- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.501
Cnm benim de öyle tansiyon hep 9 5 yada 10 6 falandir ama nabız yüksek çıkıyo anlamıyorum bazen de gayet normal çıkıyo 80 75 falan kardiyolojiye gitmek tehlikeli olur mu bilemedimAy ben de tam bu konuda sorun yaşıyorum. Benim tansiyon 9-5 ya da 10-6 olur.11 dedi mi kötü olurum derdim.ama daha önce hiç nabzima bakmak aklıma gelmemişti.sanırım nabız yükseliyor ondan kötü oluyorum.
Özellikle kahvaltıdan sonra kalbim bogazimda atıyor gibi,nefes alıp vermede bi problem.....kendimi kötü hissediyorum. Dün nabız 110 du,bugün 109 tansiyon da 11-6.haftaya gideceğim doktora ama daha mı erken gitsem ki
Ben baby corner markasındna bir tulum almıştım. Güzeldi.Hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz? Pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri. Rahatsizlik geciren arkadaslarima gecmis olsun once.
Ben bisey sorcam size tek parca tulum almissinizdir mutlaka benim baktiklarim genelde kislikti alamadim bikactanede yazlik buldum ama cok kalitesizdi hayatta giydirilmez bi yikamada bozulur okadar kotu. Oyuzden internetten almaya guvenemedim malesef sizin alip memnun kaldiginiz yazlik tulumlar varmi ya kiz icin varda erkek zor bulamadim stres olmaya basladim siz neguzel cantalarinizi hazirlamissiniz bende alip artik hazirlamak istiyorum yarin 35.haftaya gircez daha hazir degiliz
Biraz bakindim bu konuda ama pek bir şey bulamadim.doktora sormak gerek artık,bakalım ne derse onu yaparız.salı gidebilirim doktora.Cnm benim de öyle tansiyon hep 9 5 yada 10 6 falandir ama nabız yüksek çıkıyo anlamıyorum bazen de gayet normal çıkıyo 80 75 falan kardiyolojiye gitmek tehlikeli olur mu bilemedim
Tamam canım Sağol alıp bulundurayim bendeEskilerden aliskanlk cnm blki faydasini bilen vardir ama ilk agzina onlar degsin derler
Hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz? Pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri. Rahatsizlik geciren arkadaslarima gecmis olsun once.
Ben bisey sorcam size tek parca tulum almissinizdir mutlaka benim baktiklarim genelde kislikti alamadim bikactanede yazlik buldum ama cok kalitesizdi hayatta giydirilmez bi yikamada bozulur okadar kotu. Oyuzden internetten almaya guvenemedim malesef sizin alip memnun kaldiginiz yazlik tulumlar varmi ya kiz icin varda erkek zor bulamadim stres olmaya basladim siz neguzel cantalarinizi hazirlamissiniz bende alip artik hazirlamak istiyorum yarin 35.haftaya gircez daha hazir degiliz
Ben baby corner markasındna bir tulum almıştım. Güzeldi.
Tesekkur ederimmm ben bi bakiyim bunlara. Yasadigim yer kucuk oldugu icin pek imkan yoktu magaza olarak ama dediklerinizin kumaslari guzelse nettende bakarimOrganik tulumlar var diyatlı.
Uygun istersen lcw incecik ve şık tulumlar, aziz bebe idil bebe var sonrada..
