2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnceliyim ben bi canım :) tşkler.

Herkes kesti mi ilişkiyi kızlar. .kesmeyenler kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor doktora soran var mı?
Canım biz kendimiz kestik :) doktor herhangi bir uyarıda bulunmadı ben de bir şey sormadım. Erkek olduğundan soramadım da :) bir de her seferinde bir sıkıntı çıktı o yüzden pek cesaret edemedik. 2 ay olacak herhalde yapmayalı :/

Benim doktor bayan yine de sormıyorum..hakkısın insan korkuyor

Trombositi rahmetli ablamdan biliyorum dusuk olmasi cok tehlikeli ablama trombosit verecek birilerini ariyorduk surekli cunku surekli dusuyordu o degeri, Trombosit(PLT) yaziyor kagitta yani plt trombosit demek demek ki

Esim bana igne yaptiktan sonra bayilacak gibi oluyo bir de direkt batir desem acima desem kesin bayilir herhalde

R r0s3n kan sulandirici igne kullananlar epidural olamiyormus oyle bir sey duydun mu? Yani ya agrili normal dogum yapacaksin ya da genel anestezili sezaryen epidural normal ya da epidural sezaryen olmuyormus

Hic hosuma gitmedi bu durum ya doktora bi sorayim diyorum

Herkes kesti mi ilişkiyi kızlar. .kesmeyenler kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor doktora soran var mı?

Benim eşim karnımdaki yavruşumuzun kız oldugunu öğrendiğinde kesti canım kız olduğu icin kendimi kötü hissediyorum dedi ikna edemedim hiçbir şekilde

Ee ondan önce de ilk 12 hafta düşük tehlikesi nedeniyle yasak vardı zaten

Doktor bize son gittiğimiz randevuda artık yapmayın diye uyarıda bulundu (31+5 iken gitmiştim randevuya) demek ki 12 den 30lu haftalara kadar serbest :)

Benim doktorum normal doğum korkum olduğunu söylediğim de epidural normal doğumu tavsiye etti.
Ben de kan pıhtılaşması yok.geçmişteki 2 kaybımdan dolayi tedbir amaçlı iğne vurmami istemişti. Acaba bu yüzden mi sizin doktor ve benim doktorumun prosedür u farklı oluyor ...

Ben ev tipi ana kucağı almayı düşünmüyorum şimdilik. Bebek arabasını set olarak aldık ya, onun pusetini arabada evde her yerde kullanmayı düşünüyorum. Zaten o puseti en fazla 1 yaşına kadar kullanabiliyormuşuz.

Biz de 5-6 haftadır yapmıyoruz, bebek çok hareketli olduğu için eşim pek bi yanaşamadı bana, kızımızdan çekindi.

Neden yapmadınız peki, kendi isteğinizle mi doktor mu yasak koydu?
Ben yapmadan duramazdım bu kadar ay. Şimdilerde bile yapasım var. Libidom çok arttı bu aralar

Bir de merak edeniniz olursa , bizim doktor ilişki için serbest dediği gibi korunmana da gerek yok demişti, yaldır yaldır yaptık biz de

Evet canım geçenlerde okumuştum ben de. Epidural yapılamayacaklar arasında kan sulandırma tedavisi görenler yazıyordu. Şu trombosit işini bi sorayım doktora. Diğer aydan düşüş var yani. Hep her şey normal diyor ama.

Hmmm pihtilasmadan dolayi degil de aslinda kullandigin igneden dolayi epidural olamuyormussun diye okudum ben ama internette okudum sonucta doktorlar daha iyi bilir

Uf yaa ben genel anestezi olmak istemiyordum hatta hani gözumden dolayı sezaryen olma muhabbetim var ya acaba epidural normal olsam olmaz mi diye dusunuyordum belki gozume olan baski azalir diye

PembeLokum hemoglobin im 12,2 olmuş yükselmiş yani. Sağlık ocağındaki ebenin ilaçla ilgili tavsiyesine uymak işe yaradı sanırım. B12 de 493.

Benim de hemoglobin 12.3 cikmis son testte, trombositin oyle cok dusuk dgl cnm benim dedigim dusukluk ablamda yani trombosit kalmiyodu vucutta o denli dusuk yani

B12 275 cikmis bende, seninki epey yuksek ne guzel. )

Hamileliği yıllarca ertelememin sebebi bu işte kocamla koparsak birbirimize daha az vakit ayıracağız bu Bi gerçek. Sen kızını benden çok seveceksin artık diye söylenmeye başladım bile. Çok sevdiklerimi çok kıskanırım ben eşimi herkesten. Annemi komşularından falan kıskanırım. Çocuğumu Da kimseye elletmicem sanırım:)

Benim doktor bayan yine de sormıyorum..hakkısın insan korkuyor
Benim doktorlardan birisi erkek , ultrasona geçer Geçmez cinsel ilişki yok diyor :))) bayan olanda dememe gerek yok ama ilişki yasak diyor :))) hayır artık kocama nasıl bakışlar fırlatıyorsam bu uyarıyı yapma gereksiniminde bulunuyorlar , bende iç geçirerek yok hocam yapmıyoruz zaten diyorum :))) 5 Sn lik gülüşme ortamı oluşuyor :)))

Baktım canım güzelmiş. Müziği varmış bu arada :) eklediğim nasıl sence peki? Ayrı da kullanabiliyormuşsun.
Bu Da güzel aradığın gibi müzikli önünde oyuncakları da var baya Bi oyalar çocuğu bu Da bence zaten önemli olan da o ağladığında oyalamak. Dönence ve salıncak bu işi görür

Biz geçenki gebelikte normal Hayattaki gibi yapıyorduk bebek 6. Ayında düşünce , doktorlar 6 ay korunun sonra tekrar hamile kal dediler , birde Bendeki miyom ve rahim ağzı yetmezliği sorunundan dolayı ilişki , göğüsleri elleme , rahimi uyaracak herhangi birşey yasak Demişti doktorlar , biz 1 yıl korunalım bari Acısını çıkaralım dedik :))) benimde hamililelikte nedense libido tavan yapıyor :))

Emin ol yalnız değilsin düşüncelerinde, zayıf Kız görünce dövesim geliyor benim de. Hamilelik böyle olmak zorunda başka Bi yolu yok ki mecbur şişeceğiz, eşlerimiz de anlayış gösteriyordur umarım baba olabilmeleri için bu şart yani :) doktor kilo alma dedi bana da, eşim de kızımın canı ne çekerse yiyeceksin diyor. Çok kilo aldım ama hareketsizlikten oldu yoksa sağlıksız beslenmiyorum ki. Kotlarımı falan özledim tekrar içine girebileceğim günleri iple çekiyorum.

Can'ım ne güzel söylemişsin gerçekten. İnşallah sağlıkla emeklerimizin karşılığını alacağız kolay mı anne baba olmak. Biraz sabır seneye zayıflayıp eski halimize döneceğiz Allah'ın izniyle

Yok canım , ben 1 haftalığına üniversite hastanesinde yatmıştım , ilk gün özel odalar dolu olduğu için, 2 Kişilik odada kalmıştım yanında yatan kadın da pıhtılaşma sorunu varmış epidural sezeryan oldu ama 48 saat müşade Altın'da tuttular, kadına sürekli pet sayısını sordular, sezeryana Prof girmişti bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…