falandir ama nabız yüksek çıkıyo anlamıyorum bazen de gayet normal çıkıyo 80 75 falan kardiyolojiye gitmek tehlikeli olur mu bilemedim
Biraz bakindim bu konuda ama pek bir şey bulamadim.doktora sormak gerek artık,bakalım ne derse onu yaparız.salı gidebilirim doktora.
Geçmiş olsun sana da, inş önemli bir şey değildir

Organik tulumlar var diyatlı.
Uygun istersen lcw incecik ve şık tulumlar, aziz bebe idil bebe var sonrada..

Ben baby corner markasındna bir tulum almıştım. Güzeldi.
Organik tulumlar var diyatlı.
Uygun istersen lcw incecik ve şık tulumlar, aziz bebe idil bebe var sonrada..
Tesekkur ederimmm ben bi bakiyim bunlara. Yasadigim yer kucuk oldugu icin pek imkan yoktu magaza olarak ama dediklerinizin kumaslari guzelse nettende bakarim

@zeyzey3428 canım bebeğe hurma ve suyun ne gibi faydası var? Bende alayim
Canım oeygamberimiz yenidoğna yaparmış sünnet diye yapıyoruz içirmiyoruz yedirmiyoruz. Bunu karıştırıyor bazıları..
Sadece dudaklarına sürülüyor.tıbben de hurmayı dudaklaırna ruj gibi sürünce bebeğin şekeri düşmüyor hem de şekerli su içirmek gibi bir yanlıştan da uzak duruyoruz. Amacı bu olsa gerek..

Canım ya bu sepetler sonra pislik oluyor. Bence şık bir kolonya lohusa şerbeti sunumu, kutuda isme özel çikolata drajeler yeterli. Bir de mevlütte ya da gleenlere kokulu taş sabun ya da kokulı tespih mini kuran vs dağıılabilir. Ne yaptıracağına katar verip arşatır çok uygunfiyata bulursun:. Ben kızımda lavanta kesesi sabun şeker kutusu kokulu şişeler vs almış ve yapmıştım. Ama şimdi mini kuran ve twspih dağıtacağım mevlüdünde.. Bir de burada kutuda isme özel drajeli çikolardan...

Eskilerden aliskanlk cnm blki faydasini bilen vardir ama ilk agzina onlar degsin derler
Sünnet diye yapılıyor canım..

. Can'ım ben mothercare den aldım tulumları benim de oğlum olcak inşallah güzel renkler var ve kumaşları bayağı kaliteli bir bak istersen.

günaydın kızlar. gerçi öğlen oldu ama bugün cumartesi yahu. hurmayla alakalı aklıma geldi de söyliyim dedim. başka bi topikte şubat anneleri olabilir ama emin değilim, bebeği yenidoğan sarılığı olan bi arkadaş bebeğine medine hurmasını suda yumuşatıp kabuğunu soyup yalatınca sarılığı hızlı bi şekilde düşmüş, topikteki başka bir anneye tavsiye ediyordu. daha sonra o annenin bebeğinin sarılığına da aynı şekilde iyi gelmiş hızlı bir şekilde düşürmüştü, tavsiye eden anneye çok teşekkür etmişti. sünnet olduğuna göre birçok faydası vardır muhakkak bi tanesi de bu sanırım. inş hiç böyle şeylere gerek kalmaz yavrucuklarımıza ama aklımızda bulunsun

teşekkür ederim canım mantıklı olmuş ben de karar verip yaptırıcam ama biberon yaptırmıştım pahalıya gelmiş dün aynısını bi sitede gördüm :)

kızlar çok emin olduğum isimde şüpheler yaşıyorum size de oluyo mu :))) buğlem defne sare hangisi güzel sizce eşimin annesi isimi konusunda kararsızım ama bunlarla uyuyor önerilerede açığım ya söylenişi kolay olsun istiyorum bu arada defne çok popüler diye sevmiyorum ama dile kolay geliyor ..

Son düzenleme:
Buğlem çok hostu bence vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…