- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.261
Döner cnm daha zamanın var
Ben koymadım canım, şampuan da da kararsızım. Fakültede doğum yapacağım için öyle sampuanla felan ilgileneceklerini sanmıyorum. Evde kendim yikarimMrb arkadaşlar , çantayı hazırlamaya başladım inşaallah bugun itibariyle, aklıma takılan Tırnak makası seti şampuan falan götürmeli miyiz? Bazı bebekler uzun tırnaklı doğuyormuş hemşireler kesiyormuş, sizler ne yaptınız ?
Bildiğim kadarıyla bebek hemen yikanmiyor.ıslatılmış pamuklarla silinerek temizleniyor.hatta göbek düşünceye kadar banyo yaptırmayın pamuklarla temizleyin deniliyor.baby më pamuklarindan bolca almak lazım. İlk aylarda alt temizliğinde de ıslak mendil yerine bu pamuklarla temizlenmesi öneriliyor.Ben koymadım canım, şampuan da da kararsızım. Fakültede doğum yapacağım için öyle sampuanla felan ilgileneceklerini sanmıyorum. Evde kendim yikarim
Canim hayırlı olsun Güle güle giysın bebişkon bu tül keseleri nereden aldınHeveslendik eşimle bebegimizin kiyafetlerini kendimiz yıkayıp ütüleleyim diye (annemle teyzeme yaptıracaktım)
Yorgunluktan mahfoldum daha bitmedi ama beraber yapması çook zevkli
Bu arada ben friendly organic ve dalan roxy toz sabun deterjanlarından almıştım, friendly az atsam da aşırı köpürüyor ve durulumaya geçtiginde bile durulama suyunda halen daha deterjan kalıyor bu nedenle makine bitince tekrar durulama yapmak durumunda kaldım. Dalan roxy de böyle bir şey olmadı, kıyafetlerde deterjan kalıntısı da kalmadı, deterjanı çok koymuyorum paketlerinde yazan ölçüye uyuyorum
Yumuşatıcı kullanmıyorum kimyasal açısında zararlı diye duydum
Hastane çıkışı takımlarını da güzelce tül keselere yerleştirdim keseleri dahi yıkadım ütüledim
Allahım hepimize evlatlarımıza sağsağlim kavusmayı nasip etsin
Uzun Da olsa tırnakları ilk günler kıyılmaz kesilmeye diye düşünüyorum amaMrb arkadaşlar , çantayı hazırlamaya başladım inşaallah bugun itibariyle, aklıma takılan Tırnak makası seti şampuan falan götürmeli miyiz? Bazı bebekler uzun tırnaklı doğuyormuş hemşireler kesiyormuş, sizler ne yaptınız ?
Demir ilacından iki saat önce ve sonra süt ürünleri çay kahve tüketmemen önemliHanımlar demir ilaci kullanıyorum. Doktor günde 2 ye çıkardı.yalnız bu ilacı alırken dikkat edilmesi gerekenler var sanırım. Yemeklerden 2 saat önce alınmalı diye biliyorum.ama yemeklerden ne kadar zaman sonra alınmalı biliyor musunuz?
Birde kan sulandirici iğne kullananlar ben 35. Haftada igneyi bırakıyorum. Doktorunuz size ne dedi? Ne zaman birakacaksiniz?
Çok keyifli olmuştur iyi yapmışsınız güzel günlerde kullanın İnşallah eşyalarınızıHeveslendik eşimle bebegimizin kiyafetlerini kendimiz yıkayıp ütüleleyim diye (annemle teyzeme yaptıracaktım)
Yorgunluktan mahfoldum daha bitmedi ama beraber yapması çook zevkli
Bu arada ben friendly organic ve dalan roxy toz sabun deterjanlarından almıştım, friendly az atsam da aşırı köpürüyor ve durulumaya geçtiginde bile durulama suyunda halen daha deterjan kalıyor bu nedenle makine bitince tekrar durulama yapmak durumunda kaldım. Dalan roxy de böyle bir şey olmadı, kıyafetlerde deterjan kalıntısı da kalmadı, deterjanı çok koymuyorum paketlerinde yazan ölçüye uyuyorum
Yumuşatıcı kullanmıyorum kimyasal açısında zararlı diye duydum
Hastane çıkışı takımlarını da güzelce tül keselere yerleştirdim keseleri dahi yıkadım ütüledim
Allahım hepimize evlatlarımıza sağsağlim kavusmayı nasip etsin
Kanamam oldu ck skur aciklik yktu olsa ztn sanirim durduramazlrdi cnku nst de cok sancm cckmistiallah korumuş valla.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. açıklık mı oldu yada su mu gelmişti?
Bn sadece kiyafet bez ve biberon emzk aldm bebek icinMrb arkadaşlar , çantayı hazırlamaya başladım inşaallah bugun itibariyle, aklıma takılan Tırnak makası seti şampuan falan götürmeli miyiz? Bazı bebekler uzun tırnaklı doğuyormuş hemşireler kesiyormuş, sizler ne yaptınız ?
Ebru salli var :)Kızlar internetten plates topu sipariş etmiştim. Kargom geldi.. O kadar araştırdım ama bişi bulamadım. Hamile platesi . Hani doğumu kolaylaştırması için .. nerden bulabilirm .var mı plates yapan..Ya da dogumà yakın kullanan .
Bende ettim iki gun oldu geleli ustune oturup zipliyorum ve dairesel ciziyomus gibi yapiyorum bide saga sola sallaniyorum bu sekilde acilmaya yardimci oluyormus arastirmalarima goreKızlar internetten plates topu sipariş etmiştim. Kargom geldi.. O kadar araştırdım ama bişi bulamadım. Hamile platesi . Hani doğumu kolaylaştırması için .. nerden bulabilirm .var mı plates yapan..Ya da dogumà yakın kullanan .
Canım ayak tabanları yerde, dizler bükük sırt üstü uzanıp poponun altına 1-2 yastık koyup günde 2-3 defa 10'ar dk öyle durmakcanım hangi egzersizleri yaptın anlatabilir misin ya ben de denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?