2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok fantastik bir rüya gördüm

Bebeğim eliyle karnımı ittiriyordu en son ittire ittire elini karnımdan çıkardı

Minicik eli vardı elini çıkarır çıkarmaz benim parmağımı sımsıkı tuttu ben de ağlamaya başladım

Sonra koşa koşa eşimin yanına gittim ikimiz beraber bebeğimizin elini tuttuk okşadık sevdik

Sonra bebiş elini geri çekti karnımın içine geri soktu

Sonra ben doktorumu aradım böyle böyle napayım karnım delik şu an diye doktor inanmadı

Bi yandan çok saçma bi yandan da çok tatlı bi rüyaydı

Bnde erken dogum riski var diyemi blmiyrm gece cok kasiliyorum semsert oluyo karnim tuvalete kalkcak oluyrm adim atamiyrm istersen bi ara doktoru
zaten 2 gün kaldı kontrolümüze sabredeyim bari bence seninki de normal bir durum canım baksana nerdeyse hepimiz aynı yakınmalardan bahsediyoruz. benim tek anlamadığım bebek mi bir yere toplanıp dayanıyor yoksa yalancı sancı dedikleri bu mu

aynı rüyayı gördüm desemmmmm tek farkı ben doktoru aramıyodum.

Ben aldımmmm :)) kutu içerisinde var dimi hepsi canım .. Gayette memnunum organik deterjan almayı hiç düşünmedim ayrıca bütçemide zorlar

Ya ben anlamıyorum artık kafası nerde poposu nerde.. Sen nasıl anlıyorsun canım ya ben her taraftan tekme yiyorum bazen

ay çok güldüm , koptum hatta

Ben aldımmmm :)) kutu içerisinde var dimi hepsi canım .. Gayette memnunum organik deterjan almayı hiç düşünmedim ayrıca bütçemide zorlar
canım, eşim marketten almış, parça parça hepsi ne olur ne olmaz diye dalin olan herşeyi yüklenmiş, sabun şampuan dahil, tabii biz çocukluğumuzda onlarla büyüdük, şampuan sabun ıslak mendilleri iade ettik :))
B bicocukbianne bende ilk yıkamayı öyle yapayım olmazsa yada çok az atayım zaten ütü basacağız... 3-5 ay olduktan sonra bu kadar titiz davranırmıyız bilemedim

Ya ben anlamıyorum artık kafası nerde poposu nerde.. Sen nasıl anlıyorsun canım ya ben her taraftan tekme yiyorum bazen

canım elimle yokluyorum. zaten kafasının olduğu yer şiş sert oluyo. küçük bi bölge değil. bide aşağı indimi kasıklarıma idrar torbasına baskı yapıyo hemen farkediyorum. bide çok kıpırdadığından bakıyom aşağılarda bişeyler oluyo.

Aynen valla ben banyo dolabından bişi alınca dalin yumuşatıcısının kapağını açıp kokluyorum :))

Picabo'dan süt pompası aldım 422 tl iki günde de geldi. Benim gibi hemen işe dönmek zorunda olanlara ihtiyaç. Ben de iş arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım.

Eklentiler

• image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 62
Hmm dediğin gibi baktım canım sanırım benimkinin kafası sağ kaburgamın altında hemen

Çok teşekkür ederiz Can'ım

Benim dr hiç bişey demiyo yineee aramaızda fazla yok en son 31 de ona gitmiştim
Aynen ya ben de 31de gittim 34e randevu verdi.3 hafta sonraya demek ki normal gidiyor her şey dedim ben de kendi çapımda. 32de diğer doktoruma gittim o Da bir ay sonra gel yaparız belki doğumunu duruma göre dedi

Kızlar detarjansız olmaz, en iyi tekstil fabrikalarında üretilmiş olsa bile ne aşamalardan geçiyo o kumaşlar. Aman diyim granül sabunla falan yıkayın bari. İlk günler her türlü enfeksiyona açıklar. Kuruyunca da yüksek ısıda ütülersiniz.

Asa bende buna benzer rüyalar görüyorum elini çıkarıyor bazen kafasını sonra uyandığımda inanılmaz hareket halinde oluyor

O tereddüt bende de var benimki de minik kilosu yavaş gidiyor ben de 1 numara almıştım 0 mı alsam diyorum Da lazım olursa hemen alınır yıkanacak bir şey de değil diye almadım ama şimdilik

Bnde hic blmiyrm cnm bu hfta bu kdr oldu cnku ama bi yrde toplansa sadece oldugu yer sert olr tum karnin sertse yalanci sancida olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…