2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de hayal edemiyorum kendimi kucağımda çocukla garip geliyor "ben mi anne olcam!" Triplerindeyim

Kızlar ev tipi anakucağı hediye alınacak da. Öneriniz var mı müzikli olsun istiyorum. Kendi kendine filan sallanırsa da güzel olur :) 4moms hariç. O biraz pahalı. Salıncak gibi de olabilir.
Bence tiny love aldır canım gerçekten güzel

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
Reactions: 9ay
Bugün bunalımlardayım
midem bulanıyor açlıktan hiç birşey yiyesim yok daraldım iyice
kendimi hiç güzel hissetmiyorum zayıf kadınları gördükçe imrendim dün
Kendimi hantal hissediyorum
Gece de her dönüşümde çatı kemiğim çok ağrıdı zaten
Hiç 25 yaşında hissetmiyorum kendimi
Kızım olacak çok mutluyum ama hayatım bir yandan da zorlaşacak diye düşünüyorum
Zaten nazlı çıt kırıldım bir kadınım
Çalışma hayatına geçtiğimde ev çocuk iş nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Çalışmazsam şarj olamam çökerim bunuda biliyorum
Eşim çok ilgili çok düşkün hatta bazen nasıl bu kadar nazımı çekiyor diye düşünüyorum ama
Ben böyle hantallaştıkça dışarıdaki bakımlı kadınlara bakıyor mu diye düşünüyorum
Son zamanlarda inanılmaz kıskanç oldum
Bıkkınlık geldi sankı kendimden bıktım gibi
Bugün hiç benim günüm değil kızlar..

Ben almadım canım salaklık edip ikinci el chicco aldım ama bunu almak isterdim bence özellikleri gayet iyi
Mouse gebito kızlar tiny love çok alan oldu sanırım özellikleri ne?
Ebevynelerin ihtiyaçları dinlenerek geliştirilmiş,180 derece yatarak ve kenarları kaldırılarak beşiğe dönüştürülebilen ilk ana kucağı.
Sallanan sandalye tek bir hareketle mama sandalyesi veya beşiğe dönüşür.
Her 3 değişik pozisyonda titreşim özelliği vardır.
Ana kucağı kenarları kaldırılıp 180 derece yatırılarak beşik olarak kullanılabilir.
Elektronik oyuncak bebek ve ebeveyn tarafından aktive edilebilir.
3 değişik pozisyona kolay geçiş
1.Yarı yatar&Sallanır Pozisyon
2.180 Derece Uyku Pozisyonu
3.Oturur&Sallanır Pozisyon
Bunu biliyor muydunuz?
Oyun oynarken,yemek yerken ya da uykuda bebeklerin gelişimleri asla durmaz.Bebek bulunduğu yerde uyuduğunda onu uyandırmadan rahat bir şekilde 180 derece uyku pozisyonuna geçirerek daha huzurlu bir uyku uyumasına fırsat verirsiniz.
Teknik Özellikleri :
1.Tek el hareketiyle pozisyon değişikliği
2.Bebeğe kolay erişim için özel oyuncak kolu
3.Bebeğin yatış pozisyonuna uygun oyuncak yerleştirme
4.9 değişik müzik parçası çalan ve bebek tarafından aktive edilen elektronik oyuncak
5.Renkli ve sevimli çiçekli ayna ve salyangoz
6.Bebeğin konforu ve sağlığı için yumuşak antibakteriyel kumaş
7.Rahatlatıcı titreşim özelliği
8.Özel emniyet kemeri
9.Taşıma kapasitesi : 18 kg.

Evet tam da benim düşüncelerim :) böyle gel gitler oluyor canım. Ben de böylw düşünüyorum çoğu zaman. Çatlaklarım oluştu diyorum sonrasında beğenmeyecek. Çok tosuncuk görünmüyorum ama yine de kendimi beğenmiyorum. Yüzümde siyah noktalar çoğaldı et benlerim çoğaldı. Kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum saçımı kestireyim diyorum mesela sonra ona da amaaaaan diyorum. Sanki kendini salmışlık var. Şimdi böyleysem çocuk doğunca nasıl olcam kim bilir diyorum. Paspal paspal

Canim o bende de var sanki diyorum eşim artık beni beğenmiyor çirkinleştim eşim de her seferinde saçmalama diyo ama ben tatmin olmuyorum :) geçen okuldan geldi ben de hazırlandim beğenir diye baya süslendim apt.önünde buluştuk hastaneye gitmek için tabiki ilk cümle bi iltifat falan bekliyorum huh huuu desin falan eşimin ilk cümlesi şu oldu aşkım hava serin üzerine bişey aldın demi aslında beni düşünerek iyi bişey dedi ama ben cingari kopardım bi güzel tartıştm onla yüzüne bakmadım

