2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sizinle haftadır aynıymis. Evet az kaldı da sayınca günler de gecmiyor

Aldim canim bende zaten 1numara hic olmazsa babasi alir gelir hemen heryerde var simdi nasilsa. İnsan ilk olunca ne alcagini bilmiyo. Bende pazartesiyi iple cekiyorum insallah almistik minikler kilo :)

Çok sağol canım yarın hemen deneyeyim

Biz de 32+0 olduk kontrolumuz yapıldı 1830 gr olmuş oģlusum boyu da 40 cm boyu haftasının gerisinde sanırım doktor kilo boy normal dedi gerçi ama sizce nasıl kızlar?
Masallah cnm bnce iyi ztn bu tahminler asagi yukari net degil o yuzden sen ona agrlkli beslen kafan rahat olsn

Bende gene istahsizlik basladi hic bisey yiyesim yok
Birde tam basur memesnden kurtuldm dedm gene ckti bu sefer aciyo kabizda degilim. C.tesikadin dogumdan snra genel cerraha goruncem ama acaba ellemi muayene ediyo. Bu hamilelkten sonra bel altinda don tutamaz oldum

Aynen ya ben de 31de gittim 34e randevu verdi.3 hafta sonraya demek ki normal gidiyor her şey dedim ben de kendi çapımda. 32de diğer doktoruma gittim o Da bir ay sonra gel yaparız belki doğumunu duruma göre dedi
Ya bana randevu bile vermedi :) ben kendime göre gidiyorum en son 2 hafta oldu gitsem mi gitmesem mi bilemedim yani :)

Bir saga bir sola yatmaktan o kalca agrisi bende de var.. hic uyuyamadigimi biliyorum.. kabus gibi.. ama az kaldi sukur

Doğum için neler yaptırmayı düşünüyorsunuz hanımlar?

Ben çikolata, bal ya da şeker ve kolonya yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu annem çok hevesleniyor bana kalsa sadece çikolata yaptırırım ama o hem cikolata hem şeker ya da bal hem de kolonya olsun istiyor :)

Kolonyanin pembelisinin fotosu yok ama yapıyorlardır herhalde diye düşündüm

Bir de bal kavanozu mu şeker kavanozu mu sizce ya?

Çok geçmiş olsun birkaç hafta daha sabreder inşallah bebeklerimiz

Sadece çikolata diye düşünüyoruz şimdilik ama araştırmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…