- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.701
Valla ayniyiz :) insan bi yere sgmiyo yaEki Görüntüle 1825667 Bu da benim göbüşüm bebişim
Renklielrle at cnm bsy olmazBebegimin bir tane minicik siyah zibini var, bunu renklileriyle yikasam ne olur? Ya bir tanecik minik zibini nasil yikasam bilemedim :)
Fotodaki en soldaki siyah zibin:) digerlerini beyazlarla attim bu siyahi da mi atsaydim ki karar veremedim yaaEki Görüntüle 1825668
Renklielrle at cnm bsy olmaz
Eki Görüntüle 1825634
Kizceler benden buyuk gobegi olan var mi :) sizde durum nasil
Hanımlar hurma ve zemzem suyu ne için?
Bu arada pazar gunu anneler gunu
Kimyonu nasıl tüketiyorsun?
36. Haftadan itibaren günde 7 hurma doğumu kolaylaştırıyormuş bu arada.
Eki Görüntüle 1825667 Bu da benim göbüşüm bebişim
Bebegimin bir tane minicik siyah zibini var, bunu renklileriyle yikasam ne olur? Ya bir tanecik minik zibini nasil yikasam bilemedim :)
Fotodaki en soldaki siyah zibin:) digerlerini beyazlarla attim bu siyahi da mi atsaydim ki karar veremedim yaaEki Görüntüle 1825668
Sağol canım, ben yaptım o siteden 2-3 günden geldi. Güvenilir gibi duruyorkızlar hastane için pijama takımı sabahlık gecelik alacağım lohusasepeti.com güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı? birde kaç günde geliyor ?m_rv_ canım moralini bozma dirayetli olmaya çalış, yada o ortamdan uzaklaş, bebekler artık daha çok hissediyorlar, şurda 1 ayımız kaldı inşallah ...
Var var o benim iste. Saçma sapan düşünmeye başladım.Kızlar ya ben mütemadiyen mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum içimde heyecan kalmadı bu durumda olan var mı
Çok güzel söylemişsin canım ama ben hurma olayını araştırdım gerçekten sünnetmiş, ben eğer ameliyattan geç çıkarsam hurmayı sürecekler dudaklarına zemzem suyunu da verecek eşim de annem De...Bana da surekli anne sutunden once şunu içir bunu içir baskısı var hatta bi akrabam anne sutünden once gazi gitmis soda içireceğiz dedi deli oldum (hani içirelim mi ya da içirmek iyiymiş fln dğl direkt içireceğiz deyince sinirlendim)
Benden habersiz bebegime herhango bir şey verirseniz kimseye hakkimi helal etmem dedim ya
Millet karisip durmasa keske
Gül'e Gül'e kullan canım , çok ciciler , ben kısa kol yada Sıfır kol alacağım ... Daha sipariş vermedim yarın veririm büyük ihtimal :)Canım ben ordan uzun gecelik ve terlik taç aldım. Gayet güvenilir SİTE. Çabuk da geldi kargo.
Bende öyleyim ya kızlar bugün herkes benim gibi düşünüyor galibaAy kızlar tembellikten ölüyorum.
Pazar gününden beri ütü masası salonda, 3-5 parça bir şey var kalkıp ütüleyemedim, askıda çamaşırlar var, toplamıyorum, çamaşır yıkamam lazım, yapmıyorum, yatağımı toplamıyorum. Ne olacak bu halim?
Ölüm korkusu mu bilmem ama o ihtimali ben de düşünüyorum açıkçası. Yazınki gebeliğimde oruç tutamadım borcum var kışın tutarım demiştim hamile kaldım tekrar işte. Eşime diyorum bak ölürsem onların diyetini ödemeyi unutma :)
Ben kredi kartıyla alayım diyordum , taahhüt ettikleri tarihle geldiği arasındaki süre uzun olursa riskli tabi ... Bende 3-4 gün içerşsinde gelecek şeylere bakıyorum :) markha yıda bir inceleyeyim ...Ben geçen cuma aldım daha gelmedi. Umarım guvenilirdir :)
Kapıda ödeme biçimini seçtim alırken. Ne olur ne olmaz diye.
Birde markha diye bir site var. Fiyatları güzeldi. Takip ettiğim ürünün bedeni kalmamıştı. Orada da kapıda ödeme seçeneği var.
İnstagramda dogumkocuasli diye biri var o yazmış hurmayı. Ben zamanı gelince yicem. Faydasının olduğunu önceden biliyordum.Koca göbüşlü seni
Anneler günü evet, hamile anne olacağız biz de.
Hurmayı ben de mi denesem acaba? Bilemedim.
Sen de koca göbüşlüsün
Ay çok tatlı zıbınlar
Evet. Tezgahta iş yapmak filan bir işkence. Çorap giymek ve tırnak kesmekte de çok zorlanıyorum. Derimize bile zor sığıyoruz demek ki çatladık çokcaValla ayniyiz :) insan bi yere sgmiyo ya
Ben oraya istek gönderiyorum kabul etmiyorlar yaaFacebook emziren anneler grubunu Takip etmenizi tavsiye ederim.
Maşallah sizeeBak resm ekledm bnm hep asagida :)
Allah korusun cnm ya :) kotu dusunmemek lazm ama lohusa sndromu smdiden bsladi :)Ölüm korkusu mu bilmem ama o ihtimali ben de düşünüyorum açıkçası. Yazınki gebeliğimde oruç tutamadım borcum var kışın tutarım demiştim hamile kaldım tekrar işte. Eşime diyorum bak ölürsem onların diyetini ödemeyi unutma :)
Eşli mi resminiz özelden yazın.veya bana mesaj atın adınızı ben sayfada ileteyim. Biraz titizler.erkek sızıntısı na karşı :)Ben oraya istek gönderiyorum kabul etmiyorlar yaa
MaşallahEki Görüntüle 1825634
Kizceler benden buyuk gobegi olan var mi :) sizde durum nasil
Eki Görüntüle 1825667 Bu da benim göbüşüm bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?