2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben 100 tane kokulu taş ve sepet yaptırdım mevlüt için.. Çikolata alıp reklamcıdandan sticker bastırp yapıştırsam olur sanırım

Oo masallah iyi kilosu seninkinin de :) benim hic bas asagi mi fln sormak aklima gelmedi yaw :)

Maşallah canım

Evin uzakmis cnm haklisin. 125 ligin delik sayisi +6 ay ya o yuzdn oyle dedm. Parfum yenidogan icin ne bilim blki zararli olur dye dusundm ama tabi daha once kullanmissindr belki.
Alt acmayi herkes koyunca acaba ckmu lazm dedm cogu listede goruyorum. Bn koymadm. Insan hersey yaninda olsun iatiyor bi gecede kalsan 10 gecede elinin altnda blunsun istiyo insan.

Biberonla emzik icnde bn iclerndeki kagitlari atmistim :) netten bakip oyle yaptim

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın kızlar
Benim bebeğin kasılmalar i hiç geçmiyor sürekli taş gibi karnımda. Zaten sürekli yatıyorum ama endiselenmeye başladım. Normal değil dimi

Dün kızımızı görmeye gittik.ama kızimız yine yüzünü göstermedi ve hala baş yukarıda, hiç te dönmedi.bence dönmeyecek gibi geliyor.dOktar ben ara sıra dönen bebekleri bu konuda severim çünkü dönebiliyordur dedi.bende doğumu akışına bıraktım. Eğer dönerse epidural normal doğum.,dönmezse mecburi sezeryan. Kızım 2172 gr. 42 cm olmuş. Protein ağırlıklı beslenmeyle 2 haftadir ben çok kilo almazken bebeğim çok güzel buyumuş.

Günaydın kızlar
Benim bebeğin kasılmalar i hiç geçmiyor sürekli taş gibi karnımda. Zaten sürekli yatıyorum ama endiselenmeye başladım. Normal değil dimi
Günaydın canım doktorunu ara bence. Belki tekrar yatırır kontrol eder başka ilaçlar vs verir. Allah yardımcın olsun kuzum

Okunmuş hurma zemzem koyabilirsn.
Kendine hastane çıkış kıyafeti dişfırçası tarak koyabilirsin.
Belki eşine tshirt veya pijama koyabilirsin.
Meme ucu kremi koyabilirsin.

Öte yandan bebek için aldıklarını fazla buldum ben, bütün aldıklarını götürüyormuşsun gibi.
Biberon ve mamaya gerek yok. Onlar evde beklesin. Hastane kendisi veriyor zaten.
Bir penye battaniye yeter. Hepsibi hastaneye götürüp enfeksiyon ortamına sokma.
1 onlu 1 beşli hastane çıkışı bir tulum yeterli. Genelde hastane kendis de giydiriyor ya da darıyor zaten..
Suluk a da gerek yok.
Hastanede bulacağın şeyleri ve asıl eve gelince lazım olacak şeyleri kendine yük etme..

Kizlar gunaydinlar. .
Yeni aldığımız gecelikleri falanda yikadinizmi....
Günaydıj canım.. Hiiç katını ütüsünü bile bozmadan valize koydum:) bir de onlarla mı uğraşıcam. Zaten terlicez vs uzun giymeyiz ya da leke olur vs..

Hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz? Pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri. Rahatsizlik geciren arkadaslarima gecmis olsun once.
Ben bisey sorcam size tek parca tulum almissinizdir mutlaka benim baktiklarim genelde kislikti alamadim bikactanede yazlik buldum ama cok kalitesizdi hayatta giydirilmez bi yikamada bozulur okadar kotu. Oyuzden internetten almaya guvenemedim malesef sizin alip memnun kaldiginiz yazlik tulumlar varmi ya kiz icin varda erkek zor bulamadim stres olmaya basladim siz neguzel cantalarinizi hazirlamissiniz bende alip artik hazirlamak istiyorum yarin 35.haftaya gircez daha hazir degiliz

100e kadar normal canım 100 üstü yüksek. Kansızlık vs olabilir bi doktorla görüşmende fayda var
Ay ben de tam bu konuda sorun yaşıyorum. Benim tansiyon 9-5 ya da 10-6 olur.11 dedi mi kötü olurum derdim.ama daha önce hiç nabzima bakmak aklıma gelmemişti.sanırım nabız yükseliyor ondan kötü oluyorum.
Özellikle kahvaltıdan sonra kalbim bogazimda atıyor gibi,nefes alıp vermede bi problem.....kendimi kötü hissediyorum. Dün nabız 110 du,bugün 109 tansiyon da 11-6.haftaya gideceğim doktora ama daha mı erken gitsem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…