- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.621
Kızlar bende Allah izin verirse 21 mayısta doğuma gircem çok heyecanlıyımm şu an değişik duygulara büründümm
Aramizda bi kac gun var benim bebegimde ayni kiloda ve plasentam yaslanmis 32 haftalikken soylemisti doktorum benimkide maalesef kilo almiyor ama doktorum korkma diyo erken dogumdan sezaryenden hic bahsetmiyo ama haftada bir cagiriyo kontroleAy gene mi yanlış söyledim 35 + 6 yim. 36 bitmis olacak yarın. 37 ye başlıcam
Benimde yarin kontrolum var :))Oooo 4 kişi olduk yarın kontrolü olan. İnş güzel geçer
Aa ciddi mi? Ben dun babama gittim mezarlığa..@Gizlifidan buyuk gecmis olsun cnm ya esin sana bebege bir sey olurdu korkusuyla delirmis hangimizn esi olsa o da oyle olurdu sanirim
Annem mezarliga gitmeme izin vermiyor hamile kaldigimdan beri o da hamila kadina iyi olmaz der ben de rahmetli ablami ziyarete epeydir gitmiyorum
Aa ciddi mi? Ben dun babama gittim mezarlığa..
Üzülme Can'ım her şeyde Bi hayır vardır elbet. Erken kavuşacaksın bebeğine öyle düşünmeye çalışCanım boyunu hiç soylemiyolar zaten. Kilosu geri dedi evet. Baş önde mis . Kilo geri de . Suyu iyi dedı . Nst. Radyoloji ultrason unda sonucu iyi sağlıklı çıktı ama işte kilo almio haftaya da hiç almasa ya da gené 50 gr alırsa ne kötü ihtimal de alırız bebeği dedi.
Çok heyecanlı :) sağ salim kavuşun İnşallah Zaman ne çabuk geçiyorKızlar bende Allah izin verirse 21 mayısta doğuma gircem çok heyecanlıyımm şu an değişik duygulara büründümm
Yaa hanımlar herkes benimsedi kızımın ismini, ismiyle hitap ediyorlar ondan bahsederken, ben bi duygulanıyorum bi hoş oluyorum
Gülsîma
Gül kızım
Annesinin babasının gülü
Çok güzel ismi Can'ım Gülsima hep gülsün bahtı güzel olsun
34 de de geri çıktı. .2100 du. Herşeyi suyu kalbi hareketleri iyi dedı. Hiç bişey yapamayız. Yeme içmenle alakali değil dedi. Doppler é gönderdi bu radyoloji nin yaptığı o da normalmis . Kafası büyük muş işte haftasına göre. Ama bu dediklerim önceki haftada vardı. Ben iki hafta geçti artık almıştır bi 500 gr die bekler ken 150 gr almış sadeceÖnceki ölçümleri nasıldı canım önceden de var mıydı? Bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapılsa iyi olur bence. Bir de iyi bildiğin bi doktora daha görün canım
Âmin cnm sağolasın siz isim belirlediniz mi?
Ben sacimida kestirdimYa benim annemin batil inanclari vardir epey ben de onu uzmemek icin uyuyorum sacimi kestirtmiyor mezarliga gondertmiyor vs vs :)
Biraz daha sabret Can'ım 38.haftaya kadar dayan
EVet 38 I Görünce . İsticem ben sezeryan. Ben baya baya stres yapio ağlayıp sizlaniodum zaten ben nasıl dogurcam die. Sezeryan ameliyat bilmem ne ama olsun . Uyumak ve herseyin bitecek olması nasıl bana bi huzur verio anlatamam. Gr lar azar azar artarsa mi alırlar bebeği 38 é kadar . Yoksa hiç almasa kilo pat die aliverirlerr miBenim doktorum bekletti tatlım. 38 dolsun dedi. Hiç sorun yokken 35 ten sonra kilo almadı ama organ gelişimi için bekletti. Şükür bebişte erken gelmeye yeltenmedi.
Sezaryenin de genel anestezi olsa da aorun yok canım. Bu sefer tercih hakkım olursa genel anestezi istemeyi planlıyorum. Arkadaşım geçen ay genel anestezi ile doğum yaptı çok memnun kaldı. Kafanı takma canım. Sen stres olunca bebekte stres oluyor derler. Yüzdün yüzdün yolun sonuna geldin zaten. Bence bebeği n 38 haftayı doldurduğunda 2700 gr falan olur merak etme canım
Kaç hafta önde kafası canım34 de de geri çıktı. .2100 du. Herşeyi suyu kalbi hareketleri iyi dedı. Hiç bişey yapamayız. Yeme içmenle alakali değil dedi. Doppler é gönderdi bu radyoloji nin yaptığı o da normalmis . Kafası büyük muş işte haftasına göre. Ama bu dediklerim önceki haftada vardı. Ben iki hafta geçti artık almıştır bi 500 gr die bekler ken 150 gr almış sadece
Benim oturdugum yerde boyle imkanlarda yok sadece doktorun ultrasonu var onlarda eski zaten neyin ne oldugunu tam anlayamiyosun icinde hep bi suphe kaliyo dua et en azindan boyle imkanlari olan bi hastaneye gidiyosun ve herseyi ogrenebiliyosun burda ayrintili ultrason bile yok hep bisi olmaz deyip gonderiyolar34 de de geri çıktı. .2100 du. Herşeyi suyu kalbi hareketleri iyi dedı. Hiç bişey yapamayız. Yeme içmenle alakali değil dedi. Doppler é gönderdi bu radyoloji nin yaptığı o da normalmis . Kafası büyük muş işte haftasına göre. Ama bu dediklerim önceki haftada vardı. Ben iki hafta geçti artık almıştır bi 500 gr die bekler ken 150 gr almış sadece
Ben de 5.oldum sanirim yarın kontrolü olan :)Benimde yarin kontrolum var :))
Nazar çıkmış canım Düğüne 1 ay kala bende kaza yapmıştım... Resmen saniyelik kılpayı kurtulmuştumYa insan hayatini tehlikeye atan suruculere oyle yapasin geliyo gercekten :)
Biz nişanlıyken motorsikletli bir "çocuk" arabamıza carpmıştı o kadar hızlı gidiyordu ki kırmızı ışıkta durmadı öyle bi girdi ki arabaya araba hurdaya döndü bize bir şey olmadı eşimle ama çocuk komada kaldı aylarca aptal, ya bana ya da esime bir şey olsaydı salak bi çocuk yüzünden? Dügüne kalmış 15 gün.. hele bana bir sey olsaydı eşim galiba çocuğu öldürürdü
Benim son iki hafta hiç kilo almamıştı. Ama yine de bekledi canım. Organ gelişimi için.EVet 38 I Görünce . İsticem ben sezeryan. Ben baya baya stres yapio ağlayıp sizlaniodum zaten ben nasıl dogurcam die. Sezeryan ameliyat bilmem ne ama olsun . Uyumak ve herseyin bitecek olması nasıl bana bi huzur verio anlatamam. Gr lar azar azar artarsa mi alırlar bebeği 38 é kadar . Yoksa hiç almasa kilo pat die aliverirlerr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?