- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.661
Koydm cnm kucuk cam recel kavanozuna zemzem koydum agzini strecle kapadim buDolabi poswtinede hurma koydmZemzem ve hurma koydun mu canım?zeyzey3428 koyduysqn neye koydun
Bni dogum degilde olum korkusu sariyo ya dogumda olursem diyorumSanırım herkesi doğum korkusu sarmış tabii ki beni de :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah kızlar. Bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah. Allah yardımcımız olsun. Hem doğum korkusu hemde doğumda bebeğe bir şey olacak korkusu bende de var. Bazen düşünüyorum içimden kurma boyle şeyler diyorum pozitif düşünelim pozitif olsun her şey kızlar. Negatif düşünürsek inanın her şey negatif olarak bize donuyor.
Soda konusunda ne düşünüyorsun? Çevremde içir diye bir toplum baskısı var.Koydm cnm kucuk cam recel kavanozuna zemzem koydum agzini strecle kapadim buDolabi poswtinede hurma koydm
Canım hiç bunlara üzülme, biliyor musun ki iri bebekler ilerde obezite kalp şeker tansiyon hastalıklarına daha fazla yakalanıyorlar. Artık anne sütünü bile abartmamak gerekiyor çünkü yağ hücreleri yaşamımızın ilk üç yılında oluşuyor. Uygun bir dille ideal ölçülerin bu olduğu vurgula yakınlarına, doktorum çok memnun ölçülerinden de...Çevre baskısı beni asıl boğan bu bebek niye böyle gibi bakış acıları beni daraltıyor. En çokta doğuma gelecek olan kayinvalidem başlar yine bilmem kimin bebeği su kadar kilo doğdu annesi bebeğe çok guzel kilo aldırdı falan filan. Bu durumu bilerek yapıyormuşum gibi yaklaşımlara başlayacak yine.
Hic duymadim cnm ama bnce cok sacma bebegin midesi neki soda verilcekmisSoda konusunda ne düşünüyorsun? Çevremde içir diye bir toplum baskısı var.
Ben de son üç gündür öyleydim bugün açıldım biraz. Sebebi de yok, benle biraz muhatap olmayın dedim evdekilereKızlar ya ben mütemadiyen mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum içimde heyecan kalmadı bu durumda olan var mı
Canım ben ordan uzun gecelik ve terlik taç aldım. Gayet güvenilir SİTE. Çabuk da geldi kargo.kızlar hastane için pijama takımı sabahlık gecelik alacağım lohusasepeti.com güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı? birde kaç günde geliyor ? @m_rv_ canım moralini bozma dirayetli olmaya çalış, yada o ortamdan uzaklaş, bebekler artık daha çok hissediyorlar, şurda 1 ayımız kaldı inşallah ...
Korkmaya başladım bile :Sben de dün akşam yürüdüm eşimle. eller aşağı doğru sarktığı için şişiyo, ayakları hiç konuşmuyorum bile. bu aralar çok şişmiyo ama geçtiğimiz haftalarda bükme bükme oluyodu ayak bileklerim. ayaklarımın üstü sallanıyodu. Doktora söylediğimde sen ne bekliyosun bekar kız gibi incecik mi olacak, tabi şişecek sadece tuz tüketme dedi. bu haftalardan sonra sabahları kalktığında ağzın burnun şiş olursa da korkma dedi herşey normal, vücudun değişiyor anne aolacaksın içinde bir can var, sen hele doğurduğun andan sonra aynaya sakın bakma balon gibi olacaksın dedi :) doğum yapıncaçok şişiyomuş insan 2 haftaya kadar geçer lohusalıkta şişlikler dedi. Emzirdikçe azalıyormuş. o yüzden kızlar doğum yapınca kendinizi şişmiş balon gibi görünce korkmayın :)
Ben de alıştım ama geçiştirip acele göndermek istiyor gibi olan tavrına gıcık oluyorum. Toplanma denen şey nasıl oluyor?
Batma ve ağrı çok sık olmuyor şu an. Yorgun olduğumda yatakta dönerken bile ağrı giriyor kemiklere. Hiç sevmiyorum o ağrıyı :/
Soda açılınca gazı gidiyor ya ondan sonra içirilecekmiş. Gazsız olurmuş. Anne de içecekmiş vs vs :):)Hic duymadim cnm ama bnce cok sacma bebegin midesi neki soda verilcekmis
İşte o kasılma değil mi? Bana oluyor gün içerisinde. 2030 gr yazıyor kağıtta.Çok hızlı konusup işini de çok çabuk hallediyor
Hmm toplanmayı nasıl tarif etsem birden karnınin bi kısmı taş gibi oluyor kaskatı kesiliyor
Bebeğin kilosunu ogrenemedin mi canim?
Aynı bennnAy kızlar tembellikten ölüyorum.
Pazar gününden beri ütü masası salonda, 3-5 parça bir şey var kalkıp ütüleyemedim, askıda çamaşırlar var, toplamıyorum, çamaşır yıkamam lazım, yapmıyorum, yatağımı toplamıyorum. Ne olacak bu halim?
İşte o kasılma değil mi? Bana oluyor gün içerisinde. 2030 gr yazıyor kağıtta.
Soda konusunda ne düşünüyorsun? Çevremde içir diye bir toplum baskısı var.
Aynen kimseyi göresim yokBen de son üç gündür öyleydim bugün açıldım biraz. Sebebi de yok, benle biraz muhatap olmayın dedim evdekilere
Herkes çoooooooooooooook bilmişBana da surekli anne sutunden once şunu içir bunu içir baskısı var hatta bi akrabam anne sutünden once gazi gitmis soda içireceğiz dedi deli oldum (hani içirelim mi ya da içirmek iyiymiş fln dğl direkt içireceğiz deyince sinirlendim)
Benden habersiz bebegime herhango bir şey verirseniz kimseye hakkimi helal etmem dedim ya
Millet karisip durmasa keske
Hic duymadim ama bncr yanlis bsy :)Soda açılınca gazı gidiyor ya ondan sonra içirilecekmiş. Gazsız olurmuş. Anne de içecekmiş vs vs :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?