- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.941
Geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin
Geçmiş olsun hamilelikte grip zor dikkat edin kendinize
Ben de hayal edemiyorum kendimi kucağımda çocukla garip geliyor "ben mi anne olcam!" TriplerindeyimKızlar ya kafamda deli sorularla dolaniyorumdoğumdan korkuyorum ve niyeyse hayal edemiyorum kucağımda bebeğimle kendimi. Başedebilir miyim acaba çok mu stresli olurum bu yüzden eşime ilgisiz olur muyum aramız açılır mi.şöyle bi tablo canlanıyor gözümde benim koşturmaktan saçlarım diken diken çocuk ağlıyor eşime bağırıyorum sizde durumlar nasıl
Bence tiny love aldır canım gerçekten güzelKızlar ev tipi anakucağı hediye alınacak da. Öneriniz var mı müzikli olsun istiyorum. Kendi kendine filan sallanırsa da güzel olur :) 4moms hariç. O biraz pahalı. Salıncak gibi de olabilir.
Aynen canım diğer doktora gideceksen sorum yokŞaşırdım ben de beklicez uslu uslu artık inşallah o zamana kadar diğer doktoruma da gideceğim o ne diyecek
Geçmiş olsun canımMerhaba, nasılsınız?
Ben ufak çaplı bir griple uğraşıyorum, öksürük fena, öksürdükçe karnım ve göğsüm ağrıyor. Nane limon ıhlamur içiyorum.
Ayy tipi nasıl olacak ki acaba hihiBen de hayal edemiyorum kendimi kucağımda çocukla garip geliyor "ben mi anne olcam!" Triplerindeyim
Baktım canım güzelmiş. Müziği varmış bu arada :) eklediğim nasıl sence peki? Ayrı da kullanabiliyormuşsun.Prego galaksi salıncak almışlar bize annemler canım dönencesi var sallanıyor müzik var mı bilmiyorum
Ebevynelerin ihtiyaçları dinlenerek geliştirilmiş,180 derece yatarak ve kenarları kaldırılarak beşiğe dönüştürülebilen ilk ana kucağı.
Evet tam da benim düşüncelerim :) böyle gel gitler oluyor canım. Ben de böylw düşünüyorum çoğu zaman. Çatlaklarım oluştu diyorum sonrasında beğenmeyecek. Çok tosuncuk görünmüyorum ama yine de kendimi beğenmiyorum. Yüzümde siyah noktalar çoğaldı et benlerim çoğaldı. Kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum saçımı kestireyim diyorum mesela sonra ona da amaaaaan diyorum. Sanki kendini salmışlık var. Şimdi böyleysem çocuk doğunca nasıl olcam kim bilir diyorum. Paspal paspalBugün bunalımlardayım
midem bulanıyor açlıktan hiç birşey yiyesim yok daraldım iyice
kendimi hiç güzel hissetmiyorum zayıf kadınları gördükçe imrendim dün
Kendimi hantal hissediyorum
Gece de her dönüşümde çatı kemiğim çok ağrıdı zaten
Hiç 25 yaşında hissetmiyorum kendimi
Kızım olacak çok mutluyum ama hayatım bir yandan da zorlaşacak diye düşünüyorum
Zaten nazlı çıt kırıldım bir kadınım
Çalışma hayatına geçtiğimde ev çocuk iş nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Çalışmazsam şarj olamam çökerim bunuda biliyorum
Eşim çok ilgili çok düşkün hatta bazen nasıl bu kadar nazımı çekiyor diye düşünüyorum ama
Ben böyle hantallaştıkça dışarıdaki bakımlı kadınlara bakıyor mu diye düşünüyorum
Son zamanlarda inanılmaz kıskanç oldum
Bıkkınlık geldi sankı kendimden bıktım gibi
Bugün hiç benim günüm değil kızlar..
