- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.901
Hastanedeyim canım doktor sabah 8 de görcem demişti geldik bekliyoruz :/
Benim de öne doğru dik karnım, baya büyüdü komik gözüküyor :) 26-32 haftalar daha yaygındı, şimdi üstlerde geziyor oğlum :))Tanimadigim insanlarn yaninda bnde utaniyorm cnku hareketleryle hic hos olmuyo disardan goruntu ama ailemin ynnda rahatim bide ztn gobusu cok belli etnek iyi degil
Gercektenmi :) suan ne haldesin :) benim karnim cok uzun yanlar hep bos bizimki gobek deliginden cikcak saniyi)
çok geçmiş olsun canım. kaçlarda çıktı sancın?Hastanedeyim canım doktor sabah 8 de görcem demişti geldik bekliyoruz :/
Canim benim geçmiş olsun sancilarin azalmış gönderir dr eve zaten. Sancı geldiğinde bol su ve istirahat dediler bana. Şimdi ara da sancim artınca hemen uyguluyorum hastaneye gitmemek için ise yarıyor azaltıyor sancimiHastanedeyim canım doktor sabah 8 de görcem demişti geldik bekliyoruz :/
Esin karnı burnunda karısıyla neyi paylaşamiyor ya anlamadım. El üstünde tutulman lazım ken. Allah akıl fikir versin canim benim. Dikkat et kendine yakızlar çok kötü bi gece geçirdim, eşimle tarışmalar devam ediyor. benim tansiyon yükseldi bu seferde 16 ya kadar bile çıktı. koştur koştur acile gittik. baktılar bebek iyi, nst iyi, kan değerleri iyi geri eve geldik. sonra evde tartışma devam etti. tüm gece uyumadım. kafam patlıyor. çok kötüyüm.
3 hafta çok geç değil mi canım ya hersey normal olsa da garip geldi bana@Gizlifidan 3 hafta sonra gel dedi doktor enteresan valla her şey normal dedi
Ben hala ultrasondan önceki gece uyuyamıyorum :) gerçi zaten deliksiz uykular kalmadı artık ama yine de sabahları enerjik ve heyecanlı uyanıyorum o gün doktora gideceksem :) eşim de doktorum da gülüyorlar bana :)Attırana bakmak lazım:) annelik de Bi çeşit aşkmış meğer
İlk aylarda sadece doktora gittiğimde hamile olduğumu farkederdim ertesi gün unuturdum nerdeyse ama sonradan her an bizimle olduklarını hatırlattılar. Hele şimdilerde 7-24 kafamızda Başka bir şey yok :)
Bugün kontrolünü oldun mu canım? Kilosu boyu kaç çıktı? Sezeryan tarihin belli mi?@Gizlifidan 3 hafta sonra gel dedi doktor enteresan valla her şey normal dedi
Esin karnı burnunda karısıyla neyi paylaşamiyor ya anlamadım. El üstünde tutulman lazım ken. Allah akıl fikir versin canim benim. Dikkat et kendine ya
3 hafta çok geç değil mi canım ya hersey normal olsa da garip geldi bana
Canım benim dikkat et kendine ve bebişine. Eşlerin bu dönemde daha olgun yapıcı hassas davranmaları gerekiyor hamile eşlerine karşı. Ama eşin bunu yapmıyorsa bile sen elinden geldiğince sakin kalmaya çalış canım bebeğinin iyiliğini düşünerek. İnş bir an evvel düzelir aranızkızlar çok kötü bi gece geçirdim, eşimle tarışmalar devam ediyor. benim tansiyon yükseldi bu seferde 16 ya kadar bile çıktı. koştur koştur acile gittik. baktılar bebek iyi, nst iyi, kan değerleri iyi geri eve geldik. sonra evde tartışma devam etti. tüm gece uyumadım. kafam patlıyor. çok kötüyüm.
kızlar çok kötü bi gece geçirdim, eşimle tarışmalar devam ediyor. benim tansiyon yükseldi bu seferde 16 ya kadar bile çıktı. koştur koştur acile gittik. baktılar bebek iyi, nst iyi, kan değerleri iyi geri eve geldik. sonra evde tartışma devam etti. tüm gece uyumadım. kafam patlıyor. çok kötüyüm.
