2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de öne doğru dik karnım, baya büyüdü komik gözüküyor :) 26-32 haftalar daha yaygındı, şimdi üstlerde geziyor oğlum :))

kızlar çok kötü bi gece geçirdim, eşimle tarışmalar devam ediyor. benim tansiyon yükseldi bu seferde 16 ya kadar bile çıktı. koştur koştur acile gittik. baktılar bebek iyi, nst iyi, kan değerleri iyi geri eve geldik. sonra evde tartışma devam etti. tüm gece uyumadım. kafam patlıyor. çok kötüyüm.

Esin karnı burnunda karısıyla neyi paylaşamiyor ya anlamadım. El üstünde tutulman lazım ken. Allah akıl fikir versin canim benim. Dikkat et kendine ya

@Gizlifidan 3 hafta sonra gel dedi doktor enteresan valla her şey normal dedi
3 hafta çok geç değil mi canım ya hersey normal olsa da garip geldi bana

Ben hala ultrasondan önceki gece uyuyamıyorum :) gerçi zaten deliksiz uykular kalmadı artık ama yine de sabahları enerjik ve heyecanlı uyanıyorum o gün doktora gideceksem :) eşim de doktorum da gülüyorlar bana :)

Bence de fazlasıyla garip son haftalarda haftalık gidiliyor muayeneye diye biliyordum burda da öyle okudum. Bu doktor Prof Bi de vardır bir bildiği diye düşünmeye çalışıyorum. Bir doktorum daha var iki hafta sonra da ona giderim artık

Canım benim dikkat et kendine ve bebişine. Eşlerin bu dönemde daha olgun yapıcı hassas davranmaları gerekiyor hamile eşlerine karşı. Ama eşin bunu yapmıyorsa bile sen elinden geldiğince sakin kalmaya çalış canım bebeğinin iyiliğini düşünerek. İnş bir an evvel düzelir aranız

ya hamile Bi kadını neden üzerler ki bu kadar ama sen bebeği düşünmeye çalış elinden geldiğince Can'ım

Dün benim de doktorum 3 hafta sonra gel dedi. Sadece bebeğin hareketleri azalırsa veya sıradışı bişey olursa gel dedi.

Bugün kontrolünü oldun mu canım? Kilosu boyu kaç çıktı? Sezeryan tarihin belli mi?
Doğumla alakalı bir şey demedi bu doktorum 26 mayısa randevu verdi o kadar o gün gittiğimde haftaya gel alalım diyecek zannediyorum. Çok fazla hastası var o yüzden böyle sanırım. Boyunu söylemedi kilosu 2300müş beklediğimden daha iyi ölçümleri haftasıyla birebir uyumluymuş

Allah Allah mutlaka özel birşey ama belki yardımcı olabileceğimiz bişeydir. Nedir sizi bu aşamada bu kadar tartıştıran şey canım. Acaba sen mi çok alıngansın gebelikten ötürü. Eşin çok mu genç, anlamıyor mu acaba hamile psikolojisini. Belki birimizin bir yardımı dokunur

Dün benim de doktorum 3 hafta sonra gel dedi. Sadece bebeğin hareketleri azalırsa veya sıradışı bişey olursa gel dedi.
Biz çok abartıyoruz belki de ne bileyim normali budur başka Bi randevu almaya çalışsam alamam zaten bulunmuyor söylediği tarih ve saatte gideceksin 1 saat de bekleyeceksin öyle :)

Günaydın kızlar , bu grup iyice gece kuşu olmuş , ben saat 23:00 oldu mu küt uyuyorum , akşamdan yemeği fazla kaçırırsam saat 4 te uyanıyorum, yarım saat sonra tekrar uyuyorum sabah 9 a kadar , deliksiz bi uykum var :)))eğer geceden meyve yemezsem sabah sekizde aç uyanıyorum , meyve yiyip tekrar uyuyorum :)))
Kasılmaları olan arkadaşlar Sevgili Sevgi nin dediği gibi bol su içsinler ve ayaklarının altına yastık koyup dinlensinler... Çok etki ediyor cidden , kasılma olduğu zaman 4 lt ye çıkarıyorum suyu , hem idrar yolu enfeksiyonu olmuyor:))
m_rv_ canım kocana hamile OLDUĞUNU ve son dönemlerde OLDUĞUNU ve zaten hormonlardan dolayı alıngan -gergin- stresli OLDUĞUNU bi hatırlat canım...
K kubis-55 canım inşaallah atlatırsın, ben sana ne kadar teşekkür etsem azdır 19. Haftalarımda bendede kasılma oluyormuş ama ben anlayamamıştım sen gruba yazıp doktorunun önlem aldığını söylediğinde eşime söylemiştim , doktora gitmeden magnezyum başlamıştık 2 hafta sonra doktor kontrolünde durumumuzu anlattığımızda çok iyi yapmışsınız Demişti ... Inşaallah 4-5 hafta daha durur bebişlerimizi

Oh maşallah sana. Bende uyku diye bir şey yok ne gece ne gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…