2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar anne lutfende hepsi buradada bebek bezleri disariya gore baya indirimli bnde molfixin yenidogani vardi 2 numara 100 lu molfix hb de 30 lira alsammi diyorum ya hazir indirimdeyken boyle alip kenara koyan varmi
Canım şimdiden stok yapma , Bebeğin neye uyum sağlayacağını bilemezsin , belki molfix pişik yapacak primalatın geçeceksin belki o da Pişik yapacak huggies e geçeceksin ben unnadodan primanın 2 numarasını aldım 176 adet 69 liraya ama pişmanım şimdi ...
Inşaallah sıkıntı olmaz, bol bol istiharete devam et canım , banada hala yatış verdi adalata geçmiştik 2 gün kullanabildim , magnezyuma geri döndüm mahvetti beni sağlıklı sıhhatli olsunlarda , insan merak ediyor içindeki cimcime nasıl birşey diye birde Sırtını dönmüş hiç göstermedi yüzünü ta 24 haftalıkken çekilmiş bir fotosu var... Arkadaşlarımla hep dalga geçerdim sen 9 ay karnında Taşı , anneye hiç benzemesin diye :)) be çekiyorsam bu dilimden çekiyorum :)))

Ben daha bu sabah starda sabahleyin yemek proğramı yapan bir kadın var bıldırcın etinden pilav Yaptılar , uşak tanıtımımda eşimle oturup izliyorduk , bi ağlama tuttu küçücük bıldurcını niye öldürdüler diye ... Eşimde ağZından kaçırmasın mı çok lezzetli olur hele Serçenin ki , 1 saat ağlamışumdır heralde hormonlar çok feci ... Ona buna ağlıyorum artık ...

Onuda dusundm acaba pisik olursa diye baya cvremdende arastrdm molfixten hic sikayet yok canbebe kullanicaktm ilk o bile pahalanmis.
Bizde bi detaylida gorduk yuzunu bana bnziyodu orda ama dha hic grmedik millet anlatiyo eli agznda yok oyle yapiyo filan dye biz bizimknde o hareketleri goremedik

Adalati bn gunde 8 kere yarim aliyorum 1 ay anca tutar seni ddi bakalim nolcak.

Saglkla dogsunda kime bnzerse benzesin :) esim suan siyah sacli ama sapsari dogmus bn kumralim muhtemelen oda sari dogar :)

Herkes bisey soyluyor bu konuda ilki kolaydi normal dogumdu ikinci zor olur bak bide cinsiyeti farkli falan diyen var onun icin endiseliyim. En son kontrole de iki hafta once gitmistim masaAllahi var oglusumun galiba doktorumuz da iri bi bebek diyo bakalim hayirlisi ☺

Canım neden bez aldığına pişman oldun ki

Kızlar bişi sorcam
Diyelim ki bebek bezi aldım 50 adet kaç gün gider bir bebeğe ortalama hesap yaparsak ?

Bizde doktordan geldik
Şükür hersey yolunda kilo almış boyu uzamis oğlum bu sefer daha net resim verdi dr zorlayınca ama çattı kasları sinirlendi Dr amcayı güldürdü. Rahim ağzı kapalı doktor erken doğum beklemiyoruz bebisin keyfi yerinde dedi. 10 gün sonra yeni randevum uz var

Ilk baslarda sivi kakayi cok yapiyorlar canim yigenlerimden ve ilk cocugumdan biliyorum. Gunde yaklasik 5-6kez bez degistiriliyor yeni dogan bebislerde

Maşallah canım benim .. Rahim ağzı kapalı demiş ya dr nerden anladı alttan mı baktı

Sahsen ben iki paket yenidogan aldim yani 2-5 kg icin 70 adet var icinde.. stok icin de bebisin kilosu onemli canim dogduktan sonra alsan daha iyi bence

Sahsen ben iki paket yenidogan aldim yani 2-5 kg icin 70 adet var icinde.. stok icin de bebisin kilosu onemli canim dogduktan sonra alsan daha iyi bence
Benim doktorum böyle giderse 3.500 doğar dedi kızım için bende diyorum ki 2 beden (3-6 kg) 170 adet alsam mı sence indirimdeyken

Günde ortalama 6 adet değiştirse 1 aylık bez almışım :))) nasıl gaza geldiysem :)) pişik yapma ihtimali falan oluyormuş, her çocuk primayı kabul etmiyor diyorlar ... Ondan dolayı pişman oldum...
Ya bide neye alıştırırsan öyle gider diyorlar ama bende kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…