- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.981
İnceliyim ben bi canım :) tşkler.R r0s3n canım markası Bright starts olabilir .. Titreşimi vardı 4 büyük pille çalışıyordu , hepsi burada da gördüm 600 civarı diyor ama o zamanda yetkili kişi 650 den 465 e düştü falan Demişti , bence çok büyük Kurtarıcı hakikaten tam ana kucağı :))) acayip kucak delisi bir çocuktu ablamda 15 günde bel Fıtığı oldu , ve çok Gazlı bir bebekti şans eseri denk gelip almıştık ...
Canım biz kendimiz kestik :) doktor herhangi bir uyarıda bulunmadı ben de bir şey sormadım. Erkek olduğundan soramadım da :) bir de her seferinde bir sıkıntı çıktı o yüzden pek cesaret edemedik. 2 ay olacak herhalde yapmayalı :/Herkes kesti mi ilişkiyi kızlar. .kesmeyenler kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor doktora soran var mı?
Benim doktor bayan yine de sormıyorum..hakkısın insan korkuyorCanım biz kendimiz kestik :) doktor herhangi bir uyarıda bulunmadı ben de bir şey sormadım. Erkek olduğundan soramadım da :) bir de her seferinde bir sıkıntı çıktı o yüzden pek cesaret edemedik. 2 ay olacak herhalde yapmayalı :/
Benim önceki ay 128di bu ay 112 çıktı. Düşüyor yani. Tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama buradaki doktor plt düşük bir daha tahlil yaptır bakalım demişti de.
Benim de yapılan yerlere yakın yaparken zor giriyor ama eşim acımasızca yapıyor :) :) :) yani eşin batırıp batırıp çekmesin. Yavaş da yapmadın batırıversin.
Herkes kesti mi ilişkiyi kızlar. .kesmeyenler kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor doktora soran var mı?
Benim doktorum normal doğum korkum olduğunu söylediğim de epidural normal doğumu tavsiye etti.
Herkes kesti mi ilişkiyi kızlar. .kesmeyenler kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor doktora soran var mı?
Ben 3 hafta 4 günlükken öğrenmiştim , 1 gün önce pazar günü trekking yapmıştık sabahında kasıklarım çok ağrıyınca doktora gitmiştim , üşüttümmü diye , hamile olabilirsin yumurtalar parlak yusyuvarlak dedi kan tahlilinde ğozitif çıkınca o günden beri girmiyoruz ilişkiye(( keşke adet tarihimi bekleseymişim 3 gün 3 gündür diyorum şimdi :)))) birde 3. Trinestirda ilişki önerilmiyor normal gebelerdede, benim bi arkadaşım 41. Haftaya kadar bebek gelmeyince ilişkiye giriyorlar, sabahında Nişanı geliyor :))))
Evet canım geçenlerde okumuştum ben de. Epidural yapılamayacaklar arasında kan sulandırma tedavisi görenler yazıyordu. Şu trombosit işini bi sorayım doktora. Diğer aydan düşüş var yani. Hep her şey normal diyor ama.
Benim doktorum normal doğum korkum olduğunu söylediğim de epidural normal doğumu tavsiye etti.
Ben de kan pıhtılaşması yok.geçmişteki 2 kaybımdan dolayi tedbir amaçlı iğne vurmami istemişti. Acaba bu yüzden mi sizin doktor ve benim doktorumun prosedür u farklı oluyor ...
Evet canım geçenlerde okumuştum ben de. Epidural yapılamayacaklar arasında kan sulandırma tedavisi görenler yazıyordu. Şu trombosit işini bi sorayım doktora. Diğer aydan düşüş var yani. Hep her şey normal diyor ama.
PembeLokum hemoglobin im 12,2 olmuş yükselmiş yani. Sağlık ocağındaki ebenin ilaçla ilgili tavsiyesine uymak işe yaradı sanırım. B12 de 493.
