- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.721
http://www.annelutfen.com/urun/molfix-4x4-uyum-dev-ekonomik-mini-paket-no-2-3-6kg-100-luBulamadıö ben canım ya link atar mısın
Canım şimdiden stok yapma , Bebeğin neye uyum sağlayacağını bilemezsin , belki molfix pişik yapacak primalatın geçeceksin belki o da Pişik yapacak huggies e geçeceksin ben unnadodan primanın 2 numarasını aldım 176 adet 69 liraya ama pişmanım şimdi ...Kizlar anne lutfende hepsi buradada bebek bezleri disariya gore baya indirimli bnde molfixin yenidogani vardi 2 numara 100 lu molfix hb de 30 lira alsammi diyorum ya hazir indirimdeyken boyle alip kenara koyan varmi
Inşaallah sıkıntı olmaz, bol bol istiharete devam et canım , banada hala yatış verdi adalata geçmiştik 2 gün kullanabildim , magnezyuma geri döndüm mahvetti beni31+3 te bz 1850 ydk smdi 33+3 te kontrl bakalm biz noldk bde tabi bnm rahim agzi ne halde hala devam ediyomu acaba kisalma smdi hep aklmda sorular var dogundan once tamamen biterse nolcak bu ara baya baski hissesiyrm asagida agrim var ama kntrle gtcm dye erken gtmiym smdi dedm allah kolaylk versn hepimize :) saglikli olsn kuzu esmer olmaz ama gozunu bilemem :)
Ben daha bu sabah starda sabahleyin yemek proğramı yapan bir kadın var bıldırcın etinden pilav Yaptılar , uşak tanıtımımda eşimle oturup izliyorduk , bi ağlama tuttu küçücük bıldurcını niye öldürdüler diye ... Eşimde ağZından kaçırmasın mı çok lezzetli olur hele Serçenin ki , 1 saat ağlamışumdır heralde hormonlar çok feci ... Ona buna ağlıyorum artık ...aynen bi duygusallık bi aglamaklık buay feleğim şaştı, eşim şakasına gömleğini salladı bana gömleğin kolu yüzüme değdi hüngür hüngür ağladım, çok konuşana soru sorana tahammülüm yok gebertesim geliyo bazen,işyeri ona keza. Rabbim yar ve yardımcımız olsun karakterim ile değişti, Allahım sakinlik hafiflik ver Yarabbim cümlemize. vakit daraldıkça dahada basıyo bu stres
Canım şimdiden stok yapma , Bebeğin neye uyum sağlayacağını bilemezsin , belki molfix pişik yapacak primalatın geçeceksin belki o da Pişik yapacak huggies e geçeceksin ben unnadodan primanın 2 numarasını aldım 176 adet 69 liraya ama pişmanım şimdi ...
Inşaallah sıkıntı olmaz, bol bol istiharete devam et canım , banada hala yatış verdi adalata geçmiştik 2 gün kullanabildim , magnezyuma geri döndüm mahvetti benisağlıklı sıhhatli olsunlarda , insan merak ediyor içindeki cimcime nasıl birşey diye birde Sırtını dönmüş hiç göstermedi yüzünü ta 24 haftalıkken çekilmiş bir fotosu var... Arkadaşlarımla hep dalga geçerdim sen 9 ay karnında Taşı , anneye hiç benzemesin diye :)) be çekiyorsam bu dilimden çekiyorum :)))
Canım neden bez aldığına pişman oldun kiCanım şimdiden stok yapma , Bebeğin neye uyum sağlayacağını bilemezsin , belki molfix pişik yapacak primalatın geçeceksin belki o da Pişik yapacak huggies e geçeceksin ben unnadodan primanın 2 numarasını aldım 176 adet 69 liraya ama pişmanım şimdi ...
Inşaallah sıkıntı olmaz, bol bol istiharete devam et canım , banada hala yatış verdi adalata geçmiştik 2 gün kullanabildim , magnezyuma geri döndüm mahvetti benisağlıklı sıhhatli olsunlarda , insan merak ediyor içindeki cimcime nasıl birşey diye birde Sırtını dönmüş hiç göstermedi yüzünü ta 24 haftalıkken çekilmiş bir fotosu var... Arkadaşlarımla hep dalga geçerdim sen 9 ay karnında Taşı , anneye hiç benzemesin diye :)) be çekiyorsam bu dilimden çekiyorum :)))
Maşallah canım benim .. Rahim ağzı kapalı demiş ya dr nerden anladı alttan mı baktıBizde doktordan geldik
Şükür hersey yolunda kilo almış boyu uzamis oğlum bu sefer daha net resim verdi dr zorlayınca ama çattı kasları sinirlendi Dr amcayı güldürdü. Rahim ağzı kapalı doktor erken doğum beklemiyoruz bebisin keyfi yerinde dedi. 10 gün sonra yeni randevum uz var
Sağol canım stok yapmak mantıklı mı sence pekiIlk baslarda sivi kakayi cok yapiyorlar canim yigenlerimden ve ilk cocugumdan biliyorum. Gunde yaklasik 5-6kez bez degistiriliyor yeni dogan bebislerde
Benim doktorum böyle giderse 3.500 doğar dedi kızım için bende diyorum ki 2 beden (3-6 kg) 170 adet alsam mı sence indirimdeykenSahsen ben iki paket yenidogan aldim yani 2-5 kg icin 70 adet var icinde.. stok icin de bebisin kilosu onemli canim dogduktan sonra alsan daha iyi bence
sağol canım benim :)Indirimde bulduysan kacirma canim al bi paket bi paketin stogundan zarar gelmez
Sağol canım. Yok karından baktı canımMaşallah canım benim .. Rahim ağzı kapalı demiş ya dr nerden anladı alttan mı baktı
Günde ortalama 6 adet değiştirse 1 aylık bez almışım :))) nasıl gaza geldiysem :)) pişik yapma ihtimali falan oluyormuş, her çocuk primayı kabul etmiyor diyorlar ... Ondan dolayı pişman oldum...Canım neden bez aldığına pişman oldun ki
Günde 5-7 adet Arasında Değişiyor canım ..1 hafta 10 gün yeter :)Kızlar bişi sorcam
Diyelim ki bebek bezi aldım 50 adet kaç gün gider bir bebeğe ortalama hesap yaparsak ?
Ya bide neye alıştırırsan öyle gider diyorlar ama bende kararsızımGünde ortalama 6 adet değiştirse 1 aylık bez almışım :))) nasıl gaza geldiysem :)) pişik yapma ihtimali falan oluyormuş, her çocuk primayı kabul etmiyor diyorlar ... Ondan dolayı pişman oldum...
Unnado ya da bak bi istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?