- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.001
Anladım canım eşler bu konuda hassasBenim eşim karnımdaki yavruşumuzun kız oldugunu öğrendiğinde kesti canım kız olduğu icin kendimi kötü hissediyorum dedi ikna edemedim hiçbir şekilde
Ee ondan önce de ilk 12 hafta düşük tehlikesi nedeniyle yasak vardı zaten
Doktor bize son gittiğimiz randevuda artık yapmayın diye uyarıda bulundu (31+5 iken gitmiştim randevuya) demek ki 12 den 30lu haftalara kadar serbest :)
Eşler çekiniyo ama bebekle hiç bi alakası yokmuş ilişkininBen ev tipi ana kucağı almayı düşünmüyorum şimdilik. Bebek arabasını set olarak aldık ya, onun pusetini arabada evde her yerde kullanmayı düşünüyorum. Zaten o puseti en fazla 1 yaşına kadar kullanabiliyormuşuz.
Biz de 5-6 haftadır yapmıyoruz, bebek çok hareketli olduğu için eşim pek bi yanaşamadı bana, kızımızdan çekindi.
Neden yapmadınız peki, kendi isteğinizle mi doktor mu yasak koydu?
Ben yapmadan duramazdım bu kadar ay. Şimdilerde bile yapasım var. Libidom çok arttı bu aralar
Bir de merak edeniniz olursa , bizim doktor ilişki için serbest dediği gibi korunmana da gerek yok demişti, yaldır yaldır yaptık biz de
Ben almadım ama gerekirse heryer eczane. hastane kantinlerinde bile var alırız.Kizlar hastane cantasina yada eve gogus kalkani alan varmi bi arkadasm mtlaka al diyor gogsu acidigi icin ve sutu ziyan olmasn icine biriksn diye doktoru aldrmis kullanan varmi cok gereklimi yada alanlar
Kocalar bazen odunlaşir canım bu bi gerçek her zaman değilse tabiki çekilir.çok gecmisler olsun tatlım.kızlar hepinize teşekkür ederim. sorunu çözdük gibi. bende çok alınganım bu bi gerçek ama benim kocada tam biri odun
B12 ilacını bıraktın mı yoksa? Ben çok düzenli kullanmıyorum randevu yaklaşınca aklıma geliyor düzenli kullanıyorum belki etkisi vardır. Epidural in tek farkı acısız olması. Yani epiduralli olunca da mecbur ıkıncan doğurabilmek için. Yine zararı olabilir. Doktor bilir en doğrusunu daHmmm pihtilasmadan dolayi degil de aslinda kullandigin igneden dolayi epidural olamuyormussun diye okudum ben ama internette okudum sonucta doktorlar daha iyi bilir
Uf yaa ben genel anestezi olmak istemiyordum hatta hani gözumden dolayı sezaryen olma muhabbetim var ya acaba epidural normal olsam olmaz mi diye dusunuyordum belki gozume olan baski azalir diye
Benim de hemoglobin 12.3 cikmis son testte, trombositin oyle cok dusuk dgl cnm benim dedigim dusukluk ablamda yani trombosit kalmiyodu vucutta o denli dusuk yani
B12 275 cikmis bende, seninki epey yuksek ne guzel. )
Bazen daha doğmadan oğlumu kocamdan, kocamı oğlumdan kıskanıyorum :) :) deli gibi değil de ufak tefek düşünceler aklıma geliyor yani. Diyorum bak beni ihmal etme diye :)Hamileliği yıllarca ertelememin sebebi bu işte kocamla koparsak birbirimize daha az vakit ayıracağız bu Bi gerçek. Sen kızını benden çok seveceksin artık diye söylenmeye başladım bile. Çok sevdiklerimi çok kıskanırım ben eşimi herkesten. Annemi komşularından falan kıskanırım. Çocuğumu Da kimseye elletmicem sanırım:)
Nasl yabi doktorun yasaklamadimibenim servix boyu kısalığı olduğu için kestik zaten korkarak yapıyorduk. ama 37den sora başlıcam yapmaya doğuma hazırlık olsun,kolay açılsın diye
Bnde oyle dusundum smdidn alp fazla para vermeye gerek yk snkiKızlar cinsel hayat
Ben almadım ama gerekirse heryer eczane. hastane kantinlerinde bile var alırız.
Bir arkadaşım bana da al dedi aldım ben de kaynattım koydum hastane çantasınaKizlar hastane cantasina yada eve gogus kalkani alan varmi bi arkadasm mtlaka al diyor gogsu acidigi icin ve sutu ziyan olmasn icine biriksn diye doktoru aldrmis kullanan varmi cok gereklimi yada alanlar
Avent mi aldin cnm? Chicco nunda var onuda cok ovuyolarBir arkadaşım bana da al dedi aldım ben de kaynattım koydum hastane çantasına
Çözülmesine çok sevindim Can'ım. Bebeğinizden başka hiçbir şeyi düşünmeyin boşverinkızlar hepinize teşekkür ederim. sorunu çözdük gibi. bende çok alınganım bu bi gerçek ama benim kocada tam biri odun
Bnde tam onu yazdm dktor ilaclara devam et yada etme demedi ilaclarn varmi demisti var dedm 1 hftadrda kullanmiyrm ama iyiyim hic bi skntm ykzeyzey3428 canım Adalatın yanında magnezyumda alıyor musun ? Bana 30. Haftada adalat verdi , magnezyumu artık bırakacaksın dedi , magnezyumu bırakmak istemedim , 3 gündür 30 MG lık 1 adet adalat alıyorum ama Sırt ve bacak ağrımdan duramıyorum, kontrolüm Salı günü , sen nasıl kullanıyorsun Adalatı ? Magnezyum harika birşeymiş:))
Aynen avent aldım e-Bebek'ten. ilk süt boşa gitmesin diye al dedi arkadaşımAvent mi aldin cnm? Chicco nunda var onuda cok ovuyolar
Aynen bende özledimEmin ol yalnız değilsin düşüncelerinde, zayıf Kız görünce dövesim geliyor benim de. Hamilelik böyle olmak zorunda başka Bi yolu yok ki mecbur şişeceğiz, eşlerimiz de anlayış gösteriyordur umarım baba olabilmeleri için bu şart yani :) doktor kilo alma dedi bana da, eşim de kızımın canı ne çekerse yiyeceksin diyor. Çok kilo aldım ama hareketsizlikten oldu yoksa sağlıksız beslenmiyorum ki. Kotlarımı falan özledim tekrar içine girebileceğim günleri iple çekiyorum.
Aa evet ilk sut icin dusunememistim hpsi buracaca 32 lirada alsammi bilemedm yaAynen avent aldım e-Bebek'ten. ilk süt boşa gitmesin diye al dedi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?