Canım oeygamberimiz yenidoğna yaparmış sünnet diye yapıyoruz içirmiyoruz yedirmiyoruz. Bunu karıştırıyor bazıları..@zeyzey3428 canım bebeğe hurma ve suyun ne gibi faydası var? Bende alayim
Canım ya bu sepetler sonra pislik oluyor. Bence şık bir kolonya lohusa şerbeti sunumu, kutuda isme özel çikolata drajeler yeterli. Bir de mevlütte ya da gleenlere kokulu taş sabun ya da kokulı tespih mini kuran vs dağıılabilir. Ne yaptıracağına katar verip arşatır çok uygunfiyata bulursun:. Ben kızımda lavanta kesesi sabun şeker kutusu kokulu şişeler vs almış ve yapmıştım. Ama şimdi mini kuran ve twspih dağıtacağım mevlüdünde.. Bir de burada kutuda isme özel drajeli çikolardan...Eki Görüntüle 1818955 Hacışerifte çikolata sepetli 94 tl nasıl sizce siz neler yaptırdınız bebek süsü
20 biberon yaptırdım bide bundan mı alsam sepetli yeterli olur mu hem yoksa ayrıca sepet ve azda bebek şekerimi yaptırsam çikolatayı ayrı almak lazım galiba o zaman daha mı iyi olur :SS
Siz ne yapacaksınız nasıl görünüyor bu
Sünnet diye yapılıyor canım..Eskilerden aliskanlk cnm blki faydasini bilen vardir ama ilk agzina onlar degsin derler
. Can'ım ben mothercare den aldım tulumları benim de oğlum olcak inşallah güzel renkler var ve kumaşları bayağı kaliteli bir bak istersen.Hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz? Pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri. Rahatsizlik geciren arkadaslarima gecmis olsun once.
Büyük boy mu almak lazım bilemedim şimdiOrta boyu 10lu satılıyor canım. Büyük boy 8li sanırım
Evet ya oruca denk gelmemiz şans bence fazla gelen bile olmaz. Lohusayken de çekilmez zatenSonuçta maliyeti daha az olmaz mı.. Eve gelenlere ikram etmek için birde lohusa şerbeti yada türk kahvesi.. Zaten bebiş ramazanda doğacak.. Oruçlu olanlar olur bence
Canim nurten hanim i bıraktık bi artık doğum için onun dediği yerleri düşünmediğimizden. GATA da yattım ben eşim orda doktorGünaydın, geçen yattığında nerede yattın? Aynı doktorda takipliyiz ya ondan soruyorum.
Canım oeygamberimiz yenidoğna yaparmış sünnet diye yapıyoruz içirmiyoruz yedirmiyoruz. Bunu karıştırıyor bazıları..
Sadece dudaklarına sürülüyor.tıbben de hurmayı dudaklaırna ruj gibi sürünce bebeğin şekeri düşmüyor hem de şekerli su içirmek gibi bir yanlıştan da uzak duruyoruz. Amacı bu olsa gerek..
Canım ya bu sepetler sonra pislik oluyor. Bence şık bir kolonya lohusa şerbeti sunumu, kutuda isme özel çikolata drajeler yeterli. Bir de mevlütte ya da gleenlere kokulu taş sabun ya da kokulı tespih mini kuran vs dağıılabilir. Ne yaptıracağına katar verip arşatır çok uygunfiyata bulursun:. Ben kızımda lavanta kesesi sabun şeker kutusu kokulu şişeler vs almış ve yapmıştım. Ama şimdi mini kuran ve twspih dağıtacağım mevlüdünde.. Bir de burada kutuda isme özel drajeli çikolardan...
Sünnet diye yapılıyor canım..
evet olur canım nettede basım var 48 ntane 5 tl falan ama görerek yaptır daha iyi olurBen 100 tane kokulu taş ve sepet yaptırdım mevlüt için.. Çikolata alıp reklamcıdandan sticker bastırp yapıştırsam olur sanırım
Buğlem çok hostu bence vazgeçmekızlar çok emin olduğum isimde şüpheler yaşıyorum size de oluyo mu :))) buğlem defne sare hangisi güzel sizce eşimin annesi isimi konusunda kararsızım ama bunlarla uyuyor önerilerede açığımya söylenişi kolay olsun istiyorum bu arada defne çok popüler diye sevmiyorum ama dile kolay geliyor ..
Annemlerde öyle diyolar ama.. sağol canımBuğlem çok hostu bence vazgeçme
Anahtarlık pahalı oluyor biraz daha sanırımKizlar anahtarlik dusunuyorum ben sizce iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?