2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen canım sağlıklı olsunda doğduktan sonra tombiş yaparız biz :))

Şöyle anlatim elinizi parmaklarnızı açın sonra onu top gibi sımsıkı yapın 10-15 saniye sonra yavaş yavaş tekrar açın..
Bu anlattıgım şey bebeğin oldugu yerde oluyor bi anda sertleşme ve yavaş yavaş gevşeme şeklinde
Dakika tutmadım ama yürümekte zorlanınca geldik işte 3. Kez nst ye girdim azalmış sancı
İnşallah birazdan ewe gönderirler ...

Saolsun kızlarr ..

Bu gece kalsaydın ne olur ne olmaz diye Can'ım

Yollamıyolar beni eve yaaaa
Acilde idrar testi verdim her tarafım çiş pis hissediyom kendmi
Devlet hastanesi burası erbaa da çarşaf yastık huylanıyom uyuyamam rahat edemem inat ettti çıkarmıo beni kadın
Sancım 20 lere düştü halbuki
Allahım

İnşallah canım

Canım idare et bebş
İçin çık özele git olmadı

biraz daha sabret canim hersey bebisin ve senin icin zaten bence de hastanrde gozetim altinda kalman iyi insaAllah iyi olursun zamaninda gelsin bebis..

Allah yardımcın olsun canım

merhaba, bu dediğiniz şey bnde surekli oluyor ama ben bebek kendini topluyordur diye hiç onemsemedim. Ciddi bişy midr bu

merhaba, bu dediğiniz şey bnde surekli oluyor ama ben bebek kendini topluyordur diye hiç onemsemedim. Ciddi bişy midr bu
Canım işte buyüzden 2 serum yedim 3 kez nst ye girdim önemli yani sancı bu..
Sonunda kendi rızamla çıkmak istiyorum die imza atıp çıktım..
Erbaada özel hastane yokki devlet hastanesi var ve tek doktor bakıyo buna da şükür

ama ben kime soruyosam bndede oluyo diolar, normaldr diolar. Anlamadım ki bişy. Hatta yaklaşık 1 aydr oluyo bende. Napmalıyım sence. Hemn gidiyim mi dr.a

Canım bozma moralini. Ay yerinde olsam ben de öyle yapardım. Yanlış belki ama. Git evinde dinlen . Kanama vs. Yok sukur. Bebisin iyidir merak etme .sancı da düşmüş .

ama ben kime soruyosam bndede oluyo diolar, normaldr diolar. Anlamadım ki bişy. Hatta yaklaşık 1 aydr oluyo bende. Napmalıyım sence. Hemn gidiyim mi dr.a
Endiselnmé tatlım sen dé benim dé benzer şekilde oluo brixton hick kasılması mı ne deniyor yanlış yazmış olabilirm adını . da. Normal bu haftalarda ve yalancı sancı deniyor. Kubis in ki biraz daha fazla ve acı vermiş olmalı ki gitmiş iyi yapmış doktora. Evham yapmamaliyiz. İnşallah iyidir bebisler

Bak canım bende bu kasılmalar 19. Haftada başladı ve 30. Haftaya kadar bunlar için progestan ilaç içtim kesilmişti.
2 hafta olmuştu progestanı bırakalı kasılmalar tekrar başladı ve ben yine progestana başlıyorum yarın..

Doktoruna sor büyük ihtimal magnezyum yada progestan verecektir..

İşte bu anlattıklarının hepsinden korkuyorum. İnşallah bizlerin de kolay geçer seninki gibi. Herkes değişik bir şey anlatıyor. Ben neler yaşayacağım çok merak ediyorum.
Benim ilk bebeğim sezeryan ben de çok rahat geçirdim öyle çok fazla ağrım olmadı çabuk ayaklandım. Darısı başına inş

Kızlarrr kasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Dualarnızı eksik etmeyin emi ...
Canım şimdi nasılsın? Sancıların durdu mu? Dr ne diyor? Kaç haftalıksın? İnş bebeğin bekler gününü ve sağlıkla kucağına alırsın inş

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…