- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.801
Rica ederim canım . Bende e bebek civilim vs sitelerine baktım en uygun indirim ummadoda gördüm canım .Çok teşekkür ederim ederim çok kullanılıyolarmış en azından gelmese bile bile bir hafta gider fazla almamışım iyi ki . En iyisi o ebebeke falanda baktım aldığında iyi olmuş canım aa ilk premium care almıştım ben bu farketmez heralde daha fazla oluyor
Saol canım..İşte eşim kızlara da koyuluyo diye beni de kararsızlığa düşürüyoGörkem çok güzel bence
Bence çok güzel aslında 2 3 tane deneme amaçlı kullanmak lazımBi arkadaşım 10 tane almış boy boy tuvalet alışkanlığı kazanasıya kadar 2.5 sene kullandım sedi , 2 sene ücretsiz izine ayrılmıştı ... Bebeğine kendisi baktı. Evde olduğu zamanlarda hep kullanmış .Dışarıya çıkacağım zamanlar Prima kullandım dedi ... Bence evladiyeliktir ...
İlla alacaksın yani :)) canım onların teni o kadar temiz ki saf su yeterliEevucudunu sabunlami yikicaz:) neyle yikicaz bez alirken lazimsa bsy aliym
Bnde ayniyim cnm gece karnm srtlesmiyo ama donerken filan cok agrm oluyo
Canım doktorunun numarası varsa , telefon açıp haberdar et olmazsa , sana da sıkıntı verir bu durum...Şura'da kalmış 1-1.5 ayımız bol bol uyku depolamak Lazım şimdi :))
Günaydın Can'ım. Yatmadan önce magnezyum içiyorum ben o Zaman daha rahat uyuyorum
Bende ole yim canım hatta gün içinde de ole benimki. Sürekli kasılma halinde yumuşak olmuyo Karnım zaten evin içinde iki adım atsam dinlenmek zorundayım ama doktorlar bişey yapmadı bu durumla ilgili. Dün soledim hala çok sert die içerde oynuyor kasılmalar normal dedi
gunaydin bendede ayni.. yalanci sanciymis öyle kasilmalar olurmus gunduzleri ve sabahlari hic biseyim yok ama aksamlari basliyo bendede
Kızlar sağolun biraz baktım netten karnın kasıldığında tek bi taraf kasılıyorsa bu normalmiş bütün karın bölgesi kasılıyorsa buna dikkat edilmeliymiş .benim kızım yerçekimine meydan okuyor hangi tarafa yatsam tam tersini sivrileştiriyor inatla .. Yerimmm ben hepsiniii :))Günaydın canım. Bende de durum öyle biraz. Kasılma şeklinde olmuyor ama yan yatınca toplandığını hissediyorum. Ve diğer tarafıma dönerken göbek aşağı çekiyor sanırım ağrı yapıyor biraz :)
Ohh birde kahvaltı hazırlayanın varsa değme keyfine güzel annenin :))Ayyy dün izne ayrıldım dayanamadım artıkk sabahtan beri yataktan çıkmadımm oh ne güzelmiş yaaa
Benimde siyah beyaz canım yaKızlar siz her kontrole gittiğinizde renkli mi görüyorsunuz bebeğinizi.. Ben hep eski usul siyah... görmek istiyorum ama bebeğimi..
Doğru canım baştan öyle alıştırmak lazım sonra o bezler katlancak çok masraf olcekRica ederim canım . Bende e bebek civilim vs sitelerine baktım en uygun indirim ummadoda gördüm canım .
Premium care kullandın diye aynı almak zorumda değil sanırım çokta bilmiyorum ama bana biraz pahalı geldi ya almadım normal prima aldım valla
Al bizm kizdanda o kdr uykum var deli gbi ama yatamiyrm uyuyamiyrm donemiyrm artk agirlastkİlla alacaksın yani :)) canım onların teni o kadar temiz ki saf su yeterli
Bak yeni hatırladım yiğenimin mustela şampuanı 3 aya yakın gitmişti orta boy
Valla uykum şimdiden gitti Kumsal hanım şimdiden uyuma anne diyo
Cnm sn syelynce baktm ama bn cok oyle organikci degilim cunku bugun deterjana onem veriyosun ama yrb yediklerin? Bi giresunlu olarak yedigim findiktan haz almiyorum ki en kucuk ornegi bi deterjana bi dunya para yatiramam. Ama mesela evdeki temizligime cogu zaman sirke karbonat ekliyrm camasir yikarken normal deterjana beyaz sirke ekliyrm. Bebek icinde granul kullancam detarjan olarak. Smdilik elden gelen bu bide bnce ne kdr hassas olrsak hastalik o kdr bulur bizikızlar günaydın,
deterjan ve yumuşatıcı olarak bu yesilanne diye bi site var ordan alışveriş yapan oldumu? tamamen organik ürünlerden yapılıyormuş almayı düşünüyorum ama fikri olan varmı merak ettim
Sen git canım doktora ihmal etme sıkıntı çıkmasın yine allah korusunAl bizm kizdanda o kdr uykum var deli gbi ama yatamiyrm uyuyamiyrm donemiyrm artk agirlastkbde vajinal agrim col artti gecmezse aksam acile gtcem.
Yok canim ya aslnda illa almaktan degil acaba lazm olurmu :)
Benim ilk bebeğim 2330 gr doğdu. BizDe molfix 1 numara yenidoğan almıştık. Oğlumun vücudunun yarısı bebek bezi ile kaplanmıştı. Ona çok büyük geldi. Babamız gidip molfix 0 aldı rahat ettik. İnşallah en az 3 kilo doğar bebişleriniz kızlar. Her ne kadar çabuk buyuselerde düşük kilolu bebek büyütmek biraz daha zor oluyor tabi. Benim şimdiki de çok zayif. Bu cumartesi kontrolum var bakalım kilo aldı mi sipamKuzenim bana molfixin yenidogani cok kucuk demisti onun bebegi 2850 dogdu hem iri bebekte degil ama kucuk gelmis. Bende onu duyunca acaba 1numarami alsam dedim. Sen baktinmi cokmu minik duruyo canim. Bide numune normal 1paketmi yoksa bikac tanemi yolluyolar?
Canım bizde hiç net göremedik yüzünü hep siyah beyaz görüyorduk doktora söyledik renkliyi açtı ama eşten görünmedi yüzüKızlar siz her kontrole gittiğinizde renkli mi görüyorsunuz bebeğinizi.. Ben hep eski usul siyah... görmek istiyorum ama bebeğimi..
Bn 30 derece alerjide yikiyorum cozunuyoKızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy öneririm.
Hacı sakir granül sabun hassas ayarda çözülmüyor. Benim ilk bebeğinde sabun attıkları kalmıştı hemen dalan roxy toz sabuna geçtim.
Al bizm kizdanda o kdr uykum var deli gbi ama yatamiyrm uyuyamiyrm donemiyrm artk agirlastkbde vajinal agrim col artti gecmezse aksam acile gtcem.
Yok canim ya aslnda illa almaktan degil acaba lazm olurmu :)
kızlar günaydın,
deterjan ve yumuşatıcı olarak bu yesilanne diye bi site var ordan alışveriş yapan oldumu? tamamen organik ürünlerden yapılıyormuş almayı düşünüyorum ama fikri olan varmı merak ettim
Benim makine nerdeyse 10 yıllık belki de sorun makinemdedir.Bn 30 derece alerjide yikiyorum cozunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?