2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de öne doğru dik karnım, baya büyüdü komik gözüküyor :) 26-32 haftalar daha yaygındı, şimdi üstlerde geziyor oğlum :))
Bnmki asagi yapisik :)bacagim ck agriyo o yuzdn solbacagmla yurumek cok zor.

Kizlar derdi olana rabbim kolaylik versn su guzel gnlern hayrina

Kızlarrr kasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Dualarnızı eksik etmeyin emi ...
Geçmiş olsun

ama ben kime soruyosam bndede oluyo diolar, normaldr diolar. Anlamadım ki bişy. Hatta yaklaşık 1 aydr oluyo bende. Napmalıyım sence. Hemn gidiyim mi dr.a
Gün içinde ara ara olup hemen geçiyorsa sıkıntı yok.bir kaç gün önce bende de oldu.karnın taş gibi oluyor,konuşurken yürürken nefes almakta zorlaniyorum.uzun sürüyor sertlik

Cnm rabbm sifa versn insallah artk oyle alistmko bu haberle erken dgsalar bile uzulmice. Yeterki saglikli olsnlar
Evet cnm,memleketteki doktorum artık zamanı gelmiş bu saatten sonra sıkıntı olmaz sancin olursa aliveririz dedi

Çocuk doğunca nasıl bakacağım bilemiyorum zaten :))) uykuma hep düşkündüm , yazık annem 7 aydır geliyor Yanıma doğduktan sonrada bi 2-3 ay gelir galiba :)))
Allah razı olsun annelerimizden çok şükür çok 26.haftadan beri benim annem de gidip geliyor. Yemek yapıp temizlik yapıp gidiyor.

banada oyle geldi çunku herhangi bi şikayetim yok. Ben bebek hareketleridr diye duşundum

reklamlarda anneler günüyle ilgili şeyler çıkınca ben çok duygusallaşıyorum kızlar ağlamaya başlıyorum ben nasıl anne olcam nasıl bakcam diye sonra eşim dalga geçmeye başlıyor sonra ben de gülmeye başlıyorum kendi halime

Kızlar ya kafamda deli sorularla dolaniyorum doğumdan korkuyorum ve niyeyse hayal edemiyorum kucağımda bebeğimle kendimi. Başedebilir miyim acaba çok mu stresli olurum bu yüzden eşime ilgisiz olur muyum aramız açılır mi.şöyle bi tablo canlanıyor gözümde benim koşturmaktan saçlarım diken diken çocuk ağlıyor eşime bağırıyorumsizde durumlar nasıl

Aynı endişeler bende de var. Dönüşü olan bir şey değil hayatımız baya değişecek. İyi yetiştirebilecek miyim endişesi. Çocuk bakma işlerinden dolayı eşimle uzaklaşıp kendi halimize mi dalcaz diye :) doğumu çok düşünmemeye çalışıyorum. Sadece ansızın gelmesinden korkuyorum :)

Kızlar ev tipi anakucağı hediye alınacak da. Öneriniz var mı müzikli olsun istiyorum. Kendi kendine filan sallanırsa da güzel olur :) 4moms hariç. O biraz pahalı. Salıncak gibi de olabilir.

Hakkimizda hayirlisi olsun canimm. Saglikla kucaklayalim insallah

Merhaba, nasılsınız?
Ben ufak çaplı bir griple uğraşıyorum, öksürük fena, öksürdükçe karnım ve göğsüm ağrıyor. Nane limon ıhlamur içiyorum.

Kızlar ev tipi anakucağı hediye alınacak da. Öneriniz var mı müzikli olsun istiyorum. Kendi kendine filan sallanırsa da güzel olur :) 4moms hariç. O biraz pahalı. Salıncak gibi de olabilir.
Prego galaksi salıncak almışlar bize annemler canım dönencesi var sallanıyor müzik var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…