Bebişler ön plana geçtği için artık sağlığımızı daha çok düşünüyorlar canım :) iltifat etse de sana inandırıcı gelmeyecekti emin ol. Biz kendimizi çok beğenmediğimiz için. geçen akşam banyo yapacaktım pek iyi hissetmedim kendimi yarın yaparım dedim eşim de şakasına ımmm kokuyosun dedi gülerek. Ben buna ağladım :) :) sonra da kendime güldüm ağladığın şeye bak diye :) :)

Ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz insan duyunca rahatliyor gercekten. :)

Eşim de korkuyo zarar gelir diye ben yilişiyorum hihi

Suwen marka XL pamuklu iz yapmayan çamaşır almıştım. Başka markaların hamile çamaşırlarını da aldım ama giyemedim. Suwen'i hala hiç bir sıkıntı yaşamadan giyorum. Bence sorun sende değil çamaşırda :)Artık her yerinin ağırması normal. Sağlıklısın hiç merak etme

Maşallah canım. Ben yapıyorum. Youtube’da video’lar var. Kendini çok zorlamadan yapabilirsin. Omuzlarını sabit tutup kalçanla saat yönüden sonra ters yönünde daire çiziyorsun, öne geriye, sağa, sola hareket ediyorsun. Biraz aeorobik olsun dersen ayaklarını hafifçe kaldırarak koşar gibi yapıyorsun. Şu an bilgisayarı zigon sehpaya koydum, topun üstünde oturarak yazıyorum. Otomatikman dik duruyorsun ve sırt kasların çalışıyor. Hiç bir şey yapmasan bile faydalı.

K kubis-55 , Çok geçmiş olsun canım

huriye048 bir önceki sezaryendan ne kadar zaman geçti canım? Bir de rahimde dikiş yerinde incelme olmuş diye sen mi yazmıştın öyle bir şey hatırladım.

Canım yaaa Valla birisi sinirimi bozunca seninle hiç uğraşamam benim bebeği düşünmem lazım diyip sırtımı dönüp gidiyorum. Allah korusun sana bir şey olsa, bebeğe bir şey olsa ne olacak? Eşinin anlayışlı olması lazım ama olamıyorsa sen kontrolü eline alıp kendini ve bebeği düşünmelisin. Uyu bence sen canının istemediği hiç bir şeyi de yapma.

Mouse gebito kızlar tiny love çok alan oldu sanırım özellikleri ne?

Ben de arkadaşımın önerisi ile tiny love aldım. Titreşimli, oyuncaklı, oturur, yatar pozisyonda kullanabiliyor. Tek beğenmediğim yeri minderi. Çok kalitesiz bir kumaş. Asla onun üstünde oturmak istemezdim. Bebeği de yatıramam. Kayınvalidem ona kılıf dikti, o sorun da çözüldü. Biraz pahalı ama bence çok güzel.

Mouse H history1985 Ben de aynaya bakmak istemiyorum bazen. Evlendiğimde şu anki kilomdan 20 kilo daha zayıftım. Uzun saçlarım vardı. Makyaj yapma gereği duymazdım, her helimle güzeldim. Ama yaşın ve hamileliğin etkisi ile şu an kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Eşimi kıskanmıyorum hiç. Çünkü 36 yaşında ve dış görünüşten çok daha önemli şeyler olduğunun farkında. Biz 5 senedir bu bebek için uğraşıyoruz. İlk bebeğimiz kaybettik. Neler yaşadık beraber. Bunları unutup sırf benden zayıf diye başkasına bakacak kadar ruhsuz olamaz. Eminim senin eşinde kendi bebeğini taşıyan bir kadından daha güzel bir kadın görmemiştir hayatında. Aslında şu an zayıf olmaktan çok daha güzel şeyler yapıyoruz. Manevi olarak çok daha değerli. Allah’a bir kul yetiştirmek için hazırlanıyoruz. Bunu hakkıyla yapabilmek için zayıf, güzel, bakımlı olmaya ihtiyacımız yok. Maneviyatımızın çok kuvvetli olması lazım. Hayatın bu dönemi de maneviyatın ön planda olacağı bir dönem. O arada zayıflanır da, o çok kolay.

Kesinlikle haklisin cnm insallah doğumdan sonra bebislerden mutluluğumuzdan bahsediyor oluruz .

kızlar merhaba nasılsınız... Ben hala çalışıyorum.. Dün bütün gün araba kullandım.. mükelleflerime gittim.. vergi dairesi ve sgk ya gittim akşam 7 de evdeydim ve kendimi hiç yorgun hissetmedim..Ama eve geldikten sonra.. yemek ye mutfağı temizle yoruldum..12 de bi uyumuşum 10 da kalktım. şuan başım çok ağrıyor..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…