2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
En sn kacnci haftada gttiniz masallah kilosu cok gzl

Rahatligina maslalah zaten cnm bnm keske herkes sansli olsa ama bn smdi herkesi kndm gbi saniyorum bn tuvalete zor gidiyorum bide klozet kapagini bile zor kaldiriyrm sag gogsumn altnda ne var anlamiyrm orasi sert baya dusun kapak kaldrrken bile cok aciyo orasi

HK77 cnm ablamda demisti inciri ama bn kabizlik icin yaptm iciyrm yabi haftada bi iyi geliyo
Ben hep humananin ovgusunu duydum bu yeni cikan mamipower promalt icecekler sanki hee bunyede ayni etkiyi vermiyo her zaman en sagliklisi su. Bnce kisinin daha onceki beslenmesine gore sut artisi olr cnku kimi diyo bana bulgur sut yapti kimi diyo otlar sut yapti ama inciri cok duydum onu jullanmak daha saglikli bnce hemde kabizliga iyi

Böbrek Ağrısı da ne fenaydi canım cikti resmen. Allah kimseye yaşatmasın ağrı tekrar başlayacak diye aklım çıkıyor. Ağrı eşiği düşük canı tatlı ben hamileliğin başından beri acı manyağı oldum valla Rabbım sonunu hayırlı getirsin minik kuzumu vaktinde kucagima aldirsin

Cnm ck. Gecmis olsn hepimiz bi seklde iyi kotu hamileligi yasiyrz moral olark sni iyi tutan insanlrla birlikte ol

geçmiyo bu vakit kızlar 37. haftaya kadar nasıl çalışıcam bilmiyorum 19 mayısta ayrılıyorum 37 dolmuş oluyo, hiç içimden gelmiyo bi uyuşuklukki sormayın gitsin. bide aşırı sinir var bende bu son zamanlarda.

Benim kendi isim oldugu icin kendimi kaldirabildigim surece ise gelmek durumundayim.. Ama sanki hamileligimin ilk aylarindaki asiri duygusallik ve yorgunluk geri geldi. Ne guzel enerjik ve duygusal anlamda stabildim.. Simdi her an herseye aglayabilir duruma geri geldim ve cok yorgunum..

By hafta ben de çok sinirliyim, anneme ve eşime uyuz oluyorum. Onlar çırpındıkça daha da uyuz oluyorum, sonra vicdan azabından ağlıyorum, ağlayınca içten içe benim ağlamama neden oldular diye yine uyuz oluyorum.

Kizlar anne lutfende hepsi buradada bebek bezleri disariya gore baya indirimli bnde molfixin yenidogani vardi 2 numara 100 lu molfix hb de 30 lira alsammi diyorum ya hazir indirimdeyken boyle alip kenara koyan varmi

YA özellikle akşamları oluo . Bu mide taraflarım. Korkuyorm ya ben bu acıya dayanamıyorum da doğumu nasıl yapcam die

O kadar seye katlandik ki dogum da oyle boyle gecip gidecek :) basa gelen cekiliyo

Ben öyle hissediyorum ara sıra, nst'ye de girdim orada çıktı zaten sancılar.. Doktor normal ara sıra olması artık dedi.

Hmm normalse sknti yok o zaman :) hic nst ye girmedim ben daha

aynen bi duygusallık bi aglamaklık buay feleğim şaştı, eşim şakasına gömleğini salladı bana gömleğin kolu yüzüme değdi hüngür hüngür ağladım, çok konuşana soru sorana tahammülüm yok gebertesim geliyo bazen,işyeri ona keza. Rabbim yar ve yardımcımız olsun karakterim ile değişti, Allahım sakinlik hafiflik ver Yarabbim cümlemize. vakit daraldıkça dahada basıyo bu stres

Kizlar anne lutfende hepsi buradada bebek bezleri disariya gore baya indirimli bnde molfixin yenidogani vardi 2 numara 100 lu molfix hb de 30 lira alsammi diyorum ya hazir indirimdeyken boyle alip kenara koyan varmi
Bulamadıö ben canım ya link atar mısın

Amin amin. Korkudan kaygıdan herhalde bunlar, geçecek inşallah

Ya canım ben sadece prima 1 beden aldım 50 tane ama iki beden için unnado daha hesaplı gibi primalarda molfixe bakmadım ama annelütfende 148 100 unnadoda 176 tane 79 sanırm annelütfende 15 tl indirim var 125 üzerine yeni üyelere. Bir numara için yeter sanırım üçün üstünde doğarsa ikiye geçilir heralde az almak mantıklı geldi kimse stoklamayın fazla diyor ayrıca

Son düzenleme:
Evet hep oyle derler sukur hic yanmam olmadi bizmki kel olck demekki :) teyzemin cok yanmasi oluyodu kuzenim simsiyah orulcek sacla dogdu halada cok kalin telli saclari var :)
Eşim Sarışın , ben beyaz tenli mavi gözlüyüm eşimde bende keltoşmuşuz ilk doğduğumuzda , bu bebiş kime çekecek merak ediyorum , bugun kontrolümüz vardı hoca kendisi dedi Saçlı bir bebek diye... İnşaalaah Sarışın bir bebek çıkar :))) bu arada geçen haftaki uzman olan doktor 30₺5 te :1765 gr Demişti , Prof olan 31₺4 te:1570 gr dedi , Ven bi 1900-2000 der diye bekliyordum ... Şoke oldum resmen bundan sonra 2 hafta da bir kontroller ... Dikişleri artık hiç göremiyor kaynamış gitmiş , ağzı sızı sarı akıntı sümüğümsü akıntı kanama olduğunda hemen gel dedi ... Artık hakkımızda Hayırlısı olsun bu haftadan iyibaren tamamen kuru bakliyat süt kırmızı et ağırlıklı besleneceğim ... Balıklara çok güvenmediğinden haftada 1 devam ... Bakalım 2 hafta sonra kaç diyecek kilosuna ...

2 numara almak o yuzdn mantkli geldi bana 1 numara var ztn iki paket 80 li ikiside unnadoda molfix 2 beden yktu 100 lusu 30 lira ya iyu geldi primanin esnek yn bandi ykmus molfixin hem o hemde daraltilmis bacak arasi mesafesi varns

31+3 te bz 1850 ydk smdi 33+3 te kontrl bakalm biz noldk bde tabi bnm rahim agzi ne halde hala devam ediyomu acaba kisalma smdi hep aklmda sorular var dogundan once tamamen biterse nolcak bu ara baya baski hissesiyrm asagida agrim var ama kntrle gtcm dye erken gtmiym smdi dedm allah kolaylk versn hepimize :) saglikli olsn kuzu esmer olmaz ama gozunu bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…