Dün benim de doktorum 3 hafta sonra gel dedi. Sadece bebeğin hareketleri azalırsa veya sıradışı bişey olursa gel dedi.Bence de fazlasıyla garip son haftalarda haftalık gidiliyor muayeneye diye biliyordum burda da öyle okudum. Bu doktor Prof Bi de vardır bir bildiği diye düşünmeye çalışıyorum. Bir doktorum daha var iki hafta sonra da ona giderim artık
Doğumla alakalı bir şey demedi bu doktorum 26 mayısa randevu verdi o kadar o gün gittiğimde haftaya gel alalım diyecek zannediyorum. Çok fazla hastası var o yüzden böyle sanırım. Boyunu söylemedi kilosu 2300müş beklediğimden daha iyi ölçümleri haftasıyla birebir uyumluymuşBugün kontrolünü oldun mu canım? Kilosu boyu kaç çıktı? Sezeryan tarihin belli mi?
Allah Allah mutlaka özel birşey ama belki yardımcı olabileceğimiz bişeydir. Nedir sizi bu aşamada bu kadar tartıştıran şey canım. Acaba sen mi çok alıngansın gebelikten ötürü. Eşin çok mu genç, anlamıyor mu acaba hamile psikolojisini. Belki birimizin bir yardımı dokunurkızlar çok kötü bi gece geçirdim, eşimle tarışmalar devam ediyor. benim tansiyon yükseldi bu seferde 16 ya kadar bile çıktı. koştur koştur acile gittik. baktılar bebek iyi, nst iyi, kan değerleri iyi geri eve geldik. sonra evde tartışma devam etti. tüm gece uyumadım. kafam patlıyor. çok kötüyüm.
Biz çok abartıyoruz belki de ne bileyim normali budur başka Bi randevu almaya çalışsam alamam zaten bulunmuyor söylediği tarih ve saatte gideceksin 1 saat de bekleyeceksin öyle :)Dün benim de doktorum 3 hafta sonra gel dedi. Sadece bebeğin hareketleri azalırsa veya sıradışı bişey olursa gel dedi.
Oh maşallah sana. Bende uyku diye bir şey yok ne gece ne gündüzGünaydın kızlar , bu grup iyice gece kuşu olmuş , ben saat 23:00 oldu mu küt uyuyorum , akşamdan yemeği fazla kaçırırsam saat 4 te uyanıyorum, yarım saat sonra tekrar uyuyorum sabah 9 a kadar , deliksiz bi uykum var :)))eğer geceden meyve yemezsem sabah sekizde aç uyanıyorum , meyve yiyip tekrar uyuyorum :)))
Kasılmaları olan arkadaşlarSevgili Sevgi nin dediği gibi bol su içsinler ve ayaklarının altına yastık koyup dinlensinler... Çok etki ediyor cidden , kasılma olduğu zaman 4 lt ye çıkarıyorum suyu , hem idrar yolu enfeksiyonu olmuyor:))
m_rv_ canım kocana hamile OLDUĞUNU ve son dönemlerde OLDUĞUNU ve zaten hormonlardan dolayı alıngan -gergin- stresli OLDUĞUNU bi hatırlat canım...
K kubis-55 canım inşaallah atlatırsın, ben sana ne kadar teşekkür etsem azdır 19. Haftalarımda bendede kasılma oluyormuş ama ben anlayamamıştım sen gruba yazıp doktorunun önlem aldığını söylediğinde eşime söylemiştim , doktora gitmeden magnezyum başlamıştık 2 hafta sonra doktor kontrolünde durumumuzu anlattığımızda çok iyi yapmışsınız Demişti ... Inşaallah 4-5 hafta daha durur bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?