- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.861
Bnde elde yikama yok hassas cok kisaBen elde yıkama programında deterjansız yıkadım nolur nolmaz diyeemy0364 saf sudam geçmiş oldu zaten elde yıkama prog 40dk kdr yabaş yavaş döndürüyor aklında olsun
Bence doktoruna bi danış canımKızlar günaydın
Benim geceleri karnım çok sertleşiyor kızım resmen bi tarafa toplanıyor karnım yamuluyor. Yatakta dönerken sancım oluyor uyanıyor bi bakıyorum ki karnım taş gibi böyle olan var mı
Uyku haram oldu artık
Cnm bndede ckiyodu surekli ve ben farkettimki progestan yuznden gunlluk takiyodum o yapiyodu galiba uzun zamandr olmadi sukurArkadaşlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine daha öncede 2 kez vajinal fitil kullanmıştım bunun için bu sefer yine fitil verdi doktor ama hep tekrar ediyo tavsiye edebileceğiniz bişey varmı 3 litrede su içiyorum günde
Cok gecmis olsun artk erken dogum duymak istemiyorum ck uzuluyorun. Allah kolaylik versin gebelikte en ufak agriyi kaldiramiyrz snn isn daha zor ins siifa bulursn bu tedavyleMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Arkadsmda d&r dan alinmis her ay bebegi anlatan bi kitapcik almisti o sayfann ynnda da album icin yer birakilan resimlkler vrdi bakablrsn nt de de varmisarkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Bende var canım , gaviscon şırubuyla dolanıyorum etrafta , dün doktora gittik doktor kendiliğinden dedi Saçlı bir bebek olacak diye ... Gece uykumdan uyanıyorumKızlar mide yanmaları sizde de oluyor mu.bu aralar çok rahatsız edici
Ben nedeninide bilemiyorum işte canım sağlık ocağındaki hemşirede erken doğumu tetikler dedi korktum bayaCnm bndede ckiyodu surekli ve ben farkettimki progestan yuznden gunlluk takiyodum o yapiyodu galiba uzun zamandr olmadi sukur
Canım tekrar etmemesi için tek çare 1 hafta veya 10 günlük antibiyotik tedavisi , minımuma indirebilirsiniz ancak , her wcden sonra karbonatlı su uygulayabilirsin, benim gebeliğin Başlarında mantar olmuştu , doktor kesinlikle antibiyotik veremeyeceğini söyledi ve bu karbonatlı suyu önerdi , 1 haftada düZeldi ve Allah'a şükür hiç idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı ...Arkadaşlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine daha öncede 2 kez vajinal fitil kullanmıştım bunun için bu sefer yine fitil verdi doktor ama hep tekrar ediyo tavsiye edebileceğiniz bişey varmı 3 litrede su içiyorum günde
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin.. Inşaallah hayırlısıyla miadında nasip eylesin bebişlerimizi ...Merhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Nasıl uygulanıyo karbonatlı su canımCanım tekrar etmemesi için tek çare 1 hafta veya 10 günlük antibiyotik tedavisi , minımuma indirebilirsiniz ancak , her wcden sonra karbonatlı su uygulayabilirsin, benim gebeliğin Başlarında mantar olmuştu , doktor kesinlikle antibiyotik veremeyeceğini söyledi ve bu karbonatlı suyu önerdi , 1 haftada düZeldi ve Allah'a şükür hiç idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı ...
tamam cnm sagolArkadsmda d&r dan alinmis her ay bebegi anlatan bi kitapcik almisti o sayfann ynnda da album icin yer birakilan resimlkler vrdi bakablrsn nt de de varmis
Canım , yatım litrelik kaynamış hazır soğuk suya 1 yemek kaşığı karbonat atıyorum çalkalayıp her wc sonrası peöeteyle döküp siliyorum sonra kuru selpakla üZerinden geçiyorum , o bölgenin nemli veya Islak olmaması Lazım ...Nasıl uygulanıyo karbonatlı su canım
D&R da çok cici albümler vararkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Canim benim Rabbim şifa versin. Bi gün böbrek ağrısı çektim de ne berbat bişey. Insallah ağrın sizin olmaz sağlığına kavusursunMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Merhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Sndd kullaniyorsn birak dicektm. Ama camasrlarini ayri yika utule ag kismini onn dsnda bn sirkeli suyla siliyorumBen nedeninide bilemiyorum işte canım sağlık ocağındaki hemşirede erken doğumu tetikler dedi korktum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?