2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Senin adina cok sevindim canim insallah hicbiseycik olmaz :) sagsaglim kavusuruz hepimiz

anneler, bebişlerin yatağını nasıl aldınız? pamuk mu? ortopedik mi? visco mu?
bir türlü karar verip alamıyorum ben

Bunu ben de dusunuyorum ya bu aralar, besikte uyku seti var orda sunger var ama sungerde yatirmiyo sanirim kimse bebegini
En iyisi pamuk arkadaşlar. Kaynanam biraz sert yaptı,çok iyi oldu.
Sonuçta bebeklerin herseyinin pamuk olması gerekir

Ben arada kabız olurum. Canım kayısıyı aç karnına iyice çiğneyerek ye ve üstüne 2 bardak ılıtılmış su iç. Bir de erken kalkıp erkenden kahvaltı etmek de işe yarıyor. Bütün öğünlerini zamanında ve erken ye. Bol meyve, hoşaf, zeytinyağı, sebze tüket. Bu ara eti azaltabilirsin. Kesinlikle demir ilacı alma. Geçince tekrar başlarsın.

ya napıyo valla herkes çok kötü diyo korkuyo insan. parmaklarını sokup ayırıyomu zorluıyomu yani yoksa parmağını sokupmu bakıyo nedir bu bilmiyom belkide bu gidişime banada yapcaklar

Millet abartıyor canım ya evli kadınız sonuçta. Dudağı iki pröağıuşa kenara çekiyor içine bakıyor o kdr. Alttan kuayene gibi bir şey..
Korkma nette yzılanları da okuma..

Evet canim ya onceden ultrason yoktu test yoktu yada yaygin degildi
Smdi 3.5 olan cocugu hop38 de aliyolar bi durun yani rabbim 40 hafta demis ne bu acele
Aynen benim bebişim de iri biraz. Böyle giderse normal doğum zor dedi doktor. Annem hep 4buçuk kilo doğurmuş normal doğurmuş. Ama şimdi doktorlar riske giremiyor galiba.

Aynen benim bebişim de iri biraz. Böyle giderse normal doğum zor dedi doktor. Annem hep 4buçuk kilo doğurmuş normal doğurmuş. Ama şimdi doktorlar riske giremiyor galiba.
Benim arkadaş geçenlerde 4 kilo dogurdu masallah hemde normal doğumla canım sancı ya dayanamayıp son dakka epidural yaptırdı. 2 gün sonra da gayet güzel kalktı ayağa. Nerdeyse hepimizin bebeği iri ve önden gidiyor inşallah gönlünüzce olur

Mrb arkadaşlar , çantayı hazırlamaya başladım inşaallah bugun itibariyle, aklıma takılan Tırnak makası seti şampuan falan götürmeli miyiz? Bazı bebekler uzun tırnaklı doğuyormuş hemşireler kesiyormuş, sizler ne yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…