2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herkes çoooooooooooooook bilmiş

Artik korkulu ruyam oldu ben odaya gelmeden bebegim gelirse agzina bir seyler verirlerse diye bir de daha simdiden sen 6 ay anne sutu diyenlere bakma yok 3 aylikken sunu ver 4 aylikken bunu ver diyorlar fln korkuyorum ya ben bebegimin yaninda degilken ya birileri bir sey yedirir icirirse diye

Off anne olmak ne zor

O durumda esin mudahele eder korkma ama bn bebege tad baktrmaya karsi degilim blli bi donemden snra

O durumda esin mudahele eder korkma ama bn bebege tad baktrmaya karsi degilim blli bi donemden snra

Esime sıkı sıki tembih ettim zaten aman deyim izin verme diye :) ilk anne sutu almasini istiyorum ben

Hurma ve zemzem bebegin agzina surmek sunent ayrica hurma bebek sarilgini alirmis

Sadece agzina suruyorsun degil mi hurmayi yedirmiyoruz sanirim

Benim gobegim minik bu arada :) ben de minyonum zaten :) anne kiz cok minnoşuz biz :)

Ben geçen cuma aldım daha gelmedi. Umarım guvenilirdir :)
Kapıda ödeme biçimini seçtim alırken. Ne olur ne olmaz diye.
Birde markha diye bir site var. Fiyatları güzeldi. Takip ettiğim ürünün bedeni kalmamıştı. Orada da kapıda ödeme seçeneği var.

Damagina suruluyo canim :) guzel bi usul yani. Peyhamber efendimiz yapmis.
Biz biraz iri kaldik :) karnim uzun bide o yuzdn bi yere yaklasamiuorjm :)

Facebook emziren anneler grubunu Takip etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…