2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Rica ederim canım . Bende e bebek civilim vs sitelerine baktım en uygun indirim ummadoda gördüm canım .
Premium care kullandın diye aynı almak zorumda değil sanırım çokta bilmiyorum ama bana biraz pahalı geldi ya almadım normal prima aldım valla

Bence çok güzel aslında 2 3 tane deneme amaçlı kullanmak lazım

Eevucudunu sabunlami yikicaz:) neyle yikicaz bez alirken lazimsa bsy aliym

Bnde ayniyim cnm gece karnm srtlesmiyo ama donerken filan cok agrm oluyo
İlla alacaksın yani :)) canım onların teni o kadar temiz ki saf su yeterli
Bak yeni hatırladım yiğenimin mustela şampuanı 3 aya yakın gitmişti orta boy
Valla uykum şimdiden gitti Kumsal hanım şimdiden uyuma anne diyo

Canım doktorunun numarası varsa , telefon açıp haberdar et olmazsa , sana da sıkıntı verir bu durum...Şura'da kalmış 1-1.5 ayımız bol bol uyku depolamak Lazım şimdi :))

Günaydın Can'ım. Yatmadan önce magnezyum içiyorum ben o Zaman daha rahat uyuyorum
gunaydin bendede ayni.. yalanci sanciymis öyle kasilmalar olurmus gunduzleri ve sabahlari hic biseyim yok ama aksamlari basliyo bendede
Kızlar sağolun biraz baktım netten karnın kasıldığında tek bi taraf kasılıyorsa bu normalmiş bütün karın bölgesi kasılıyorsa buna dikkat edilmeliymiş .benim kızım yerçekimine meydan okuyor hangi tarafa yatsam tam tersini sivrileştiriyor inatla .. Yerimmm ben hepsiniii :))

Doğru canım baştan öyle alıştırmak lazım sonra o bezler katlancak çok masraf olcek

Al bizm kizdanda o kdr uykum var deli gbi ama yatamiyrm uyuyamiyrm donemiyrm artk agirlastk bde vajinal agrim col artti gecmezse aksam acile gtcem.
Yok canim ya aslnda illa almaktan degil acaba lazm olurmu :)

Cnm sn syelynce baktm ama bn cok oyle organikci degilim cunku bugun deterjana onem veriyosun ama yrb yediklerin? Bi giresunlu olarak yedigim findiktan haz almiyorum ki en kucuk ornegi bi deterjana bi dunya para yatiramam. Ama mesela evdeki temizligime cogu zaman sirke karbonat ekliyrm camasir yikarken normal deterjana beyaz sirke ekliyrm. Bebek icinde granul kullancam detarjan olarak. Smdilik elden gelen bu bide bnce ne kdr hassas olrsak hastalik o kdr bulur bizi

Al bizm kizdanda o kdr uykum var deli gbi ama yatamiyrm uyuyamiyrm donemiyrm artk agirlastk bde vajinal agrim col artti gecmezse aksam acile gtcem.
Sen git canım doktora ihmal etme sıkıntı çıkmasın yine allah korusun

Benim ilk bebeğim 2330 gr doğdu. BizDe molfix 1 numara yenidoğan almıştık. Oğlumun vücudunun yarısı bebek bezi ile kaplanmıştı. Ona çok büyük geldi. Babamız gidip molfix 0 aldı rahat ettik. İnşallah en az 3 kilo doğar bebişleriniz kızlar. Her ne kadar çabuk buyuselerde düşük kilolu bebek büyütmek biraz daha zor oluyor tabi. Benim şimdiki de çok zayif. Bu cumartesi kontrolum var bakalım kilo aldı mi sipam

Kızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy öneririm.
Hacı sakir granül sabun hassas ayarda çözülmüyor. Benim ilk bebeğinde sabun attıkları kalmıştı hemen dalan roxy toz sabuna geçtim.

Kızlar siz her kontrole gittiğinizde renkli mi görüyorsunuz bebeğinizi.. Ben hep eski usul siyah... görmek istiyorum ama bebeğimi..
Canım bizde hiç net göremedik yüzünü hep siyah beyaz görüyorduk doktora söyledik renkliyi açtı ama eşten görünmedi yüzü

Lazım olmaz canım.. Avuç kadar bebeler ve bi damla bile yeterli zsten köpürtmeye... Kaldı ki artık doktorlar kullanmayın diyorlar. Çocuğun tenindeki ph onu koruyuculu olarak doğuyor, o yapıyo boZmayın diyorlar. Bol su ile yıkayacağız, hatta suyuna gözünd gelmeecek iekilde bir damla zeytinyağı damlatanilirsib.
Ben en küçük boy mustela şampuan aldım kızıma 2-3 aydır bitmedi her gün yıkıyorum ve kızım yeni doğan bebeğin iki katı boyda.. Şampuanı dert etme bence...

Ben tüm ürünlerimi ordan kampanyalı pakeyletden alıuorum canım memnunum ama çok pahalı. yumuşatıcı hiç kullanmıylrum.. Bir de mesela arada da brrbk eşyalarına detetjan koymuyorum.. Vücudu gereksiz yere emmesin diyr...
Ama greenmoms pahalı.. Ablamlar maturalive ve başka bir şey alıyorlar daha uyguna..
Ben green moms alıylrum tüm paket ama arada deterjansız uıkıyorum arada temizlik suyuna sirke vs döküp öyle yapıyorum yani deterjanı çok sevmiyorum ..

kızlar dün sağlık ocağı aradı. bizde tahlllerin eksik gel diye. ben de sabahtan gittim tahlil yaptılar.(onlarda da kayıt olması için) sonuçlarıma internetten baktım. demir değerim bayağı düşük çıkmış :) :) şaka gibi. hamileliğim boyunca demir ilacı içiyorum. her hafta ıspanak tüketiyorum nasıl oluyo. doktorumun asistanını aradım. Sağlık ocağının verdiği sonuçlara pek güvenme dedi. Daha 3 hafta önce kendi doktorum tahlil yaptı tüm değerler iyi çıktı, ki kaç aydır demir ilacı içiyorum ve oldukça düşük çıktı :) anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…