2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya bide neye alıştırırsan öyle gider diyorlar ama bende kararsızım
Aynen canım , ben 2 tanede yıkanabilir organik bezlerden alacağım :) deneme Amaçlı 1 aydan sonra kullanırım evde zaten yaz bebesi olacak Güneşte hemen kurur ... Beğenirsem hep kullanmadık organik beze geçerim ... Gerçekten içim hiç rahat değil kimyasal kimyasal benek bezleri kullanmaya

Maşallah canım sevindim senin adına

Selam kızlar nasılsınız? Yarın kontrolümüz var üroloji ve kadın doğumda. Yarın 33+2 oluyoruz inş herşey yolundadır inş ölçümler iyi çıkar. Yarın nst de çekilecek kontrol amaçlı. Ürolojide böbrek şişmesi nedeniyle takipliyim inş ilerlememiştir daha da şişerse katater (tel) takılacak böbreğime. Hayırlısı bakalım. Büyüsün tatlı minişlerimiz

Biz bugun ilk defa 15 dk hastanenin Bahçesinde oturduk dışarıda Çay içmeyi özlemişim , inşaallah canım büyümeniştir böbreğin tel takılmak zorunda kalmaz ...inşaallah herşey yolunda gider hepimiz miadında doğururuz :)

Kızlar dualarınız bekliyorum.. Kayınvalidem sırf annemlere gittim diye kudurdu tek sebep bu... Kocamı doldurıp üstüme saldı konuşmuyoruz başım çatlıyor doldum tükendim.. Bi ynadan ev sahibi çıkın ben evlencem diyor nolur beni dudan unutmayın kocamla aramda hiç sorun yoktu fitne soktu resmen

Cnm allah kolaylik versin. Esle ara bozulmasi heleki bu donemde cok kotu. Rabbim kotu dusuneninin basina dolandirsin yaptigini

Kaynan neden karışıyor ki annene gitmene birlik mi yaşıyorsunuz ? Sıkma canını canım benim ya allah yar yardımcıın olsun

Rabbim yardimcin olsun canım yaa biran önce aranız düzelsin insss

Cnm eşinle Arani soğutma güzellikle anlatmaya çalış yoksa kötü düşünenler amaçlarına ulaşır

Rabbim yardimcin olsun canim oyle insanlara da firsat vermesin insaAllah.. Aile ici huzuru bozanlari da kapimizdan gecirmesin zor tabi sen de dua et oku surekli insaAllah esinle de duzelir araniz

Geçmiş olsun Can'ım inşallah her şey yolundadir

Mouse cnm bn brdaki topikleride baktm hep 2 numara alin dursun diyolar bn yrn gebe molfix in 2 num en iyisi hepsiburadadan aliyin en ucuz orda islak mendilde alirim param olsa iki paket 2 numara alirdm ama smdlk 1 paket yeter acaba sampuanlar ne kdr sure gider bn bi tane uni kopuk almistm ama her gun kafasi yikanmz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…