2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar gece ilginç bisey oldu uyku arası tam dönüyordum ki ssg göğsumun altına bir bıçak saplandı ki çığlık attım resmen.sanırım bu bebisin ayagiydi. Etim aciyodu dokundugumda. Göğüs altında agrisi olan kızlar bu tarz bisey mi yasiyodu aklıma ilk siz geldiniz :)

Benim oluyo bazen canım sağ göğsümde büyük ihtimal ayağı..vur vur ben de sana süt vermicem diyorum

benim gibi hala işi bırakmayan var mı artık işe gelmek işkence (
Ben de hala calisiyorum, kendi isim oldugu icin son ana kadar da gelmek durumundayim.. aslinda gayet hem evimi hem isimi hallediyorum ama ben de yorulmaya basladigimi hissediyorum.. Keske evimde olsam ve sadece evimle ve kendimle ilgilensem diyorum. Ama sanirim bunu yapmaya hazirandan once vaktim olmayacak.

:)) tombik fena bi vurmuş anneye :)
Benimde göğüs altı ağrım vardı ama sızlama şeklinde
Seninki anlık acı ise tekmedir canım :))

cnm yürüyüzün bu haftalardan sonra çok faydası var. yürümekten korkma burada hepimizin karnı sertleşiyo yüyrken. sertlik hissetmeyen yoktur emin. Bana doktor 20 dakika her gün yrüyeceksin dedi. o sertlik esnasın su iç, geçmese bile iyi gelir dedi.

Benimm gibi bacak ağrısı çekenler var ise ihmal etmesin kızlar cumartesi mr çekildi yürüyemiyorum artik benim koltuk değneğim var o da sadece lavaboya kalkmak icinmiş kalça kemiği ödem yapmış kesinlikle basmamam gerekmiş kemik erimesine sebep olurmus doğuma kadar yatışşş

80 mi. bnm 3 beden büyüdü 95 oldular ya. annem doğurunca iyice şişiyolar sütler aşağı iniyomuş kanala. 100 beden olacaktır dedi. göğüs kafesim zaten çok genişledi bildiğiniz irileşti. Göğüse ve göbeğe büyüdüm sadece.

Benim göğüsler normalde 85 90 falandi benim halim nicedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…