2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine daha öncede 2 kez vajinal fitil kullanmıştım bunun için bu sefer yine fitil verdi doktor ama hep tekrar ediyo tavsiye edebileceğiniz bişey varmı 3 litrede su içiyorum günde

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Merhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...

Cnm bndede ckiyodu surekli ve ben farkettimki progestan yuznden gunlluk takiyodum o yapiyodu galiba uzun zamandr olmadi sukur

Cok gecmis olsun artk erken dogum duymak istemiyorum ck uzuluyorun. Allah kolaylik versin gebelikte en ufak agriyi kaldiramiyrz snn isn daha zor ins siifa bulursn bu tedavyle

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Arkadsmda d&r dan alinmis her ay bebegi anlatan bi kitapcik almisti o sayfann ynnda da album icin yer birakilan resimlkler vrdi bakablrsn nt de de varmis

Kızlar mide yanmaları sizde de oluyor mu.bu aralar çok rahatsız edici
Bende var canım , gaviscon şırubuyla dolanıyorum etrafta , dün doktora gittik doktor kendiliğinden dedi Saçlı bir bebek olacak diye ... Gece uykumdan uyanıyorum yada 2-3 saat uyuyamıyorum yatakta ... Az kaldı bi 5-6 hafta daha katlanalım inşaallah :)

Canım tekrar etmemesi için tek çare 1 hafta veya 10 günlük antibiyotik tedavisi , minımuma indirebilirsiniz ancak , her wcden sonra karbonatlı su uygulayabilirsin, benim gebeliğin Başlarında mantar olmuştu , doktor kesinlikle antibiyotik veremeyeceğini söyledi ve bu karbonatlı suyu önerdi , 1 haftada düZeldi ve Allah'a şükür hiç idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı ...

Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin.. Inşaallah hayırlısıyla miadında nasip eylesin bebişlerimizi ...

Nasıl uygulanıyo karbonatlı su canım

Canim benim Rabbim şifa versin. Bi gün böbrek ağrısı çektim de ne berbat bişey. Insallah ağrın sizin olmaz sağlığına kavusursun

Off canim Allah yardimcin olsun ya ameliyatla mı takilacak?

Bebeğine de maşallah

Kızlarr bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım!!!

Çok mutluyum. 1 sene evdeyim artık kısmetse.

Bebiş de dönmüş Allah'a şükür. Başı aşağıda. NTS'ye girdim. Kasılma falan çıkmadı. Hafif krem gibi akıntı var. Doktor ilaç versem de tekrar eder, koku yoksa sorun yok dedi.

Tam 34+0 olduk. Bebek 2400 kg 46 cm.

huriye048 Canım maşallah bebeğinin gelişimi çok iyi. Bugün hemşire bana 2500 kg olduktan sonra korkma dedi :)
Şimdiden geçmiş olsun. Umarım her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…