2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım benim sen milleti boşver kulaklarını tıkamaya çalış bebeklerinin keyfini çıkar onlara odakla kendini. Benim de ikinci kızım olacak ne var bunda. Çoook da mutluyum. Evlatlarım hayırlı sağlıklı olsun da o bana yeter. Cinsiyetmiş kiloymuş boş işler bunlar. Milletin gereksiz lafları ile kendini de bebeklerini de üzme tatlım keyfine bak

Yapma ev işi Can'ım boşver yapan varmış nasılsa
Ağırlaştık artık normal bence

Valla ya nerde o siyah 36 beden pantolonumu giyip altina babetimi giyerdim metrobuse itis kakis binerdim kolumu kaldirp basortumu duzgun baglardim smdi nerdeee
Kızlar hastane çantasına kaç bebek bezi koyayım? Yağ, pişik kremi filan koymaya gerek var mı?
Bn bbek icin krem vs koymadim bebege ama her takima birer bez koyup buzdolabi posetine koydm onn disinda 20 tane daha ekledm islak mendil koydm bide

ben de dün akşam yürüdüm eşimle. eller aşağı doğru sarktığı için şişiyo, ayakları hiç konuşmuyorum bile. bu aralar çok şişmiyo ama geçtiğimiz haftalarda bükme bükme oluyodu ayak bileklerim. ayaklarımın üstü sallanıyodu. Doktora söylediğimde sen ne bekliyosun bekar kız gibi incecik mi olacak, tabi şişecek sadece tuz tüketme dedi. bu haftalardan sonra sabahları kalktığında ağzın burnun şiş olursa da korkma dedi herşey normal, vücudun değişiyor anne aolacaksın içinde bir can var, sen hele doğurduğun andan sonra aynaya sakın bakma balon gibi olacaksın dedi :) doğum yapıncaçok şişiyomuş insan 2 haftaya kadar geçer lohusalıkta şişlikler dedi. Emzirdikçe azalıyormuş. o yüzden kızlar doğum yapınca kendinizi şişmiş balon gibi görünce korkmayın :)

25 tane bez oldu yani? İki hastane çıkışı iki tulum yeter mi?

kızlar hastane için pijama takımı sabahlık gecelik alacağım lohusasepeti.com güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı? birde kaç günde geliyor ? m_rv_ canım moralini bozma dirayetli olmaya çalış, yada o ortamdan uzaklaş, bebekler artık daha çok hissediyorlar, şurda 1 ayımız kaldı inşallah ...

Sakin ol canım her zamanki gibi hareket ediyorsa ve bi şikayetin yoksa sıkıntı yoktur tahminim

25 tane bez oldu yani? İki hastane çıkışı iki tulum yeter mi?
Valla kime sorsam kiyafetle bez cok al ddiler
Iki battaniyeli takim koydm tam hastane ckisi degil eldiven sapka corap tulum zibinli
3 tane battaniyesiz takim koydm bi kac tanede karisik sapka eldiven tulum zibin koydum yanina al yani bncd kalsa bile eve getrceksn

Sanırım depresyondayım
Canım doğumumuza 1 ay kaldı şurada. 1 ay sonra meleklerimizi kucağımıza alacağız koklayıp öpeceğiz onları. O anları düşün kendini mutlu etmeye çalış tatlım. Bebeğinle geçireceğin güzel anların hayalini kur tatlım

Sanırım herkesi doğum korkusu sarmış tabii ki beni de :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah kızlar. Bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah. Allah yardımcımız olsun. Hem doğum korkusu hemde doğumda bebeğe bir şey olacak korkusu bende de var. Bazen düşünüyorum içimden kurma boyle şeyler diyorum pozitif düşünelim pozitif olsun her şey kızlar. Negatif düşünürsek inanın her şey negatif olarak bize donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…