2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canım bebeğin kendi temi koruyuculu olduğu için suyla yıkasak yeterxz bir büyük şampuan rğey epey yeter. Ne kdar az şanpuan o kdr iyi.. Ben kızımı ergün yıkadım ama hep sıyla sadece...

çok üzüldüm Can'ım senin üzülmemen strese girmemen gerekiyor. Bunlar Nasıl düşüncesiz insanlar böyle

Evet artik son zamanlarimiz doktr kontrollere artik hafta da bir bile cagirabilir beni son dort haftaya gircem belki de iki hafta sonra dogum yapmis olurum 38haftada dogum yapmistm kizimi ☺

Canım bende sen söyleyince girdim aldım prima aldım , molfix almayı düşünüyordum ama önceden prima aldım diye primayla devam edeyim dedim . Prima 2 numara aldım 272 adet kargoyla beraber 80 tl ye falan geldi . Sağol bu arada sayende bez stoğu yaptım azda olsa ,çünkü yazın masraflar artacak mevlüt gelen giden plansız harcamalar zaten bütçeyi etkileyecek en azından bez parasından feragat edersek hafifletiriz yükü.
Şampuan konusunda da annem yenidoğan bebek gün aşırı yıkanmalı diyor ama tabi bizim kullandığımız gibi çok aşırı şampuan kullanmazlar bir kerelik çok az döker yıkarız .şampuan çok gitmez bence yani ama yine de biz bir kutu daha alıp koyalım indirimde görürsek diye düşünüyorum

İnşallah bir sorun çıkmaz canım bol şanslar senle kuzuna

Bu organik bezleri bir defa alıp hep mi kullanıyorsun canım kullanma süreleri ne kadar

Evlerimiz ayrı binalar da ayrı ama kıskanç bi kadın annemi babamı herkesi sileyim sadece ona bağlanayım istiyor değişik
Ya karnında sabi yi taşıyan kadını üzmek nedir ya sıkma canını takma hiç duymazdan gel canım bebeğin için

Canım unnadodan mı aldın sen ben de 54 adet yenidoğan almıştım yeterli mi acaba biraz daha alsam mı direk 2 mi alsam bir beden ne kadar kaç gün kullanılır ki sonuçta hemen de üç bedene geçmeyiz o beden ve sayı iyi jumbo paket dimi

Iste sampuan bi tane almistm baya goturr o bizi ztn kel bi kzim plur bnm :)
Iyi yapmissn cnm ilk ne aldysan onu al tani dedgn gni dusunuyrm bnde smdi ufaktan almak lazm cok masrafi olan bsy bu 2 numara en ck kullanilan oluyoms bakalm

Canım Allah yardımcın olsun inş düzelir herşey. Şimdi en önemli şey bebeğin. O sağlıklı hayırlı olsun inş onu düşünüp kendini mutlu etmeye çalış tatlım

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Evet canım unnado dan aldım
Ben kızlara sordum günde 6 ile 9 tane bez değiştirir bebişler dediler o yüzden 54 tanesi 2 hafta bile dayanmıyor olacak
Bende prima 1 numara almıştım 42 li sanırım kızlar öyle diyince stok yapayım dedim
Bence alacaksan yenidoğan alma 2 numara al çünkü 2 numara 3-6 kilo bebiş doğdugunda yenidoğanı kullansan bitince 2 numaraya geçebilirsin bence bebiş hemen 3 kiloyu geçer kilosu az doğsa da aldığım bu canım

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 33
Iste sampuan bi tane almistm baya goturr o bizi ztn kel bi kzim plur bnm :)
Iyi yapmissn cnm ilk ne aldysan onu al tani dedgn gni dusunuyrm bnde smdi ufaktan almak lazm cok masrafi olan bsy bu 2 numara en ck kullanilan oluyoms bakalm
:)) o zaman alma canım bende almim dalinin en büyüklerinden almıştım baya gider Pinking Tree arkadaşta hergün yıkıyormuş bebeğini sadece su ile bence de en sağlıklısı o fazla kimyasal değmesin tenlerine

Kızlar günaydın
Benim geceleri karnım çok sertleşiyor kızım resmen bi tarafa toplanıyor karnım yamuluyor. Yatakta dönerken sancım oluyor uyanıyor bi bakıyorum ki karnım taş gibi böyle olan var mı
Uyku haram oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…