2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu organik bezleri bir defa alıp hep mi kullanıyorsun canım kullanma süreleri ne kadar
Bi arkadaşım 10 tane almış boy boy tuvalet alışkanlığı kazanasıya kadar 2.5 sene kullandım sedi , 2 sene ücretsiz izine ayrılmıştı ... Bebeğine kendisi baktı. Evde olduğu zamanlarda hep kullanmış .Dışarıya çıkacağım zamanlar Prima kullandım dedi ... Bence evladiyeliktir ...

Canım doktorunun numarası varsa , telefon açıp haberdar et olmazsa , sana da sıkıntı verir bu durum...Şura'da kalmış 1-1.5 ayımız bol bol uyku depolamak Lazım şimdi :))

Günaydın Can'ım. Yatmadan önce magnezyum içiyorum ben o Zaman daha rahat uyuyorum

Bende ole yim canım hatta gün içinde de ole benimki. Sürekli kasılma halinde yumuşak olmuyo Karnım zaten evin içinde iki adım atsam dinlenmek zorundayım ama doktorlar bişey yapmadı bu durumla ilgili. Dün soledim hala çok sert die içerde oynuyor kasılmalar normal dedi

gunaydin bendede ayni.. yalanci sanciymis öyle kasilmalar olurmus gunduzleri ve sabahlari hic biseyim yok ama aksamlari basliyo bendede

Günaydın canım. Bende de durum öyle biraz. Kasılma şeklinde olmuyor ama yan yatınca toplandığını hissediyorum. Ve diğer tarafıma dönerken göbek aşağı çekiyor sanırım ağrı yapıyor biraz :)

Eevucudunu sabunlami yikicaz:) neyle yikicaz bez alirken lazimsa bsy aliym

Bnde ayniyim cnm gece karnm srtlesmiyo ama donerken filan cok agrm oluyo

kızlar günaydın,

deterjan ve yumuşatıcı olarak bu yesilanne diye bi site var ordan alışveriş yapan oldumu? tamamen organik ürünlerden yapılıyormuş almayı düşünüyorum ama fikri olan varmı merak ettim

Benim de bugün sabaha kadar sağ kaburgam ağrıdı.bebeğin ayakları oradaymış dün ultrasonumuz vardı.hergün yeni bir ağrı çeşidiyle uyanıyorum.hamilelik güzel bir süreç ama bi yerden sonra bebişimizi kucağımıza almak hem anne hem bebek açısından daha iyi bence :))

Çok teşekkür ederim ederim çok kullanılıyolarmış en azından gelmese bile bile bir hafta gider fazla almamışım iyi ki . En iyisi o ebebeke falanda baktım aldığında iyi olmuş canım aa ilk premium care almıştım ben bu farketmez heralde daha fazla oluyor

Son düzenleme:
Birde dün kan ve idrar verdim. idrarda glukoz 100 mg çıktı. daha önce şeker yüklemesi yaptırmıştım ve 108 çıkmıştı.idrarda da glukoz negatifti. idrarda glukoz çıkınca dün kendim baktım açlık ve tokluk şekerime onlar da normal çıktı.sabah portakal suyu içip gitmiştim onun bir etkisi olabilir mi?bugün doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek?sizde böyle bir durum yaşayan var mı?

Benimde normalde sol tarafa fazla oluyo hatta düzenli gibi sabaha doğru rahatlıyorum anlamadığım şekilde bi rahatlık var geceleri üstümde

Kızlar siz her kontrole gittiğinizde renkli mi görüyorsunuz bebeğinizi.. Ben hep eski usul siyah... görmek istiyorum ama bebeğimi..

guzel anne adayları. hepinize allahtan guzel dogumlar diliyorum. rabbim sizi ve dogacak bebeklerinizi korusun. ben 2015 eylül anneleri formundaydım. bebeğimi 18 ağustosta yüksek tansiyon sebebiyle erken doğurdum. şu an 8.5 aylık sağlıklı bir bebek, hamileyken bir doğursam bir rahat uyusam evimin işini rahat rahat yapsam derken hiç biri olmadı. bebem saat başı uyanır doğduğundan beri hele şimdi diş sıkıntısı var uyuturum yatağa koyarım on dakka sonra gene uyanır. gecelerim bebem mememde sabaha kadar oturmakla geçiyor nerdeyse. ev işine gelince ev aldı başını gidiyor. banyo bile haftada bir yaptığım oluyor. bebem durmuyor hiç yerinde. rahat rahat yemek yemeği günde bir saat bile olsa tv seyretmeyi özledim. eşim de kanepe tepelerinde uyumaktan sıkıldı. bizim çift kişilik yatak bebeğin oldu, ben de yatağın bi köşesinde sıkışıp yatıyorum. çünkü gece çok korkuyor doktor yanında yatır dedi. bide 15 yaşında üçüz oğullarım var. onlarında istekleri cabası. demem o ki. bu günler en rahat günleriniz. tadını çıkarın eşinizle sevdiklerinizle.. ama şunu da belirteyim. ne kadar da sıkıntı çeksek onlarsız bir hayat düşünemiyorum. kolay doğumlarınız olsun. rabbim sizi bir nefeste kurtarsın...

Kızlar siz her kontrole gittiğinizde renkli mi görüyorsunuz bebeğinizi.. Ben hep eski usul siyah... görmek istiyorum ama bebeğimi..

Benim doktorumda ultrasonu eski ona gidince siyah gösteriyor. Ben de o nedenlebir dra daha gidiyorum, renkli görmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…