2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bn iki hfta sonra hastane icin cikolata aliyim dyrm haciseriften erken olurmu ki?
Bide anneme kayisi hosafi yaptirrip blendirdan gecrttm dolaba koydu ilk icilen sey olunca hem sutu hem lavaboyu kolaylastirirmis duyan bilen varmi blmiyrm ama imkani olan varsa bnce yapsin sicakken dolaba konarsa kavanozla bozulmazmis.
Bide dogum snrasi icin humana yada aptamil hangi sut artiriciyi alsak smdi bnlarn arastrmasina
Canim o ufacık bişey değil mi ilk süt o kadar az mı geliyor yeterli mi
arkadasm 40 cc sut tuttu gece dedi normal dogumda ztn emzrrsn hemen ama sezeryan icin bilemedm

Magnezyum kullanmıyorsun o zaman canım sen... Ben doktorumu bi arayayım olmazsa , benimki artık kronikleşti canım..

Nasl yabi doktorun yasaklamadimi bana her gidismde ozellikle tekrar ediyo asla birlesme yok diye kanaman olur bnce denemeyi birak dusunme bile
bu konu hakkında hiç bişey demedi valla, zaten yapmıyoruz da şimdi doğum yaklaşınca da yapmayalım mı?? doğumu kolaylaştırır diye yapayım diyordum. zaten çok zor sıkıntılı oluyor :S

Bende haftaya alacağım , kilere koyarım orası serin oluyor... Bazı çikolatalar dolaptada bozuluyor... Kayısı hoşafını bende yaptıracağım inşaallah ... Bu ağtamil süt artırıcı Şeyleri benim arkadaşım ( Planlı sezeryan ) doğuma 2 gün kala içmeye Başlıyor baya sütü gelmiş ...

Ben aldım dolapta duruyor canım

Ayy cok sevindim yaa benim dr da olmaz demez umarim benim dr da prof. 2-3 gece kalirim hastanede onemli degil

Anladım canım eşler bu konuda hassas

Evet canim neyse bi doguralim da artik sagsaglim hayirlisiyla :) o isler de olur :)

Yok birakmadim haftada 1 iciyorum oyle demisti dr her hafta iciyorum unutmuyorum hic

Evet epiduralde de ikiniyosun esim ne farkeder ki zararli olan ikinmak ztn diyor ben de kafaya taktim normal yapayim diye ama bakalim ne olacak:)

Kk ya konu acacagim benim gibi olup normal doguran var mi diye bir de face sayfalari oluyor ya oralarda da soracagim bakalim ben gibi olup normal doguran var mi

Ya ikram işi var hala netleştirmedim kafamda ne yapıcam bilmiyorum

Aynen hayırlısıyla kucağımıza alalım çok özledimm ben bebişimi

Bizimde bugün kontrol vardı. 2 gündür çok depresiftim. Bebeği görmek bile içimden gelmio du ama görünce kendime geldim iyi hissettim. Herşey yolunda çok şükür oğlum gayet güzel büyüyor. Ama doktor amcası da inat bi bebek olduğunu soledi. Önce yüzünü donmedi.sonra 1 saat nst de kaldım ama uyanmadi her türlü ugrasa rağmen. En son tekrar ultrasona geçince uyandı tosbik bi iki huysuz ve agresif poz verdi. Okadar mutsuz duruyordu ki hep beraber kahkaha attık. Ay oglusum ya resmen canlandırdi beni

Magnezyum kullanmıyorsun o zaman canım sen... Ben doktorumu bi arayayım olmazsa , benimki artık kronikleşti canım..
Kullaniyodm aslnda kndm birakfm yabi gttgmde sorucam devam ediymmi diye
bu konu hakkında hiç bişey demedi valla, zaten yapmıyoruz da şimdi doğum yaklaşınca da yapmayalım mı?? doğumu kolaylaştırır diye yapayım diyordum. zaten çok zor sıkıntılı oluyor :S
bnce cok onmli bi konu bide bebek donduyse yani daha rahatsz eder snki seni bi sor doktoruna
Buna sevindim aliyim o zaman sn kontrolden snra dursun
Ben aldım dolapta duruyor canım
alanlar var madem bnde aliyim :)
Canım kendisi alan bir arkadaşım da çok mühim olan bir şey değil lazım olursa alırsın. Alıp da koyma kenara benim gibi dedi :) 5 10 liralık bir şey de değil sonuçta.
Ucz dgl aynen ama ilk sutu korumak adina mantjli geldi
Ya ikram işi var hala netleştirmedim kafamda ne yapıcam bilmiyorum
Valla bn sadece cikolata alicam haci seriften kapiya geliyo kapida odemede var ztn havalar soguk balkonda durur :)

Ben aldım canım çikolatayı. Evde güneş almayan yerde tutuyorum. Sonuçta çikolatacada da duruyor taze yapılmıyor ki. Bozulacağını düşünmüyorum.

Çok tatlılar ya dudaklarını büzmüştü bizimki de sabah mahmurluğu var dedi doktor Da :) iyi olduklarını duymak yaşama sevinci veriyor

Ben cekiniyorum bisey olacak diye.. esim de napsin israrci olamiyor ama isyanlarda.. herhangibir yasagimiz yok kanama yada baska bisey.. 35+2 deyim bu zamanlar iliskiyi kesmek gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…