2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben koymadım canım, şampuan da da kararsızım. Fakültede doğum yapacağım için öyle sampuanla felan ilgileneceklerini sanmıyorum. Evde kendim yikarim

Ben hastanede bebeğin yıkanıp yıkanmamasına karar vermedim. Üzerinde bulunan maddeler ne kadar çok durursa o kadar iyi diye okudum. Ama evde de göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar bu koşullarda ilk hafta yıkanmamış olacak galiba ona da karar veremedim.

Reactions: 9ay

Canım güle güle kullanın inşallah. Bir çok organik deterjan çok köpürüyor. Köpürme önleyici bir madde var çünkü normal deterjanlarda, o konulmuyor organiklere. O sebeple üstünde yazandan fazla koymaman lazım. Bir de makinenin dolu olması lazım. Bebek kıyafetleri küçük olduğu için makinen boş kalmıştır. O zaman ikinci durulama gerekiyor.

Galiba midemi üşüttüm. İstifra ettim. Edince iyileştim. Yediklerimi hazmedemedim belki de. Hamilelikte normaldir diye hastaneye gitmeye gerek görmedim. Bebeğin hareketlerinde de Bi skıntı yok şükür.
Geçmiş olsun canım.Kendine dikkat et. Şimdi iyiysen sorun yoktur. Dışarıda yediysen zehirlenmiş de olabilirsin.

Uzun Da olsa tırnakları ilk günler kıyılmaz kesilmeye diye düşünüyorum ama
Sanırım kendini çiziyor diye kesiyorlar.

Canım bu kegeller kaç kere yapılıyor bana bi detaylarını yazar mısın? Ben de çok faydalı diye okumuştum.

10 gun kadar bekleyebiliyolar. Ben de yıkatmak istemiyorum ama hastane prosedürümüz böyle diye tutturabilir. Ben haftaya hastaneye gideceğim ve doğum katına çıkıp konuşacağım. Ayrıca hepatit aşısı da yapılmasını istemiyorum.

Kasılmalar için magnezyum kullanan anneler
Markası felan ne bu kullandığınız magnezyum un bende denemek istiyorum ya
cnm ben de "magvital 365 mg toz" kullanıyorum. günde 1 tane. kraplarım bayadır olmuyor 3 aydır kullanıyorum. içmediğim bir kaç gün olsun hemen kraplar başlıyo bacaklarda yine aksatmadan içmem gerekşyor.

Anladınim peki göbeğin kaldı mı korse kullandın mı sezaryenden sonra çok soru sordum sanırım kusura bakma tecrübeli birini görünce sormadan edemiyorum
Estağfurullah ne demek sor tabi:) yok korse kullanmadım .zayıf im normalde ama dümdüz de değildir Karnım. Göbek kalmadı gibi bir şey. Zaten karın bölgenin öyle hassas oluyor ki eklemek bile istemiyordum.korseyi düşünmedim hiç. Siz kesin sezaryen mi olacaksınız?

çok sevindim. Bak inşallah düzelecek herşey. bazı doktorlar ne kadar kolay söylüyor ameliyatı dimi. demekki başka bir çözmü de varmış

9ay çok teşekkür ederim Can'ım dışarıda yemedim ama evdekilerde aynı şeyi yedi bir şeyleri yok bir tek ben böyle oldum şükür rahatsızın hamileliğim boyunca ikinci istifa edişim oldu

Uzun Da olsa tırnakları ilk günler kıyılmaz kesilmeye diye düşünüyorum ama
Canım, Yeğenim tırnaklı Doğdu , o kadar hareketli bir bebekti ki , kundaktan kolunu çıkarıp , elindeki eldivenleri uykusunun Arasında çıkarmayı başarabilen, ve yüzünü çizmek konusunda uzman bir bebek olarak Doğdu zaten hemşireler kesmesede evde kesilir diye düşünüyorum:))) Bu arada canım geçmiş olsun ... Çok kötü hissettiğinde gaviscon şurup imdadına yetişir ...

Ben koymadım canım, şampuan da da kararsızım. Fakültede doğum yapacağım için öyle sampuanla felan ilgileneceklerini sanmıyorum. Evde kendim yikarim
Bak ben o kısmı atlamıştım , bende fakültede doğum yapacağım inşaallah Dediğin gibi Yıkama olayı pek olmaz , şampuandan vazgeçtim , Tırnak makasını her ihtimale karşı koyayım ben ...

Günaydın arkadaşlar bu sabah kakao yağını sürerken bi baktım ki artık benimde göğsümden sarı Sıvı gelmiş , bi tuhaf oldum yavaş yavaş kızıma kavuşmaya yaklaştığımı hissettim .... Bu arada hastane çantasına ben termosta ılık su götüreceğim , unibaby nin satılan organik sulu pamukları soğuk olduğundan bebek çok tepki veriyormuş , onun yerine küçük bir tas, termosta suyla baby me nin pamuklarıyla sileyim diyorum ... Bu hafta doğum yapan arkadaşım hiç kullanamadım , bebek çok tepki verdi dedi ...

Bendensin Can'ım odamda tartı var ama tartılmıyorum doktor Da sen bak ama bana söyleme diyorum asistana :)
Haha bnde oyle yapıyorum. Napiim yesem de kilo alsam tamam diyecegim.
Hani abartmıyorumda yemeyi.
Saglik olsn minnoşlar icin alıcaz napalım.
Az kaldı doguma veririz mutlaka sonra

Ben o sarı sıvıyü görünce mutluluktan 1 saat aglamıştım

Bana yemekten 1 saat sonra al dedi

Kızlar geçen de yazdım ama pek cevap vermedin 3 gündür falan bebeğim çok az hareket ediyor hiç etmiyor değil ama yumuşak zor hissedilir tarzda ve gunde toplasan 5 kez falan anca oluyor bi kaç gün önce resmen dans ediyordu.daha öncede böyle oldu doktora gittim bi sorun yok demişlerdi sonra duzelmisti şimdi yine aynı şey panik olmiyim diyorum ama elimde değil yemek yedim tatlı yedim uzandım ama yine aynı neden olabilir sizce ?

Sol tarafa yat yemek yedikten sonra canim gunde 5 kez hareket hissetmen gerekir diyorlar . Ama buyumusse fazla hareket edemez .. genede dikkat et takip et canim onemli haftalardayiz .

Canım için rahat etmiyorsa doktora bir görün yada acilde ultrasondan bebeğine baksınlar , bu arada Alanları daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor, pazartesi Gününü bekleyebiliyorsan Asm de kalp atışlarını dinlettir ebeye... Kalp ritmimi 120-160 arası sabit bir değerde atıyorsa sıkıntı yoktur canım

Ben yikamayi düşünüyorum göbek dusen e kadar oooo o kadar vakit napsin bebis kirli kirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…