- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.841
zaten 2 gün kaldı kontrolümüze sabredeyim bariBnde erken dogum riski var diyemi blmiyrm gece cok kasiliyorum semsert oluyo karnim tuvalete kalkcak oluyrm adim atamiyrm istersen bi ara doktoru
Çok fantastik bir rüya gördüm
Bebeğim eliyle karnımı ittiriyordu en son ittire ittire elini karnımdan çıkardı
Minicik eli vardı elini çıkarır çıkarmaz benim parmağımı sımsıkı tuttu ben de ağlamaya başladım
Sonra koşa koşa eşimin yanına gittim ikimiz beraber bebeğimizin elini tuttuk okşadık sevdik
Sonra bebiş elini geri çekti karnımın içine geri soktu
Sonra ben doktorumu aradım böyle böyle napayım karnım delik şu an diye doktor inanmadı
Bi yandan çok saçma bi yandan da çok tatlı bi rüyaydı
Ben aldımmmm :)) kutu içerisinde var dimi hepsi canım .. Gayette memnunum organik deterjan almayı hiç düşünmedim ayrıca bütçemide zorlarya herkes organik deterjandan bahsetmiş... ben dalin aldım sıvı deterjanını yumuşatıcısını ve de kapsülünü... bugun yıkamayı düşünüyorduk ama dışarısı serin perşembe düzelicekmiş havalar.... perşembe günü güneşli ortamda kuruturum diyordum hiç kullanmasam iade mi etsem ki. kimse dalin almamış
ben de sanırım yalancı doğum sancısı yaşıyorum 2 gündür. yolda giderken tam vajinamın ordan sanki biri tutup kemiklerimi ikiye ayırıyo gibi oluyo. olduğum yerde kalıyorum. dün 3 4 defa oldu bugünde 2 kez yaşadım.
benim yaramazım acayip pozisyon değiştiriyo ya doğum zamanına artık neye denk gelicez bilemiyorum. dün kafası aşağıdaydı bugün yukarı çıkmış hergün hatta gün içersinde bile değişiyo. napıcam bilmiyorum. bide çıkmayamı çalışıyo ne bacağıyla koluyla ittiriyoda ittiriyo bakıyo daha ileri gidemiyo geri çekiyok,ime çekti bu böyle bilmiyorum ya
ay çok güldüm , koptum hattaÇok fantastik bir rüya gördüm
Minicik eli vardı elini çıkarır çıkarmaz benim parmağımı sımsıkı tuttu ben de ağlamaya başladım
Sonra koşa koşa eşimin yanına gittim ikimiz beraber bebeğimizin elini tuttuk okşadık sevdik
Sonra ben doktorumu aradım böyle böyle napayım karnım delik şu an diye doktor inanmadı
canım, eşim marketten almış, parça parça hepsi ne olur ne olmaz diye dalin olan herşeyi yüklenmiş, sabun şampuan dahil, tabii biz çocukluğumuzda onlarla büyüdük, şampuan sabun ıslak mendilleri iade ettik :))Ben aldımmmm :)) kutu içerisinde var dimi hepsi canım .. Gayette memnunum organik deterjan almayı hiç düşünmedim ayrıca bütçemide zorlar
Ya ben anlamıyorum artık kafası nerde poposu nerde.. Sen nasıl anlıyorsun canım ya ben her taraftan tekme yiyorum bazen
Aynen valla ben banyo dolabından bişi alınca dalin yumuşatıcısının kapağını açıp kokluyorum :))canım, eşim marketten almış, parça parça hepsi ne olur ne olmaz diye dalin olan herşeyi yüklenmiş, sabun şampuan dahil, tabii biz çocukluğumuzda onlarla büyüdük, şampuan sabun ıslak mendilleri iade ettik :))
B bicocukbianne bende ilk yıkamayı öyle yapayım olmazsa yada çok az atayım zaten ütü basacağız... 3-5 ay olduktan sonra bu kadar titiz davranırmıyız bilemedim
Hmm dediğin gibi baktım canım sanırım benimkinin kafası sağ kaburgamın altında hemencanım elimle yokluyorum. zaten kafasının olduğu yer şiş sert oluyo. küçük bi bölge değil. bide aşağı indimi kasıklarıma idrar torbasına baskı yapıyo hemen farkediyorum. bide çok kıpırdadığından bakıyom aşağılarda bişeyler oluyo.
