2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yat canım. Hiç yorma kendini. Rabbim bebişini seni korusun..38 leri görmek nasip olsun . Korkma şükür ki bişey olmamış. Sebebi neymiş acaba kanamanın. . Bu arada bak bu tasinma işleri falan. Çok yoruyor insanı hiç yapmayım desen de kafa olarak yoruyor insanı . Dikkat et canım

Çok geçmiş olsun. Rota virüsünün tehlikeli olduğunu duymuştum demek aşısı özel miymiş. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Meraklanmayın

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

baldamlasxixmelis cnm cok gcmis olsun bi ara hrkes asiyi yaptiriyordu yan etkisinden korkan vardi hep aklmda olan bi asi bu ins sorun olmaz bi daha
@Mrssuperfine snde mi yatan gruba katildin allah sifa versn rabbim sag salim sonunu gorup atlatmayi nasip etsin insallah cnm bi kuzun daha varken yatmak zor oluacak ama rabbim her zorluga ni kolylik veriyo

Kızlar günaydın
Kolay doğum ile ilgili bir derdim var bölümüne konu açtım takip etmek isteyen varsa baksın biraz bilgilenelim . Ayrıca ben horlamaya başlamısım ya eşim iki gecedir horluyorsun diyor :))

Pilates hocası dedi ki kaslar güçlü olursa hem hareketleri daha güçlü olurmuş hem yırtılma ihtimali düşermiş. Açılmanın daha rahat olması içinmiş.
Tamam canım yan yan merdiven çıkma ve bu kas hareketini ekledim hafızama :) biraz daha zaman geçsin de başlayayım.

Günaydın kızlar
Ben bu hafta 35 oldum bi haftalik yatış in ardından bugün ise dönmeyi düşünüyorum tek sıkıntı yürümek zorunda olmam ve yürür yürümez bebegimin kasılması. Insallah bi sıkıntı olmaz da sahalara dönerim tekrar iş güç beni bekler.

Canım geçmiş olsun ve dikkatli ol. İnsan iyi hissedince unutuveriyor tehlikeleri kaptırıyor kendini. Dikkat et kendine.

Canım geçmiş olsun ve dikkatli ol. İnsan iyi hissedince unutuveriyor tehlikeleri kaptırıyor kendini. Dikkat et kendine.
Haklisin canım. Ama evde de yürümüyor işler inşallah güç verir Rabbım. Bide ben cig badem içi ye tavsiyesine uydum bi kaç gündür kasılmalar için cidden iyi geldi. Bi umutlandim umarım bi kaç hafta idare eder beni.

Kızlar merhaba.. Doktordan geliyorum.. Oğlum 44 cm ve 2.450 gr kafası hala aşağıda normal doğuma hazır... artık her hafta kontrole gidicem.. Şuan için bi yaramazlık yok.. Rabbim herkesi kurtarsın... Bu arada hastanede bi hamile gördüm burnu ağzı balon gibiydi.. Fazlada göbeği yoktu ama, çok etkilendim.. Son zaman bizdemi öyle oluruz bilemem..

Hix kendino zorlama allah korusun o kasilmalar artk iyi bisey olmayabilir sondonem arrk

Tansiyon rahatszligi filan varsa blki ondandr her gebe sismiyo oyle ya bebiaine ayrica masallah

kızlar doğumdan bende cok korkmaya basladım
Guya dogum egitimine gtcektm evde yatis yuznden gidemedm hic bsy blmeden gtmek hic iyi bsy dgl galiba hep kulaktan dolma seyleri bliyrz dgru yada yanlis. Ama asla video va izlsmem izlemenide iatemem bi kac tane pozitif dogum hikayesi okudum tavsiye ederm
Sütümüzün olup olmadığını nasıl anlıcaz valla benim memeler samantha fox gibi oldu ama akan bişey yok sizin gibi
Bnm goguslerm co kucuktu yoktu hatta ama suan 80 olmustur :) bayadr styen takamiyorm. Hep damarli damarli sutun isareti olabilir. Dusta soguk suyla masaj yap :)

Canım geçmiş olsun kanama nedenmiş? İlaç verdi mi? Evdesin sanırım şu an bol bol dinlen dr ne dediyse yap. İnş gününü bekler miniğin

Çok geçmiş olsun. Rota virüsünün tehlikeli olduğunu duymuştum demek aşısı özel miymiş. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Meraklanmayın
Tşk ederim
Evet maalesef ozelmis.bir aylıkken ilk doz yapılıyormuş. Sen bi de bana sor,neler geldi aklıma. Halk dilinde zehirli ishal olarak geçiyor ve çocukken bir arkadaşımı kaybetmistik bu hastalıktan.onlar evde geçmesini beklemişler hastaneye goturmemisler goturseler iyi olurdu belki diye teselli ettim kendimi.yeri geldi oturdum ağladım,bi yudum suyu bile geri çıkartıyordu kuzum.şu an iyi çok şükür.ishalimiz 10 gün surebilirmis ama atesimiz ve kusmamiz yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…