Canim o bende de var sanki diyorum eşim artık beni beğenmiyor çirkinleştim eşim de her seferinde saçmalama diyo ama ben tatmin olmuyorum :) geçen okuldan geldi ben de hazırlandim beğenir diye baya süslendim apt.önünde buluştuk hastaneye gitmek için tabiki ilk cümle bi iltifat falan bekliyorum huh huuu desin falan eşimin ilk cümlesi şu oldu aşkım hava serin üzerine bişey aldın demiBugün bunalımlardayım
midem bulanıyor açlıktan hiç birşey yiyesim yok daraldım iyice
kendimi hiç güzel hissetmiyorum zayıf kadınları gördükçe imrendim dün
Kendimi hantal hissediyorum
Gece de her dönüşümde çatı kemiğim çok ağrıdı zaten
Hiç 25 yaşında hissetmiyorum kendimi
Kızım olacak çok mutluyum ama hayatım bir yandan da zorlaşacak diye düşünüyorum
Zaten nazlı çıt kırıldım bir kadınım
Çalışma hayatına geçtiğimde ev çocuk iş nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Çalışmazsam şarj olamam çökerim bunuda biliyorum
Eşim çok ilgili çok düşkün hatta bazen nasıl bu kadar nazımı çekiyor diye düşünüyorum ama
Ben böyle hantallaştıkça dışarıdaki bakımlı kadınlara bakıyor mu diye düşünüyorum
Son zamanlarda inanılmaz kıskanç oldum
Bıkkınlık geldi sankı kendimden bıktım gibi
Bugün hiç benim günüm değil kızlar..
Bebişler ön plana geçtği için artık sağlığımızı daha çok düşünüyorlar canım :) iltifat etse de sana inandırıcı gelmeyecekti emin ol. Biz kendimizi çok beğenmediğimiz için. geçen akşam banyo yapacaktım pek iyi hissetmedim kendimi yarın yaparım dedim eşim de şakasına ımmm kokuyosun dedi gülerek. Ben buna ağladım :) :) sonra da kendime güldüm ağladığın şeye bak diye :) :)Canim o bende de var sanki diyorum eşim artık beni beğenmiyor çirkinleştim eşim de her seferinde saçmalama diyo ama ben tatmin olmuyorum :) geçen okuldan geldi ben de hazırlandim beğenir diye baya süslendim apt.önünde buluştuk hastaneye gitmek için tabiki ilk cümle bi iltifat falan bekliyorum huh huuu desin falan eşimin ilk cümlesi şu oldu aşkım hava serin üzerine bişey aldın demiaslında beni düşünerek iyi bişey dedi ama ben cingari kopardım bi güzel tartıştm onla yüzüne bakmadım
Ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz insan duyunca rahatliyor gercekten. :)Bebişler ön plana geçtği için artık sağlığımızı daha çok düşünüyorlar canım :) iltifat etse de sana inandırıcı gelmeyecekti emin ol. Biz kendimizi çok beğenmediğimiz için. geçen akşam banyo yapacaktım pek iyi hissetmedim kendimi yarın yaparım dedim eşim de şakasına ımmm kokuyosun dedi gülerek. Ben buna ağladım :) :) sonra da kendime güldüm ağladığın şeye bak diye :) :)
Eşim de korkuyo zarar gelir diye ben yilişiyorum hihiBu eşlerimizin bizi beğenmediğini düşünmemize sebep olan bence biraz da cinsel ilişki. O da olmayınca artık iyice istemiyor beğenmiyor gibi hissediyoruz. Yani aklımıza direk bu gelmese de etkisi olduğunu düşünüyorum :)
Kızlar ben iç çamaşırlarına sığamıyorum artık sizde de durum aynı değil mi yoksa bende mi Bi tuhaflık var. Sırt ve bel ağrıları da arttı birkaç gündür. Skıştırmaya başladılar artık iyice. Korkuyorum bazen sağlıksız gibi hissediyorum kendimi
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin başı aşağıda kilo 2.565 kg boy 43 cm suyumda iyi allaha şükür . Doktorum yürüyüş yapmamı hurma yememi birde plates topu ile hareket yapmamı önerdi haftaya nst ye bakılacak
Plates topu ile egzersiz yapan var mı kızlar
kızlar çok kötü bi gece geçirdim, eşimle tarışmalar devam ediyor. benim tansiyon yükseldi bu seferde 16 ya kadar bile çıktı. koştur koştur acile gittik. baktılar bebek iyi, nst iyi, kan değerleri iyi geri eve geldik. sonra evde tartışma devam etti. tüm gece uyumadım. kafam patlıyor. çok kötüyüm.
