2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar hastane çantasına kaç hastabezi kaç normal ped kaç göğüs pedi koyayım? Normal ped bildiğimiz uzun ped olur dimi?

Kızlar hastane çantasına kaç hastabezi kaç normal ped kaç göğüs pedi koyayım? Normal ped bildiğimiz uzun ped olur dimi?
canım dapend hasta külodu al istersen normal pede çok gerek yok bir iki tane uzun al yeter o zaman göğüs pedi 5-10 tane koydum ben.

Mima'nın grisi araba koltuğuyla beraber 4bin falan tutmuş. Fiyat soranlar merak edenler olmuştu ancak fırsat bulabildim
Griside çok tatlıymış :)) Gül'e Gül'e kullansın bebişin:))
canım dapend hasta külodu al istersen normal pede çok gerek yok bir iki tane uzun al yeter o zaman göğüs pedi 5-10 tane koydum ben.
Hasta kulodu niçin gerekli anlamadım ben, zaten sonda takıyorlar 5-6 saat sonra hemşireler yürütüyor sonrasında wc ye çıkılabiliyor zaten , pedi cleksan hibor oksapar coraspirin Tarzı ilaç kullanan arkadaşlar 1 paket ped alsınlar hatta herkes almalı zaten ilk başta 4-5 ped batıyor dolu dolu , ilk gebeliğimde erkendi ama normal doğumla doğurmuştum bebeğimi , gece doğum Yaptım sabahında 4-5 ped batmıştı, çok önemli değil aslında bunlar çünkü hastane kantininde satılıyor , benim yattığım hastanede yatak bezi istemişlerdi 3-4 tane kullanıldı içinde 8-10 tane çıkıyordu galiba ...
Defne ismini dini alimler çok önermiyorlar diye biliyorum , baştaki "def" hecesi ağır geliyor diyorlar... Sare , sacide , Sabiha gibi sad harfiyle Başlayan adlarda ebced hesabına göre sert durduğumdan tek kullanılmaması öneriliyor ... Biz inşaallah inci Sare ismini kullanmayı düşünüyoruz, buğlem de 2015-2016 yılının moda olan isimlerinden :)) buğlemi bilemeyeceğim ama Defne veya sareyi koymayı düşünüyorsanız önüne yada arkasına getireceğiniz ismin ince harflerden olmasına dikkat etmek gerekiyor , çünkü Defne de Sare de güçlü isimler ...

Parfüm kolonya Tarzı Şeyler sürüldüğünde bebek memeye geldiğinde tiksiniyormuş, başını bulamıyor diyorlar , zaten kolonya kokusunu sevmem, ben çok terlersem sebamedin duş jeliyle koltuk altlarımı yıkamayı düşünüyorum sadece , zaten sezeryan olduğundan ilk 2-3 gün banyo önermiyorlarmış... Bence odada bile gelen misafirlere kolonya yapılmamalı çünkü bebekte uyuyacak o odada...

Bende bunun mavili si yada bebek besiklisi arasında kaldım 2 side çok güzel sen karar verdin mi aldın mi

Bende unnado dan 2 beden aldım 88&2 paketli olanlardan... Yenidoğanlar hiç kullanılmıyormuş diye duydum .. Büyük gelirsede aileden birisi hemen alıverir hastanenin yakınlarında büyük marketler var zaten :)))

Bende bunun mavili si yada bebek besiklisi arasında kaldım 2 side çok güzel sen karar verdin mi aldın mi

ben vazgeçtim canım sepeti başka yerden buldum çünkü alırsam sadece çikolata alıcam ama çok güzel ikisi de evet dolapta böyle saklamak sıkıntı olmaz mı erimez mi çikolatalar yoksa... pusetli olan daha güzel duruyor ama daha pahalı sanırım

Bu prof perinatologlar genelde ters mi oluyor acaba. Benim gittiğimde biraz suratsızdi ve sert sert cevaplar verirdi. Biz en iyisiyiz havalarına mi giriyorlar ki. Benim fikrimce doğumunu uzmana doktorda da yapabilirsin. Tabi ki son karar senin. Ben uzMan doktora geçtim rahat ettim. Sağolsun şimdiki doktorum sorularıma güzel cevaplar veriyor.

Bende Hacışeriften kutu şeklinde almayı düşünüyorum 70 li 2 paket . Bu tarz sepetler bi arkadaşın dediği gibi toz yapıyor , KINA gecemde kırmızısını almıştım , çöpe attım 1 sene sonra :)) fazla yer kaplıyor :)) hastaneye 2 katlı kurabiye tabaklarından götüreceğim ,alt kata Kaymaklı - Cevizli lokumları dizeceğim , üst katına pembe ve beyaz badem şekerlerini dizeceğim bir hacı Şerif isimli çikolata kutusunun bir tanesini götüreceğim , ad koymayı inşaallah evde yapacağız 30-40 Kişilik bir grup gelir, akşam Yemeğini halamlar yengemler organize edecek, bi arkadaşım isimli kurabiyeler ve cupcake Ler yapacak ad konması yapıldıktan sonra Çay saati gibi onları ikram edeceğiz lohusa şerbetiyle beraber , lohusa şerbetini annem yapacak , küçük kahve yanı bardaklarla ikram edeceğiz... Mevlid yapıp yapmamakta kararsızım , o anki psikolojime BAKIYOR biraz , yaparsak eğer bi otelde olur o da baya Kapsamlı organizeli birşeyler yapmayı düşünüyorum ... Yapmama ihtimalim de var...

Katlı kurabiye tabağında lokum ve badem fikri çok hoşuma gitti. Mevlid biz de hiç düşünmüyoruz. Aslında tüm ziyaret işlerini tek seferde bitirmek bir anlamda ama çok zahmetli görünüyor şu anda gözümüze

Kızlar picabo diye bir site var ordan alışveriş yapanız var mi. Ameda göğüs pompası alacağım da ben en uygun fiyat picabo adlı sitede buldum. Güvenilir midir bilemiyoruz. Müşteri hizmetlerini aradım pazartesi kargoya veririz dediler.

Minik kuzumun doğum çantasıni hazırladım çok şükür bi pisik kremi eksik onu da babası getircek. Benim çanta kaldı ama daha gecelik felan almam lazım netten alcam tabi mecburen var mı öneriniz kızlar

Bu hafta gittiğimde iki kulak arası ölçümü olur kafası gelişmemiş dedi bir hafta geriden geliyo bebek dedi kilosu 1400 gr moralim bozuldu haftaya başka dok. Gidecem bakalım ne diyecek

Bu hafta gittiğimde iki kulak arası ölçümü olur kafası gelişmemiş dedi bir hafta geriden geliyo bebek dedi kilosu 1400 gr moralim bozuldu haftaya başka dok. Gidecem bakalım ne diyecek
Iyide 1 hafta geriden geliyor diye gelişmemiş mi oluyor ? Benim bildiğim 2 hafta ileri geri olabilir , her çocuk standart olacak diye birşey yok , benimde uzman olan doktor geçen hafta Bebeğin kafasını 10 gün ileride dedi , olabilir çünkü benimde kafam büyük :))) yinede pazartesi perinatologda randevum var, ona soracağım özellikle bakalım o ne diyecek ? Başka bir doktora görünmende fayda var canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…