2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Lazim olunca alinir ztn aslnda. Bnmki yattigim yerdw can skintisi :)

Bnde demir surubu iciyrm sabah aksam ama bnmde hala dusuk :)

Benim makine nerdeyse 10 yıllık belki de sorun makinemdedir.
Gerçi dalan roxy hacı şakirin yarı fiyatı o yüzden de hoşuma gitti.
Roxy cok uygun ondanda aldm ikiside var yani ama bncede makineyle alakali cnku bu konudan sikayetci cok insan var 40 ta erimiyo dediler bnde 30 da eridi

Ben nası bu hale geldim ya en son kosturup duruodum şimdi lavaboya gitsem nefes nefese kalıyorum bi kalksam yarım saat dinleniorum hep bu minik sipanin işleri

kızlar günde en az 6-7 kez karnım sertleşiyo kasılıp kalıyo bir-ikidakika içerisinde geçiyor. sizce bebek bir yere dayandığı için mi yoksa yalancı sancı mı?? erken doğum riskim yok şükür ama bu durum normal mi bilmiyorum eğer normalse hiç aramıyim doktoru ??

Benimde 2-3 gecedir oyle canım bi uyanıyorum Karnım taş gibi birde biraz ovaliyorum düzeliyo..

Canım bir gün benim de öyle oldu bir akşamda on kere kasılmam oldu nerdeyse. Doktora gittiğimde herhangi bir sıkıntı yoktu çok şükür. Magnezyum verdi. Bazı günler ihmal edip içmediğimde artıyor. Magnezyum almıyorsan içebilirsin.

canım, benimki riskli gebelik olmasına rağmen doktorum günde 1o nu geçerse ara beni diyor ... takip etmeye çalış magnezyum alıyor musun?

canım, benimki riskli gebelik olmasına rağmen doktorum günde 1o nu geçerse ara beni diyor ... takip etmeye çalış magnezyum alıyor musun?
magnezyum hapını 2 günde 1 kez alıyordum; her gün içmene gerek yok demişti doktor. ama bu kasılmalar son günlerde çok arttı, ayrıca bacak krampları falan da oluyor. galiba he gün içmem gerek

magnezyum hapını 2 günde 1 kez alıyordum; her gün içmene gerek yok demişti doktor. ama bu kasılmalar son günlerde çok arttı, ayrıca bacak krampları falan da oluyor. galiba he gün içmem gerek
evet canım her gün iç olmazsa, zararı yok magnezyumun birde yorma kendini, ben günde1 Alıyorum , 5 i geçerse sertleşme 2 tane alabilirsin demişti doktorum... bir dahaki konrolun erken tarihlerdeyse doktoruna bu durumu iletirsin canım...

ya herkes organik deterjandan bahsetmiş... ben dalin aldım sıvı deterjanını yumuşatıcısını ve de kapsülünü... bugun yıkamayı düşünüyorduk ama dışarısı serin perşembe düzelicekmiş havalar.... perşembe günü güneşli ortamda kuruturum diyordum hiç kullanmasam iade mi etsem ki. kimse dalin almamış

Bnde erken dogum riski var diyemi blmiyrm gece cok kasiliyorum semsert oluyo karnim tuvalete kalkcak oluyrm adim atamiyrm istersen bi ara doktoru

Cnm kullan niye kullanmicaksn ama bnce yumusatici kullanma kndinede bebegede o kdr kimyasala gerek yok

Benim de geceleri çok sert oluyor karnım öZellikle yan yatınca. Zor doğruluyorum. Ve çok sıkışmış olarak uyanıyorum onun da etkisi olabilir belki. Çünkü sabah uyandığımda öyle bir problem olmuyor.

ben de sanırım yalancı doğum sancısı yaşıyorum 2 gündür. yolda giderken tam vajinamın ordan sanki biri tutup kemiklerimi ikiye ayırıyo gibi oluyo. olduğum yerde kalıyorum. dün 3 4 defa oldu bugünde 2 kez yaşadım.

benim yaramazım acayip pozisyon değiştiriyo ya doğum zamanına artık neye denk gelicez bilemiyorum. dün kafası aşağıdaydı bugün yukarı çıkmış hergün hatta gün içersinde bile değişiyo. napıcam bilmiyorum. bide çıkmayamı çalışıyo ne bacağıyla koluyla ittiriyoda ittiriyo bakıyo daha ileri gidemiyo geri çekiyo k,ime çekti bu böyle bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…