Hamileliği yıllarca ertelememin sebebi bu işte kocamla koparsak birbirimize daha az vakit ayıracağız bu Bi gerçek. Sen kızını benden çok seveceksin artık diye söylenmeye başladım bile. Çok sevdiklerimi çok kıskanırım ben eşimi herkesten. Annemi komşularından falan kıskanırım. Çocuğumu Da kimseye elletmicem sanırım:)Aynı endişeler bende de var. Dönüşü olan bir şey değil hayatımız baya değişecek. İyi yetiştirebilecek miyim endişesi. Çocuk bakma işlerinden dolayı eşimle uzaklaşıp kendi halimize mi dalcaz diye :) doğumu çok düşünmemeye çalışıyorum. Sadece ansızın gelmesinden korkuyorum :)
Benim doktorlardan birisi erkek , ultrasona geçer Geçmez cinsel ilişki yok diyor :))) bayan olanda dememe gerek yok ama ilişki yasak diyor :))) hayır artık kocama nasıl bakışlar fırlatıyorsam bu uyarıyı yapma gereksiniminde bulunuyorlar , bende iç geçirerek yok hocam yapmıyoruz zaten diyorum :))) 5 Sn lik gülüşme ortamı oluşuyor :)))Benim doktor bayan yine de sormıyorum..hakkısın insan korkuyor
Bu Da güzel aradığın gibi müzikli önünde oyuncakları da var baya Bi oyalar çocuğu bu Da bence zaten önemli olan da o ağladığında oyalamak. Dönence ve salıncak bu işi görürBaktım canım güzelmiş. Müziği varmış bu arada :) eklediğim nasıl sence peki? Ayrı da kullanabiliyormuşsun.
Biz geçenki gebelikte normal Hayattaki gibi yapıyorduk bebek 6. Ayında düşünce , doktorlar 6 ay korunun sonra tekrar hamile kal dediler , birde Bendeki miyom ve rahim ağzı yetmezliği sorunundan dolayı ilişki , göğüsleri elleme , rahimi uyaracak herhangi birşey yasak Demişti doktorlar , biz 1 yıl korunalım bari Acısını çıkaralım dedik :))) benimde hamililelikte nedense libido tavan yapıyor :))Ben ev tipi ana kucağı almayı düşünmüyorum şimdilik. Bebek arabasını set olarak aldık ya, onun pusetini arabada evde her yerde kullanmayı düşünüyorum. Zaten o puseti en fazla 1 yaşına kadar kullanabiliyormuşuz.
Biz de 5-6 haftadır yapmıyoruz, bebek çok hareketli olduğu için eşim pek bi yanaşamadı bana, kızımızdan çekindi.
Neden yapmadınız peki, kendi isteğinizle mi doktor mu yasak koydu?
Ben yapmadan duramazdım bu kadar ay. Şimdilerde bile yapasım var. Libidom çok arttı bu aralar
Bir de merak edeniniz olursa , bizim doktor ilişki için serbest dediği gibi korunmana da gerek yok demişti, yaldır yaldır yaptık biz de
Bugün bunalımlardayım
midem bulanıyor açlıktan hiç birşey yiyesim yok daraldım iyice
kendimi hiç güzel hissetmiyorum zayıf kadınları gördükçe imrendim dün
Kendimi hantal hissediyorum
Gece de her dönüşümde çatı kemiğim çok ağrıdı zaten
Hiç 25 yaşında hissetmiyorum kendimi
Kızım olacak çok mutluyum ama hayatım bir yandan da zorlaşacak diye düşünüyorum
Zaten nazlı çıt kırıldım bir kadınım
Çalışma hayatına geçtiğimde ev çocuk iş nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Çalışmazsam şarj olamam çökerim bunuda biliyorum
Eşim çok ilgili çok düşkün hatta bazen nasıl bu kadar nazımı çekiyor diye düşünüyorum ama
Ben böyle hantallaştıkça dışarıdaki bakımlı kadınlara bakıyor mu diye düşünüyorum
Son zamanlarda inanılmaz kıskanç oldum
Bıkkınlık geldi sankı kendimden bıktım gibi
Bugün hiç benim günüm değil kızlar..
Geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.Kızlarrrkasılmalarım çoğalınca ACile geldk sancı çIktı 2. Serumu alıyorum..
Dualarnızı eksik etmeyin emi ...
