2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Renklielrle at cnm bsy olmaz

Renklielrle at cnm bsy olmaz

Tamam cnm sagol:) ya ben gobegimi belli eden foto atamiyorm hep face instagrama fln da foto atarken gobegimi hic gostermedim oyle huy iste hem bnmki kucucuk zaten sizinkilere bakinca:) esim de kk ya foto atmama izin vermiyor nazar fln korkusu degil kk ya attigin fotoyu silsen de yine de kaliyor google da aratinca cikiyor silmis olsan da esim yazılımcı hassas biraz bu konularda

Eki Görüntüle 1825634
Kizceler benden buyuk gobegi olan var mi :) sizde durum nasil

Koca göbüşlü seni

Hanımlar hurma ve zemzem suyu ne için?

Bu arada pazar gunu anneler gunu

Anneler günü evet, hamile anne olacağız biz de.

Kimyonu nasıl tüketiyorsun?

36. Haftadan itibaren günde 7 hurma doğumu kolaylaştırıyormuş bu arada.

Hurmayı ben de mi denesem acaba? Bilemedim.

Sen de koca göbüşlüsün

Ay çok tatlı zıbınlar

Sağol canım, ben yaptım o siteden 2-3 günden geldi. Güvenilir gibi duruyor

Çok güzel söylemişsin canım ama ben hurma olayını araştırdım gerçekten sünnetmiş, ben eğer ameliyattan geç çıkarsam hurmayı sürecekler dudaklarına zemzem suyunu da verecek eşim de annem De...

Bende öyleyim ya kızlar bugün herkes benim gibi düşünüyor galiba

Bazen geliyolar oyle ya :)
PembeLokum sen ne durumdasin :)

Kizlar sizidd gorelim eklesinize
Ölüm korkusu mu bilmem ama o ihtimali ben de düşünüyorum açıkçası. Yazınki gebeliğimde oruç tutamadım borcum var kışın tutarım demiştim hamile kaldım tekrar işte. Eşime diyorum bak ölürsem onların diyetini ödemeyi unutma :)

Ben kredi kartıyla alayım diyordum , taahhüt ettikleri tarihle geldiği arasındaki süre uzun olursa riskli tabi ... Bende 3-4 gün içerşsinde gelecek şeylere bakıyorum :) markha yıda bir inceleyeyim ...

Koca göbüşlü seni

Anneler günü evet, hamile anne olacağız biz de.

Hurmayı ben de mi denesem acaba? Bilemedim.

Sen de koca göbüşlüsün

Ay çok tatlı zıbınlar
İnstagramda dogumkocuasli diye biri var o yazmış hurmayı. Ben zamanı gelince yicem. Faydasının olduğunu önceden biliyordum.

Merhaba kizlar,

Miraç kandilimiz mübarek olsun.Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hurmetine evlatlarımizi saglikla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin. Olmayanlara da en kisa zamanda bu mutluluğu tattirsin inşallah.

Bugun tontisimizi gördük.nasıl özlemişim yaaa. Yumuk yumuk elleri cok duygulandim yine.zaten herseye agliyorum buaralar.
Bugun ilk kez nst ye girdim. Bastan heyecan yaptim hep makinaya baktim falan. Sonra danisman ebe geldi. Anne sutu emzirme gibi kisa bir egitim verdi cok rahatladim. Ebe diyor ki size bir gül verildi. Gulu nasil koklarsaniz oyle yapin burnunuzdan derin nefes alin kokusunu icinize cekin sonrada verin. Bu sizi de bebegide rahatlatir .
Cok sukur nst de guzel cikti erken dogum riski falan yokmus yerinde iyiymis tospik :)
Birdahaki kontrol 37.haftada ozaman cati muayenesi yapicam dedi doktor.

Allah korusun cnm ya :) kotu dusunmemek lazm ama lohusa sndromu smdiden bsladi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…