2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben koymadım canım, şampuan da da kararsızım. Fakültede doğum yapacağım için öyle sampuanla felan ilgileneceklerini sanmıyorum. Evde kendim yikarim

Kızlar internetten plates topu sipariş etmiştim. Kargom geldi.. O kadar araştırdım ama bişi bulamadım. Hamile platesi . Hani doğumu kolaylaştırması için .. nerden bulabilirm .var mı plates yapan..Ya da dogumà yakın kullanan .

Hanımlar demir ilaci kullanıyorum. Doktor günde 2 ye çıkardı.yalnız bu ilacı alırken dikkat edilmesi gerekenler var sanırım. Yemeklerden 2 saat önce alınmalı diye biliyorum.ama yemeklerden ne kadar zaman sonra alınmalı biliyor musunuz?
Birde kan sulandirici iğne kullananlar ben 35. Haftada igneyi bırakıyorum. Doktorunuz size ne dedi? Ne zaman birakacaksiniz?

Ben koymadım canım, şampuan da da kararsızım. Fakültede doğum yapacağım için öyle sampuanla felan ilgileneceklerini sanmıyorum. Evde kendim yikarim
Bildiğim kadarıyla bebek hemen yikanmiyor.ıslatılmış pamuklarla silinerek temizleniyor.hatta göbek düşünceye kadar banyo yaptırmayın pamuklarla temizleyin deniliyor.baby më pamuklarindan bolca almak lazım. İlk aylarda alt temizliğinde de ıslak mendil yerine bu pamuklarla temizlenmesi öneriliyor.

Heveslendik eşimle bebegimizin kiyafetlerini kendimiz yıkayıp ütüleleyim diye (annemle teyzeme yaptıracaktım)

Yorgunluktan mahfoldum daha bitmedi ama beraber yapması çook zevkli

Bu arada ben friendly organic ve dalan roxy toz sabun deterjanlarından almıştım, friendly az atsam da aşırı köpürüyor ve durulumaya geçtiginde bile durulama suyunda halen daha deterjan kalıyor bu nedenle makine bitince tekrar durulama yapmak durumunda kaldım. Dalan roxy de böyle bir şey olmadı, kıyafetlerde deterjan kalıntısı da kalmadı, deterjanı çok koymuyorum paketlerinde yazan ölçüye uyuyorum

Yumuşatıcı kullanmıyorum kimyasal açısında zararlı diye duydum

Hastane çıkışı takımlarını da güzelce tül keselere yerleştirdim keseleri dahi yıkadım ütüledim

Allahım hepimize evlatlarımıza sağsağlim kavusmayı nasip etsin

Canim hayırlı olsun Güle güle giysın bebişkon bu tül keseleri nereden aldın

huriye048 cnm seker iki kez yapildi ikisinde de bsy cikmadi ama bu doktru anlamiyorum ben korkuyorum sezaryen diye tutturursa bebek iri kilolu olabilir ama illa normal zor deyip duruyoo

Galiba midemi üşüttüm. İstifra ettim. Edince iyileştim. Yediklerimi hazmedemedim belki de. Hamilelikte normaldir diye hastaneye gitmeye gerek görmedim. Bebeğin hareketlerinde de Bi skıntı yok şükür.

Uzun Da olsa tırnakları ilk günler kıyılmaz kesilmeye diye düşünüyorum ama

Demir ilacından iki saat önce ve sonra süt ürünleri çay kahve tüketmemen önemli

Çok keyifli olmuştur iyi yapmışsınız güzel günlerde kullanın İnşallah eşyalarınızı

Bn sadece kiyafet bez ve biberon emzk aldm bebek icin

Ebru salli var :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bende ettim iki gun oldu geleli ustune oturup zipliyorum ve dairesel ciziyomus gibi yapiyorum bide saga sola sallaniyorum bu sekilde acilmaya yardimci oluyormus arastirmalarima gore

canım hangi egzersizleri yaptın anlatabilir misin ya ben de denemek istiyorum
Canım ayak tabanları yerde, dizler bükük sırt üstü uzanıp poponun altına 1-2 yastık koyup günde 2-3 defa 10'ar dk öyle durmak
Otururken sandalyenin ucuna doğru ve dik yada sırtın düz ama sen hafif öne eğilerek oturmak.
Resimdeki gibi durmak. Hatta dirseklerini kırıp yeri siler gibi de durabilirsin :)

vorones ben gittim bir merkeze tehlike olunca burakmak zorunda kaldım.

Youtubeda güzel videolar var ama ingilizce. Prenatal pilates third trimester diye aratırsan çıkıyor güzel videolar ama çok dikkatli ol yapacağın hareketleri seçerken ve yaparken. Sakın karın kaslarını kullanma.

Bir de açılma kolaylaştıran hareketler için henüz erken değil mi? Bilemedim ben erken doğum riskiyle yattığım için korkuyorum açılmadan falan.

Bir de pilates hocam kegel egzersizlerini yaptırıyordu sürekli. Vaj.daki kasları güçlendirirsenin daha rahat açılır ve yırtılma ihtimali düşer diyordu. Ben yattığım yerde bir tek o kegeli yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…