- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.761
Görkem çok güzel benceKızlar yaa biz de isim konusunda hâlâ kararsızızgörkem erkek ismi olarak güzel mi sizce
Mouse cnm bn brdaki topikleride baktm hep 2 numara alin dursun diyolar bn yrn gebe molfix in 2 num en iyisi hepsiburadadan aliyin en ucuz orda islak mendilde alirim param olsa iki paket 2 numara alirdm ama smdlk 1 paket yeter acaba sampuanlar ne kdr sure gider bn bi tane uni kopuk almistm ama her gun kafasi yikanmz sonucta
Kızlar dualarınız bekliyorum.. Kayınvalidem sırf annemlere gittim diye kudurdu tek sebep bu... Kocamı doldurıp üstüme saldı konuşmuyoruz başım çatlıyor doldum tükendim.. Bi ynadan ev sahibi çıkın ben evlencem diyor nolur beni dudan unutmayın kocamla aramda hiç sorun yoktu fitne soktu resmen
Canım bende sen söyleyince girdim aldım prima aldım , molfix almayı düşünüyordum ama önceden prima aldım diye primayla devam edeyim dedim . Prima 2 numara aldım 272 adet kargoyla beraber 80 tl ye falan geldi . Sağol bu arada sayende bez stoğu yaptım azda olsa ,çünkü yazın masraflar artacak mevlüt gelen giden plansız harcamalar zaten bütçeyi etkileyecek en azından bez parasından feragat edersek hafifletiriz yükü.Mouse cnm bn brdaki topikleride baktm hep 2 numara alin dursun diyolar bn yrn gebe molfix in 2 num en iyisi hepsiburadadan aliyin en ucuz orda islak mendilde alirim param olsa iki paket 2 numara alirdm ama smdlk 1 paket yeter acaba sampuanlar ne kdr sure gider bn bi tane uni kopuk almistm ama her gun kafasi yikanmz sonucta
İnşallah bir sorun çıkmaz canım bol şanslar senle kuzunaSelam kızlar nasılsınız? Yarın kontrolümüz var üroloji ve kadın doğumda. Yarın 33+2 oluyoruz inş herşey yolundadır inş ölçümler iyi çıkar. Yarın nst de çekilecek kontrol amaçlı. Ürolojide böbrek şişmesi nedeniyle takipliyim inş ilerlememiştir daha da şişerse katater (tel) takılacak böbreğime. Hayırlısı bakalım. Büyüsün tatlı minişlerimiz
Bu organik bezleri bir defa alıp hep mi kullanıyorsun canım kullanma süreleri ne kadarAynen canım , ben 2 tanede yıkanabilir organik bezlerden alacağım :) deneme Amaçlı 1 aydan sonra kullanırım evde zaten yaz bebesi olacak Güneşte hemen kurur ... Beğenirsem hep kullanmadık organik beze geçerim ... Gerçekten içim hiç rahat değil kimyasal kimyasal benek bezleri kullanmaya
Evlerimiz ayrı binalar da ayrı ama kıskanç bi kadın annemi babamı herkesi sileyim sadece ona bağlanayım istiyor değişikKaynan neden karışıyor ki annene gitmene birlik mi yaşıyorsunuz ? Sıkma canını canım benim ya allah yar yardımcıın olsun
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim yardimcin olsun canim oyle insanlara da firsat vermesin insaAllah.. Aile ici huzuru bozanlari da kapimizdan gecirmesin zor tabi sen de dua et oku surekli insaAllah esinle de duzelir araniz
Ya karnında sabi yi taşıyan kadını üzmek nedir ya sıkma canını takma hiç duymazdan gel canım bebeğin içinEvlerimiz ayrı binalar da ayrı ama kıskanç bi kadın annemi babamı herkesi sileyim sadece ona bağlanayım istiyor değişik
Canım unnadodan mı aldın sen ben de 54 adet yenidoğan almıştım yeterli mi acaba biraz daha alsam mı direk 2 mi alsam bir beden ne kadar kaç gün kullanılır ki sonuçta hemen de üç bedene geçmeyiz o beden ve sayı iyi jumbo paket dimiCanım bende sen söyleyince girdim aldım prima aldım , molfix almayı düşünüyordum ama önceden prima aldım diye primayla devam edeyim dedim . Prima 2 numara aldım 272 adet kargoyla beraber 80 tl ye falan geldi . Sağol bu arada sayende bez stoğu yaptım azda olsa ,çünkü yazın masraflar artacak mevlüt gelen giden plansız harcamalar zaten bütçeyi etkileyecek en azından bez parasından feragat edersek hafifletiriz yükü.
Şampuan konusunda da annem yenidoğan bebek gün aşırı yıkanmalı diyor ama tabi bizim kullandığımız gibi çok aşırı şampuan kullanmazlar bir kerelik çok az döker yıkarız .şampuan çok gitmez bence yani ama yine de biz bir kutu daha alıp koyalım indirimde görürsek diye düşünüyorum
Canım sakin ol sıkma canını ister istemez olabiliyor işte bize karşı böyle bazenEvlerimiz ayrı binalar da ayrı ama kıskanç bi kadın annemi babamı herkesi sileyim sadece ona bağlanayım istiyor değişik
Iste sampuan bi tane almistm baya goturr o bizi ztn kel bi kzim plur bnm :)Canım bende sen söyleyince girdim aldım prima aldım , molfix almayı düşünüyordum ama önceden prima aldım diye primayla devam edeyim dedim . Prima 2 numara aldım 272 adet kargoyla beraber 80 tl ye falan geldi . Sağol bu arada sayende bez stoğu yaptım azda olsa ,çünkü yazın masraflar artacak mevlüt gelen giden plansız harcamalar zaten bütçeyi etkileyecek en azından bez parasından feragat edersek hafifletiriz yükü.
Şampuan konusunda da annem yenidoğan bebek gün aşırı yıkanmalı diyor ama tabi bizim kullandığımız gibi çok aşırı şampuan kullanmazlar bir kerelik çok az döker yıkarız .şampuan çok gitmez bence yani ama yine de biz bir kutu daha alıp koyalım indirimde görürsek diye düşünüyorum
Canım Allah yardımcın olsun inş düzelir herşey. Şimdi en önemli şey bebeğin. O sağlıklı hayırlı olsun inş onu düşünüp kendini mutlu etmeye çalış tatlımKızlar dualarınız bekliyorum.. Kayınvalidem sırf annemlere gittim diye kudurdu tek sebep bu... Kocamı doldurıp üstüme saldı konuşmuyoruz başım çatlıyor doldum tükendim.. Bi ynadan ev sahibi çıkın ben evlencem diyor nolur beni dudan unutmayın kocamla aramda hiç sorun yoktu fitne soktu resmen
Evet canım unnado dan aldımCanım unnadodan mı aldın sen ben de 54 adet yenidoğan almıştım yeterli mi acaba biraz daha alsam mı direk 2 mi alsam bir beden ne kadar kaç gün kullanılır ki sonuçta hemen de üç bedene geçmeyiz o beden ve sayı iyi jumbo paket dimi
:)) o zaman alma canım bende almim dalinin en büyüklerinden almıştım baya giderIste sampuan bi tane almistm baya goturr o bizi ztn kel bi kzim plur bnm :)
Iyi yapmissn cnm ilk ne aldysan onu al tani dedgn gni dusunuyrm bnde smdi ufaktan almak lazm cok masrafi olan bsy bu 2 numara en ck kullanilan oluyoms bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?