Can'ım ne güzel söylemişsin gerçekten. İnşallah sağlıkla emeklerimizin karşılığını alacağız kolay mı anne baba olmak. Biraz sabır seneye zayıflayıp eski halimize döneceğiz Allah'ın izniyle
Suwen marka XL pamuklu iz yapmayan çamaşır almıştım. Başka markaların hamile çamaşırlarını da aldım ama giyemedim. Suwen'i hala hiç bir sıkıntı yaşamadan giyorum. Bence sorun sende değil çamaşırda :)Artık her yerinin ağırması normal. Sağlıklısın hiç merak etme
Maşallah canım. Ben yapıyorum. Youtube’da video’lar var. Kendini çok zorlamadan yapabilirsin. Omuzlarını sabit tutup kalçanla saat yönüden sonra ters yönünde daire çiziyorsun, öne geriye, sağa, sola hareket ediyorsun. Biraz aeorobik olsun dersen ayaklarını hafifçe kaldırarak koşar gibi yapıyorsun. Şu an bilgisayarı zigon sehpaya koydum, topun üstünde oturarak yazıyorum. Otomatikman dik duruyorsun ve sırt kasların çalışıyor. Hiç bir şey yapmasan bile faydalı.
@kubis-55, Çok geçmiş olsun canım
@huriye048 bir önceki sezaryendan ne kadar zaman geçti canım? Bir de rahimde dikiş yerinde incelme olmuş diye sen mi yazmıştın öyle bir şey hatırladım.
Canım yaaaValla birisi sinirimi bozunca seninle hiç uğraşamam benim bebeği düşünmem lazım diyip sırtımı dönüp gidiyorum. Allah korusun sana bir şey olsa, bebeğe bir şey olsa ne olacak? Eşinin anlayışlı olması lazım ama olamıyorsa sen kontrolü eline alıp kendini ve bebeği düşünmelisin. Uyu bence sen canının istemediği hiç bir şeyi de yapma.
Ben de arkadaşımın önerisi ile tiny love aldım. Titreşimli, oyuncaklı, oturur, yatar pozisyonda kullanabiliyor. Tek beğenmediğim yeri minderi. Çok kalitesiz bir kumaş. Asla onun üstünde oturmak istemezdim. Bebeği de yatıramam. Kayınvalidem ona kılıf dikti, o sorun da çözüldü. Biraz pahalı ama bence çok güzel.
@Gizlifidan @history1985 Ben de aynaya bakmak istemiyorum bazen. Evlendiğimde şu anki kilomdan 20 kilo daha zayıftım. Uzun saçlarım vardı. Makyaj yapma gereği duymazdım, her helimle güzeldim. Ama yaşın ve hamileliğin etkisi ile şu an kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Eşimi kıskanmıyorum hiç. Çünkü 36 yaşında ve dış görünüşten çok daha önemli şeyler olduğunun farkında. Biz 5 senedir bu bebek için uğraşıyoruz. İlk bebeğimiz kaybettik. Neler yaşadık beraber. Bunları unutup sırf benden zayıf diye başkasına bakacak kadar ruhsuz olamaz. Eminim senin eşinde kendi bebeğini taşıyan bir kadından daha güzel bir kadın görmemiştir hayatında. Aslında şu an zayıf olmaktan çok daha güzel şeyler yapıyoruz. Manevi olarak çok daha değerli. Allah’a bir kul yetiştirmek için hazırlanıyoruz. Bunu hakkıyla yapabilmek için zayıf, güzel, bakımlı olmaya ihtiyacımız yok. Maneviyatımızın çok kuvvetli olması lazım. Hayatın bu dönemi de maneviyatın ön planda olacağı bir dönem. O arada zayıflanır da, o çok kolay.
Yok canım , ben 1 haftalığına üniversite hastanesinde yatmıştım , ilk gün özel odalar dolu olduğu için, 2 Kişilik odada kalmıştım yanında yatan kadın da pıhtılaşma sorunu varmış epidural sezeryan oldu ama 48 saat müşade Altın'da tuttular, kadına sürekli pet sayısını sordular, sezeryana Prof girmişti bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?