- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.781
Bi arkadaşım 10 tane almış boy boy tuvalet alışkanlığı kazanasıya kadar 2.5 sene kullandım sedi , 2 sene ücretsiz izine ayrılmıştı ... Bebeğine kendisi baktı. Evde olduğu zamanlarda hep kullanmış .Dışarıya çıkacağım zamanlar Prima kullandım dedi ... Bence evladiyeliktir ...Bu organik bezleri bir defa alıp hep mi kullanıyorsun canım kullanma süreleri ne kadar
Canım doktorunun numarası varsa , telefon açıp haberdar et olmazsa , sana da sıkıntı verir bu durum...Şura'da kalmış 1-1.5 ayımız bol bol uyku depolamak Lazım şimdi :))Kızlar günaydın
Benim geceleri karnım çok sertleşiyor kızım resmen bi tarafa toplanıyor karnım yamuluyor. Yatakta dönerken sancım oluyor uyanıyor bi bakıyorum ki karnım taş gibi böyle olan var mı
Uyku haram oldu artık
Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinEvet artik son zamanlarimiz doktr kontrollere artik hafta da bir bile cagirabilir beni son dort haftaya gircem belki de iki hafta sonra dogum yapmis olurum 38haftada dogum yapmistm kizimi ☺
Günaydın Can'ım. Yatmadan önce magnezyum içiyorum ben o Zaman daha rahat uyuyorumKızlar günaydın
Benim geceleri karnım çok sertleşiyor kızım resmen bi tarafa toplanıyor karnım yamuluyor. Yatakta dönerken sancım oluyor uyanıyor bi bakıyorum ki karnım taş gibi böyle olan var mı
Uyku haram oldu artık
Bende ole yim canım hatta gün içinde de ole benimki. Sürekli kasılma halinde yumuşak olmuyo Karnım zaten evin içinde iki adım atsam dinlenmek zorundayım ama doktorlar bişey yapmadı bu durumla ilgili. Dün soledim hala çok sert die içerde oynuyor kasılmalar normal dediKızlar günaydın
Uyku haram oldu artık
gunaydin bendede ayni.. yalanci sanciymis öyle kasilmalar olurmus gunduzleri ve sabahlari hic biseyim yok ama aksamlari basliyo bendedeKızlar günaydın
Uyku haram oldu artık
Günaydın canım. Bende de durum öyle biraz. Kasılma şeklinde olmuyor ama yan yatınca toplandığını hissediyorum. Ve diğer tarafıma dönerken göbek aşağı çekiyor sanırım ağrı yapıyor biraz :)Kızlar günaydın
Uyku haram oldu artık
Eevucudunu sabunlami yikicaz:) neyle yikicaz bez alirken lazimsa bsy aliym:)) o zaman alma canım bende almim dalinin en büyüklerinden almıştım baya gider @Mrssuperfine arkadaşta hergün yıkıyormuş bebeğini sadece su ile bence de en sağlıklısı o fazla kimyasal değmesin tenlerine
Çok teşekkür ederim ederim çok kullanılıyolarmış en azından gelmese bile bile bir hafta gider fazla almamışım iyi ki . En iyisi o ebebeke falanda baktım aldığında iyi olmuş canım aa ilk premium care almıştım ben bu farketmez heralde daha fazla oluyorEvet canım unnado dan aldım
Ben kızlara sordum günde 6 ile 9 tane bez değiştirir bebişler dediler o yüzden 54 tanesi 2 hafta bile dayanmıyor olacak
Bende prima 1 numara almıştım 42 li sanırım kızlar öyle diyince stok yapayım dedim
Bence alacaksan yenidoğan alma 2 numara al çünkü 2 numara 3-6 kilo bebiş doğdugunda yenidoğanı kullansan bitince 2 numaraya geçebilirsin bence bebiş hemen 3 kiloyu geçer kilosu az doğsa da aldığım bu canım
Benim dr hiç bişey demiyo yineee aramaızda fazla yok en son 31 de ona gitmiştimBu arada benim kontroller haftada 1'e düştü ve NST'ye girmeye başladım.Sona yaklaşıyoruz kızlarrrr
Benimde normalde sol tarafa fazla oluyo hatta düzenli gibi sabaha doğru rahatlıyorum anlamadığım şekilde bi rahatlık var geceleri üstümdeKızlar günaydın
Uyku haram oldu artık
TeşekkürlerKomşumuzun oğlunun ismi gorkem. Abisi de izdem. Ben beğeniyorum .
Kızlar siz her kontrole gittiğinizde renkli mi görüyorsunuz bebeğinizi.. Ben hep eski usul siyah... görmek istiyorum ama bebeğimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?