2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gelişimi için önemli oyuncakları araştırdım 0+ İki üç tane aldım çıngıraklı bileklik çorap aldım ilk aylar müzik önemliymiş dönence düşünmediğim için projektör ve kumaş kitap aldım bu arada ilk kartlarıda araştırdım monozebra kartları beğendim ama seriler pahalı geldi şekillerin çıktısını aldım arkasına karton yapar yada dosyaya koyarım çokda güzel oldular :))) Size de fikir olsun istedim. 3 ay sonrası içinde renkli almayı düşünüyorum.
Böyle yapmak istemeyen varsa ilk kartlarım seriside var q bebekte uygun fiyata..
Halı tiny love ve mamaro ana kucağı aldım bu arada ilk aylar için tamamdır heralde..

zeyzey3428 bide biberonu nasıl temizliyorsun nasıl kaynatıyorsun suda
Canim ben bi celik tencereye su koydum agzina kadar hafif kaynamaya basladim biberonu parcaladim emzigide atttim 10 dk daha bekledm su iyice kaynadi snra masayla cikarip kagit kavlunun ustune koydum ztn su buhrlasip gtti
Hurma istah mi aciyo blmiyrm ama ilk agzina degen o olsn dye koydm bn en yumusagindan al cnm.

Tamam canım sağolasın

Canım ağzına mı sürülecek sadece zemzem kaşıkla içirilecek mi? Biri de hurmayı suda bekletip suyundan içirmiş.

Bebek için 3 battaniye, hastane çıkışı dışında aldığın tulumlar fazla değil mi, sen gerçi tecrübeliymişsin ama bana çok geldi, yanlış biliyorsam ben de yanıma böyle alayım :)
Canım giysi kısmı biraz abartılı oldu ama doğum yapacağım yer evimize 100 km uzakta şehir merkezinde. İhtiyaç olursa eşim dışardan alsa bile yıkayamayız temkinli olmam lazım mecburen

Önerilerin için çok saol canım. Hastaneden çıkışta giymek için kıyafet koymadım onu koyayım. Parfüm bebek için mi kullanmayım canım. Alt açma şart değil aslında yanımda bulunsun dedim. Biberon ve suluk mecbur kalırsak diye koydum

Canım giysi fazla haklısın ama hastane evimize çok uzak 100 km uzakta. İhtiyaç olursa diye fazla koydum

Rica ederim..doğru diosun hava sıcak kalın battaniyeye gerek yok emzik te bulunsun bence

Canım bebek bezi çok az. İlk günlerde günde 7-8 tane kullanılıyor yanılmıyorsam. 1 pijama senin için az 2-3 tane olsun. Kanamadan dolayı lekelenirse sıkıntı yaşarsın. Benim listeye bi göz at istersen. Benim bebek giysisi ve 1-2 şey abartılı oldu ama daha kapsamlı. Bi bak bence fikir olur sana

Belki de vardir benim sormak aklima gelmedi neyse tahlil sonuclarini whatsappla gonderecegim ya sorarim hocam nts ye girmeli miyim diye

Benim bidahaki de 13 mayisa denk geliyor :) sen de dr a gittin bugun di mi?
Aynı gün veriyolar bizeEvet canım ben de gittim yazmıştım arka sayfalarda kaldı kopyalıyım

Ben degittim bugün..benim oğluş ta 1800gr 38cm olmuş boyu kilosu suyu normal dedi çok şükür benimkinin de başı aşağıda normal doğum bekliyorum dedi senden ..hayırlısı inşallah

Kızlar biberon ve emziklerde yazıyor ne yapılması gerektiği. Ona göre yapın bence. Emzik ve suluk için 5 dk kaynamış suda bekletin biberon için 5 dk kaynatın yazıyordu ben öyle yaptım

Maşallah tam teşekküllü bi liste olmuş 2 tane 5li hastane çıkışı ve 3 battaniye çok değil mi

Aynen canım sağolun söylediniz de çoğaltacağım bezleri yarın 15 tane koyayım . Pijamada iki tane koyarım bi leke olsa tek pijama için km gidip alcak .. Tamam canım bakayım listene teşekkürler

Kızlar bi sitede prima premium care 2 beden 88 li 32.90 tl sizce fiyatı uygun mu alayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…