2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun canım

Tşk ederim cnm,ABD de bağırsak dugumlenmesine neden oluyor diye vazgeçilmiş aşıdan. Doktorumuza soracagim,yapılsın derse ona göre yaptıracağım inş. Allah korusun olumsuzluklardan

Canım çalışman sakıncalı ise doktorun izin vermiyorsa çalışmak seni zorluyorsa bence hiç dönme riske atma bebeğini

Kızlar göğüslerinizi fazla ellemeyin uğraşmayın rahim kasılmalarını tetikleyebilir

Kızlar günaydın
Kolay doğum ile ilgili bir derdim var bölümüne konu açtım takip etmek isteyen varsa baksın biraz bilgilenelim . Ayrıca ben horlamaya başlamısım ya eşim iki gecedir horluyorsun diyor :))
m_rv_ Çoğusu sezaryanda zaten hiç şöyle yap böyle yap diyen yok (

İyi olmasına çok şükür Can'ım biz de yaptıralım bu aşıdan. Rabbim dermansız dert vermesin

geçmiş olsun canım...

Doğum yaklaşıyor galiba.

Kahvaltıdan sonra uykum geldi tekrar uyudum. Şimdi uyandım leş gibi süt kokuyorum, karnım top gibi ve sertleşmiş, kızımın ayakları daha yukarı çıkmış sanki. Az daha dayan yavrum bu cuma olsun 36+0 oluyorsun o zaman istediğin zaman gel annen daha fazla gelme diye uğraşmayacak.

Bende korkuyorum ya sürekli aklımda epidural bile olsa tırsıyorum valla

9ay ben de doğumdan korkuyorum. Ya bebeğe bir şey olursa ya oksijensiz kalırsa ya sıkıntı yaşar strese girerse. Çok gerginim

Ben de aynı korkular içindeyim

Hepimiz de durum benzer olduğuna göre korkmak normal diye düşünmeye başladım :)
Rahatlama tekniklerini araştırmaya başlayalım en iyisi :) Allah'a bol bol dua edip gireceğiz artık. Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi.

Ay canım çok geçmiş olsun Allah'tan ateşi ve kusması geçmiş. Kızın kaç yaşında?
Merak ettiğim, hasta iken mi sağlık ocağına gidip aşı yaptırdınız kızına?

kızlar bende doktordan geliyorum. 33+5 olduk bugün. 2400 gr. 44 cm. normal dedi doktor ama boyu bana kısa geldi. 3 haftada 1 cmmi uzamış sadece anlamadım. diğer ölçümüm başka bi doktorda olmuştu. inşallah makine farklılığındandır. kafası da çok şükür aşağıda. inşallah bidaha dönmez kuduruk oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…