Çok teşekkür ederiz Can'ımguzel anne adayları. hepinize allahtan guzel dogumlar diliyorum. rabbim sizi ve dogacak bebeklerinizi korusun. ben 2015 eylül anneleri formundaydım. bebeğimi 18 ağustosta yüksek tansiyon sebebiyle erken doğurdum. şu an 8.5 aylık sağlıklı bir bebek, hamileyken bir doğursam bir rahat uyusam evimin işini rahat rahat yapsam derken hiç biri olmadı. bebem saat başı uyanır doğduğundan beri hele şimdi diş sıkıntısı var uyuturum yatağa koyarım on dakka sonra gene uyanır. gecelerim bebem mememde sabaha kadar oturmakla geçiyor nerdeyse. ev işine gelince ev aldı başını gidiyor. banyo bile haftada bir yaptığım oluyor. bebem durmuyor hiç yerinde. rahat rahat yemek yemeği günde bir saat bile olsa tv seyretmeyi özledim. eşim de kanepe tepelerinde uyumaktan sıkıldı. bizim çift kişilik yatak bebeğin oldu, ben de yatağın bi köşesinde sıkışıp yatıyorum. çünkü gece çok korkuyor doktor yanında yatır dedi. bide 15 yaşında üçüz oğullarım var. onlarında istekleri cabası. demem o ki. bu günler en rahat günleriniz. tadını çıkarın eşinizle sevdiklerinizle.. ama şunu da belirteyim. ne kadar da sıkıntı çeksek onlarsız bir hayat düşünemiyorum. kolay doğumlarınız olsun. rabbim sizi bir nefeste kurtarsın...
Aynen ya ben de 31de gittim 34e randevu verdi.3 hafta sonraya demek ki normal gidiyor her şey dedim ben de kendi çapımda. 32de diğer doktoruma gittim o Da bir ay sonra gel yaparız belki doğumunu duruma göre dediBenim dr hiç bişey demiyo yineee aramaızda fazla yok en son 31 de ona gitmiştim
Oh maşallah nazar değmesinBenimde normalde sol tarafa fazla oluyo hatta düzenli gibi sabaha doğru rahatlıyorum anlamadığım şekilde bi rahatlık var geceleri üstümde
Kızlar detarjansız olmaz, en iyi tekstil fabrikalarında üretilmiş olsa bile ne aşamalardan geçiyo o kumaşlar. Aman diyim granül sabunla falan yıkayın bari. İlk günler her türlü enfeksiyona açıklar. Kuruyunca da yüksek ısıda ütülersiniz.canım, eşim marketten almış, parça parça hepsi ne olur ne olmaz diye dalin olan herşeyi yüklenmiş, sabun şampuan dahil, tabii biz çocukluğumuzda onlarla büyüdük, şampuan sabun ıslak mendilleri iade ettik :))
B bicocukbianne bende ilk yıkamayı öyle yapayım olmazsa yada çok az atayım zaten ütü basacağız... 3-5 ay olduktan sonra bu kadar titiz davranırmıyız bilemedim
Asa bende buna benzer rüyalar görüyorum elini çıkarıyor bazen kafasını sonra uyandığımda inanılmaz hareket halinde oluyorÇok fantastik bir rüya gördüm
En iyisini yaptın. Hamileliği dinlenerek geçirmek en sağlıklısıAyyy dün izne ayrıldım dayanamadım artıkk sabahtan beri yataktan çıkmadımm oh ne güzelmiş yaaa
O tereddüt bende de var benimki de minik kilosu yavaş gidiyor ben de 1 numara almıştım 0 mı alsam diyorum Da lazım olursa hemen alınır yıkanacak bir şey de değil diye almadım ama şimdilikBenim ilk bebeğim 2330 gr doğdu. BizDe molfix 1 numara yenidoğan almıştık. Oğlumun vücudunun yarısı bebek bezi ile kaplanmıştı. Ona çok büyük geldi. Babamız gidip molfix 0 aldı rahat ettik. İnşallah en az 3 kilo doğar bebişleriniz kızlar. Her ne kadar çabuk buyuselerde düşük kilolu bebek büyütmek biraz daha zor oluyor tabi. Benim şimdiki de çok zayif. Bu cumartesi kontrolum var bakalım kilo aldı mi sipam
Bnde hic blmiyrm cnm bu hfta bu kdr oldu cnku ama bi yrde toplansa sadece oldugu yer sert olr tum karnin sertse yalanci sancida olablrzaten 2 gün kaldı kontrolümüze sabredeyim baribence seninki de normal bir durum canım baksana nerdeyse hepimiz aynı yakınmalardan bahsediyoruz. benim tek anlamadığım bebek mi bir yere toplanıp dayanıyor yoksa yalancı sancı dedikleri bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?