Kesinlikle haklisin cnm insallah doğumdan sonra bebislerden mutluluğumuzdan bahsediyor oluruz .
Suwen marka XL pamuklu iz yapmayan çamaşır almıştım. Başka markaların hamile çamaşırlarını da aldım ama giyemedim. Suwen'i hala hiç bir sıkıntı yaşamadan giyorum. Bence sorun sende değil çamaşırda :)Artık her yerinin ağırması normal. Sağlıklısın hiç merak etme
Maşallah canım. Ben yapıyorum. Youtube’da video’lar var. Kendini çok zorlamadan yapabilirsin. Omuzlarını sabit tutup kalçanla saat yönüden sonra ters yönünde daire çiziyorsun, öne geriye, sağa, sola hareket ediyorsun. Biraz aeorobik olsun dersen ayaklarını hafifçe kaldırarak koşar gibi yapıyorsun. Şu an bilgisayarı zigon sehpaya koydum, topun üstünde oturarak yazıyorum. Otomatikman dik duruyorsun ve sırt kasların çalışıyor. Hiç bir şey yapmasan bile faydalı.
K kubis-55 , Çok geçmiş olsun canım
huriye048 bir önceki sezaryendan ne kadar zaman geçti canım? Bir de rahimde dikiş yerinde incelme olmuş diye sen mi yazmıştın öyle bir şey hatırladım.
Canım yaaaValla birisi sinirimi bozunca seninle hiç uğraşamam benim bebeği düşünmem lazım diyip sırtımı dönüp gidiyorum. Allah korusun sana bir şey olsa, bebeğe bir şey olsa ne olacak? Eşinin anlayışlı olması lazım ama olamıyorsa sen kontrolü eline alıp kendini ve bebeği düşünmelisin. Uyu bence sen canının istemediği hiç bir şeyi de yapma.
Ben de arkadaşımın önerisi ile tiny love aldım. Titreşimli, oyuncaklı, oturur, yatar pozisyonda kullanabiliyor. Tek beğenmediğim yeri minderi. Çok kalitesiz bir kumaş. Asla onun üstünde oturmak istemezdim. Bebeği de yatıramam. Kayınvalidem ona kılıf dikti, o sorun da çözüldü. Biraz pahalı ama bence çok güzel.
Mouse H history1985 Ben de aynaya bakmak istemiyorum bazen. Evlendiğimde şu anki kilomdan 20 kilo daha zayıftım. Uzun saçlarım vardı. Makyaj yapma gereği duymazdım, her helimle güzeldim. Ama yaşın ve hamileliğin etkisi ile şu an kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Eşimi kıskanmıyorum hiç. Çünkü 36 yaşında ve dış görünüşten çok daha önemli şeyler olduğunun farkında. Biz 5 senedir bu bebek için uğraşıyoruz. İlk bebeğimiz kaybettik. Neler yaşadık beraber. Bunları unutup sırf benden zayıf diye başkasına bakacak kadar ruhsuz olamaz. Eminim senin eşinde kendi bebeğini taşıyan bir kadından daha güzel bir kadın görmemiştir hayatında. Aslında şu an zayıf olmaktan çok daha güzel şeyler yapıyoruz. Manevi olarak çok daha değerli. Allah’a bir kul yetiştirmek için hazırlanıyoruz. Bunu hakkıyla yapabilmek için zayıf, güzel, bakımlı olmaya ihtiyacımız yok. Maneviyatımızın çok kuvvetli olması lazım. Hayatın bu dönemi de maneviyatın ön planda olacağı bir dönem. O arada zayıflanır da, o çok kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?