2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay kızlar tembellikten ölüyorum.
Pazar gününden beri ütü masası salonda, 3-5 parça bir şey var kalkıp ütüleyemedim, askıda çamaşırlar var, toplamıyorum, çamaşır yıkamam lazım, yapmıyorum, yatağımı toplamıyorum. Ne olacak bu halim?

Bni dogum degilde olum korkusu sariyo ya dogumda olursem diyorum

Canım hiç bunlara üzülme, biliyor musun ki iri bebekler ilerde obezite kalp şeker tansiyon hastalıklarına daha fazla yakalanıyorlar. Artık anne sütünü bile abartmamak gerekiyor çünkü yağ hücreleri yaşamımızın ilk üç yılında oluşuyor. Uygun bir dille ideal ölçülerin bu olduğu vurgula yakınlarına, doktorum çok memnun ölçülerinden de...

Kızlar ya ben mütemadiyen mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum içimde heyecan kalmadı bu durumda olan var mı
Ben de son üç gündür öyleydim bugün açıldım biraz. Sebebi de yok, benle biraz muhatap olmayın dedim evdekilere

Canım ben ordan uzun gecelik ve terlik taç aldım. Gayet güvenilir SİTE. Çabuk da geldi kargo.

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-25-00-52-30.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2016-04-25-00-50-42.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 48
Korkmaya başladım bile :S

Çok hızlı konusup işini de çok çabuk hallediyor
Hmm toplanmayı nasıl tarif etsem birden karnınin bi kısmı taş gibi oluyor kaskatı kesiliyor

Bebeğin kilosunu ogrenemedin mi canim?

İşte o kasılma değil mi? Bana oluyor gün içerisinde. 2030 gr yazıyor kağıtta.

Kasılmaktan daha sert bir hissiyat cnm bende oyle oldu yani

Bu ultrason cihazinda bebeginin kilosu daha az cikmis, diger dr sana iri bebek normal dogum zor olur diyordu. Bizim doktor normal dogum yanlisi iri de olsa normal yaptirir sana gibi geliyor bana

Bebeklerimizin ayni haftada kilolari nerdeyse ayni cikti bu arada :)

Son düzenleme:
Soda konusunda ne düşünüyorsun? Çevremde içir diye bir toplum baskısı var.

Bana da surekli anne sutunden once şunu içir bunu içir baskısı var hatta bi akrabam anne sutünden once gazi gitmis soda içireceğiz dedi deli oldum (hani içirelim mi ya da içirmek iyiymiş fln dğl direkt içireceğiz deyince sinirlendim)

Benden habersiz bebegime herhango bir şey verirseniz kimseye hakkimi helal etmem dedim ya

Millet karisip durmasa keske

Herkes çoooooooooooooook bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…