- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.501
Geçmiş olsun canımŞu son bir haftada cektigimizi biz biliriz ancak.kızımın kanında mikrop çıktı önce,iğne yedi 3kez ama ateşi bir türlü düşmedi. 2 gece 3 gün hastanede yattik.eve geldik bi gün sonra kızım karnım agriyor demeye başladı. Sonra bi ishal,yine ates,ağzına giren ne varsa bi yudum su bile hepsi çıktı.doktor 3 den fazla kusma olursa getirin derdi.bizim ki daha fazla oldu ve acayip su kaybetti kuzum.kaka tahlilinde rotavirus (zehirli ishal) çıktı.bi haftada 1 kg vermiş yavrum.ve yine 2 gün 1 gece hastanede yattik. aşısı var dediler sağlık ocağından, gittik yaptırdık.bunun aşısı ozelmis,ilk kizimda bilemedik ama kismetse bu kizima yaptıracağım.bi haftada bu halimle neler cektigimi ben bilirim ancak
Tşk ederim cnm,ABD de bağırsak dugumlenmesine neden oluyor diye vazgeçilmiş aşıdan. Doktorumuza soracagim,yapılsın derse ona göre yaptıracağım inş. Allah korusun olumsuzluklardanbaldamlasxixmelis cnm cok gcmis olsun bi ara hrkes asiyi yaptiriyordu yan etkisinden korkan vardi hep aklmda olan bi asi bu ins sorun olmaz bi daha
@Mrssuperfine snde mi yatan gruba katildinallah sifa versn rabbim sag salim sonunu gorup atlatmayi nasip etsin insallah cnm bi kuzun daha varken yatmak zor oluacak ama rabbim her zorluga ni kolylik veriyo
Canım çalışman sakıncalı ise doktorun izin vermiyorsa çalışmak seni zorluyorsa bence hiç dönme riske atma bebeğiniGünaydın kızlar
Ben bu hafta 35 oldum bi haftalik yatış in ardından bugün ise dönmeyi düşünüyorum tek sıkıntı yürümek zorunda olmam ve yürür yürümez bebegimin kasılması. Insallah bi sıkıntı olmaz da sahalara dönerim tekrar iş güç beni bekler.
Çok tşk ederim cnmGeçmiş olsun canım
Kızlar göğüslerinizi fazla ellemeyin uğraşmayın rahim kasılmalarını tetikleyebilirGuya dogum egitimine gtcektmevde yatis yuznden gidemedm hic bsy blmeden gtmek hic iyi bsy dgl galiba hep kulaktan dolma seyleri bliyrz dgru yada yanlis. Ama asla video va izlsmem izlemenide iatemem bi kac tane pozitif dogum hikayesi okudum tavsiye ederm
Bnm goguslerm co kucuktu yoktu hatta ama suan 80 olmustur :) bayadr styen takamiyorm. Hep damarli damarli sutun isareti olabilir. Dusta soguk suyla masaj yap :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dogum-korkusu.924263/page-2Bulamadım canım link atar misin
Kızlar günaydın
Kolay doğum ile ilgili bir derdim var bölümüne konu açtım takip etmek isteyen varsa baksın biraz bilgilenelim . Ayrıca ben horlamaya başlamısım ya eşim iki gecedir horluyorsun diyor :))
Evet yaa, benim Servix boyu kısa ya diyorum acaba kolay mi olur doğumum :)
Bence kolay olur mantık olarak yol kısa hemen pırtlar inşallah :))Evet yaa, benim Servix boyu kısa ya diyorum acaba kolay mi olur doğumum :)
İyi olmasına çok şükür Can'ım biz de yaptıralım bu aşıdan. Rabbim dermansız dert vermesinTşk ederim
Evet maalesef ozelmis.bir aylıkken ilk doz yapılıyormuş. Sen bi de bana sor,neler geldi aklıma. Halk dilinde zehirli ishal olarak geçiyor ve çocukken bir arkadaşımı kaybetmistik bu hastalıktan.onlar evde geçmesini beklemişler hastaneye goturmemisler goturseler iyi olurdu belki diye teselli ettim kendimi.yeri geldi oturdum ağladım,bi yudum suyu bile geri çıkartıyordu kuzum.şu an iyi çok şükür.ishalimiz 10 gün surebilirmis ama atesimiz ve kusmamiz yok şükür
geçmiş olsun canım...Tşk ederim
Evet maalesef ozelmis.bir aylıkken ilk doz yapılıyormuş. Sen bi de bana sor,neler geldi aklıma. Halk dilinde zehirli ishal olarak geçiyor ve çocukken bir arkadaşımı kaybetmistik bu hastalıktan.onlar evde geçmesini beklemişler hastaneye goturmemisler goturseler iyi olurdu belki diye teselli ettim kendimi.yeri geldi oturdum ağladım,bi yudum suyu bile geri çıkartıyordu kuzum.şu an iyi çok şükür.ishalimiz 10 gün surebilirmis ama atesimiz ve kusmamiz yok şükür
Amin cnmİyi olmasına çok şükür Can'ım biz de yaptıralım bu aşıdan. Rabbim dermansız dert vermesin
Tşk ederim cnmgeçmiş olsun canım...
Ben de okudum cidden sezaryen o kadar çok ki normal doğum yapan yok gibi bişi..
Bu yan etkiyi duymamistm. Allah sifa versn cnmTşk ederim cnm,ABD de bağırsak dugumlenmesine neden oluyor diye vazgeçilmiş aşıdan. Doktorumuza soracagim,yapılsın derse ona göre yaptıracağım inş. Allah korusun olumsuzluklardan
Bende korkuyorum ya sürekli aklımda epidural bile olsa tırsıyorum valla
9ay ben de doğumdan korkuyorum. Ya bebeğe bir şey olursa ya oksijensiz kalırsa ya sıkıntı yaşar strese girerse. Çok gerginim
Ben de aynı korkular içindeyim
Ay canım çok geçmiş olsunŞu son bir haftada cektigimizi biz biliriz ancak.kızımın kanında mikrop çıktı önce,iğne yedi 3kez ama ateşi bir türlü düşmedi. 2 gece 3 gün hastanede yattik.eve geldik bi gün sonra kızım karnım agriyor demeye başladı. Sonra bi ishal,yine ates,ağzına giren ne varsa bi yudum su bile hepsi çıktı.doktor 3 den fazla kusma olursa getirin derdi.bizim ki daha fazla oldu ve acayip su kaybetti kuzum.kaka tahlilinde rotavirus (zehirli ishal) çıktı.bi haftada 1 kg vermiş yavrum.ve yine 2 gün 1 gece hastanede yattik. aşısı var dediler sağlık ocağından, gittik yaptırdık.bunun aşısı ozelmis,ilk kizimda bilemedik ama kismetse bu kizima yaptıracağım.bi haftada bu halimle neler cektigimi ben bilirim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?