2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Fit anneler olacağız biz de tabi ki aksi mümkün mü :)

Kizlar bir de dogumdan sonra artik cift korunma yapacagim. 2 cocuk bana yeterli cunku.. spiral taktirmayi ve aylik igne olmayi dusunuyorum. Bilgisi olan var mi bu konularda

Fit anneler olacağız biz de tabi ki aksi mümkün mü :)

Ah canim yaa.. eski pantolonlarimi gorunce aglayasim geliyo.. sac bas bi gorseniz b3rbat haldeyim.. benimde koltuk altlarim karardi ve limon surup gunesl3nmek koyuluklari geciriyormus aklinizda olsun.. ben denicem.. tuylerim dokuldu hep.. kaslarim zaten seyrekti hepten seyreldi.. kaslarimi yaptirmak istiyorum ama biraz pahali bir uygulama su kil teknigi.. bebegin masraflarindan sira bana gelm3z herald3

Magnezyum içmeyince hiç rahat hissetmiyorum ben sancı gelcek sanki içmezsem psikolojisindeyim özellikle yatmadan önce içiyorum geceleri bir şey olacak diye korkuyorum
Bn soda iciyrm smdo hergun ona alistrdm kndimi muzu kestm kabizlikta btti kayisi ckti artk onu tuketyrm
gebito haklisin cnm aliyim dursub

Kizlar bir de dogumdan sonra artik cift korunma yapacagim. 2 cocuk bana yeterli cunku.. spiral taktirmayi ve aylik igne olmayi dusunuyorum. Bilgisi olan var mi bu konularda
Aylık iğneler adet düzensizliği yapabiliyormuş ama Bi denersiniz kendiniz görürsünüz ben de rahim içi araç taktıracağım ama bazı bünyeler kabul etmeyebiliyormuş deneyip göreceğiz hepsini birer birer

Ya canım benim eşim milleti güzelleştiriyor Botoks dolgu bilmem ne
Bende hamile olduğum için hiçbişey yaptıramayip üstüne bide boyuna cirkinlesiyorum. Icim gidio resmen

Ya canım benim eşim milleti güzelleştiriyor Botoks dolgu bilmem ne
Bende hamile olduğum için hiçbişey yaptıramayip üstüne bide boyuna cirkinlesiyorum. Icim gidio resmen
Ayy senin durumun daha fenaa.. az kaldi sıkalım disimizi.. acayip bakima giricem ve tabiki diyet.. bir de emzirmek cok kilo verdiriyor

Ayy senin durumun daha fenaa.. az kaldi sıkalım disimizi.. acayip bakima giricem ve tabiki diyet.. bir de emzirmek cok kilo verdiriyor
Benim kilo sıkıntım farklı ya ilk başta çok zayifladim zaten yüzüm zayıf ve uzundu iyice çöktü et kalmadı resmen. Biraz sissin kilo alsın istiyorum ama yok almıyor. Ananas sagolsun ödem de yok. Emzirirken de yapılmıyor kozmetik işlemler. Bide yüzüm sivilce doldu. Şaka gibiyim yani

Bizimki doğumdan sonra 3 gün kuaför salonunu kapattıracağım , masraflar benden diyor

Aaaa bana haftada bir filan demedi. Ben sormadım da çünkü hep devam diyor diye. Ben aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum. Folik asiti içiyor musun peki?

Doğum sonrası saç boyatabiliyomuyuz.. Bebeği etkiler mi.. Etkilemezse Mevlüt öncesi bir kızıllaşsam diyarında.. Saçlarımda kestirmek istiyorum..

Aaaa bana haftada bir filan demedi. Ben sormadım da çünkü hep devam diyor diye. Ben aklıma ne zaman gelirse o zaman içiyorum. Folik asiti içiyor musun peki?
Ne içiyorsunuz kızlar.. Benim bütün ilaçlar devam.. Progestan Kan sulandırıcı İnsülin magvital Ferro sanol Decavit

Yok tatlım tentesi. Balkonda falan kullanmak için sordun di mi benim hiç aklıma gelmedi ama biz zaten çok balkon kullanmıyoruz.
Evim bahçeli canım bahçede kullanmak için sordum. O yüzden prego gaby ve tiny love arasında kararsız kaldım. Aslında tiny love un yurtdışında tentelisi var. Üstüne eşarp şal filan örtsem olur herhalde ya. Herkes tiny love deyince aklım onda kaldı biraz :)

Eklentiler

• image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
Doğum sonrası saç boyatabiliyomuyuz.. Bebeği etkiler mi.. Etkilemezse Mevlüt öncesi bir kızıllaşsam diyarında.. Saçlarımda kestirmek istiyorum..
Ay bnde merk edyrm dogumdan snra bnde sacimi boyatmak istiyorn bitkisel vs hikaye bnce ama emziren anneye sakincasi varmi acaba @emy0364 kocam sacini boya dedi bana

Ben cekiniyorum bisey olacak diye.. esim de napsin israrci olamiyor ama isyanlarda.. herhangibir yasagimiz yok kanama yada baska bisey.. 35+2 deyim bu zamanlar iliskiyi kesmek gerekmiyor mu?
Canım bu konuda değişik görüşler var. Ama kadının orgazm olması ve sperm rahim kasılmasına sebep oluyor. O yüzden sıkıntı. Ama bu halde bu göbekle sağından soluna dönemezken orgazm olunabilirse bravo hem oturup kalkmaz bile canımızı acıtıyor çoğu zaman o yüzden ilişki sıkıntılı gibi. Bir yerde okumuştum son bir ay yapılmıyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…