2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladım canım eşler bu konuda hassas

Eşler çekiniyo ama bebekle hiç bi alakası yokmuş ilişkinin

Kizlar hastane cantasina yada eve gogus kalkani alan varmi bi arkadasm mtlaka al diyor gogsu acidigi icin ve sutu ziyan olmasn icine biriksn diye doktoru aldrmis kullanan varmi cok gereklimi yada alanlar

Kızlar cinsel hayat
Kizlar hastane cantasina yada eve gogus kalkani alan varmi bi arkadasm mtlaka al diyor gogsu acidigi icin ve sutu ziyan olmasn icine biriksn diye doktoru aldrmis kullanan varmi cok gereklimi yada alanlar
Ben almadım ama gerekirse heryer eczane. hastane kantinlerinde bile var alırız.

B12 ilacını bıraktın mı yoksa? Ben çok düzenli kullanmıyorum randevu yaklaşınca aklıma geliyor düzenli kullanıyorum belki etkisi vardır. Epidural in tek farkı acısız olması. Yani epiduralli olunca da mecbur ıkıncan doğurabilmek için. Yine zararı olabilir. Doktor bilir en doğrusunu da

benim servix boyu kısalığı olduğu için kestik zaten korkarak yapıyorduk. ama 37den sora başlıcam yapmaya doğuma hazırlık olsun,kolay açılsın diye

Bazen daha doğmadan oğlumu kocamdan, kocamı oğlumdan kıskanıyorum :) :) deli gibi değil de ufak tefek düşünceler aklıma geliyor yani. Diyorum bak beni ihmal etme diye :)

benim servix boyu kısalığı olduğu için kestik zaten korkarak yapıyorduk. ama 37den sora başlıcam yapmaya doğuma hazırlık olsun,kolay açılsın diye
Nasl yabi doktorun yasaklamadimi bana her gidismde ozellikle tekrar ediyo asla birlesme yok diye kanaman olur bnce denemeyi birak dusunme bile

zeyzey3428 canım Adalatın yanında magnezyumda alıyor musun ? Bana 30. Haftada adalat verdi , magnezyumu artık bırakacaksın dedi , magnezyumu bırakmak istemedim , 3 gündür 30 MG lık 1 adet adalat alıyorum ama Sırt ve bacak ağrımdan duramıyorum, kontrolüm Salı günü , sen nasıl kullanıyorsun Adalatı ? Magnezyum harika birşeymiş:))

Bide kizlar bn magnezyumla vitaminimi icmiyrm 1 hftadr bunye olarak iyiym doktprum birak demedi icmek istemiyrm ilac icmekten skldm

Bnde tam onu yazdm dktor ilaclara devam et yada etme demedi ilaclarn varmi demisti var dedm 1 hftadrda kullanmiyrm ama iyiyim hic bi skntm yk
Adalati bn 3 saatte bi yarim iciyrm gnde 4 tam yani bnmkide 30 mg
Yani bnm agrm olmuyo oyle bel sirt vs sadece ayaklafndan dolayi kaburga agrim var o kdr

Aynen bende özledim
Geçen hastanede bi tane anne gördüm hiç demezsinki çocuk doğurmuş incecik bakımlı bir de çok tatlı bir bayandı ayy dedim doğurduktan sonra bende böyle zayıf olmalıyım
Önce bebişlerimizin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…