2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay gene mi yanlış söyledim 35 + 6 yim. 36 bitmis olacak yarın. 37 ye başlıcam
Aramizda bi kac gun var benim bebegimde ayni kiloda ve plasentam yaslanmis 32 haftalikken soylemisti doktorum benimkide maalesef kilo almiyor ama doktorum korkma diyo erken dogumdan sezaryenden hic bahsetmiyo ama haftada bir cagiriyo kontrole

Aa ciddi mi? Ben dun babama gittim mezarlığa..

Üzülme Can'ım her şeyde Bi hayır vardır elbet. Erken kavuşacaksın bebeğine öyle düşünmeye çalış

Önceki ölçümleri nasıldı canım önceden de var mıydı? Bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapılsa iyi olur bence. Bir de iyi bildiğin bi doktora daha görün canım
34 de de geri çıktı. .2100 du. Herşeyi suyu kalbi hareketleri iyi dedı. Hiç bişey yapamayız. Yeme içmenle alakali değil dedi. Doppler é gönderdi bu radyoloji nin yaptığı o da normalmis . Kafası büyük muş işte haftasına göre. Ama bu dediklerim önceki haftada vardı. Ben iki hafta geçti artık almıştır bi 500 gr die bekler ken 150 gr almış sadece

Biraz daha sabret Can'ım 38.haftaya kadar dayan

EVet 38 I Görünce . İsticem ben sezeryan. Ben baya baya stres yapio ağlayıp sizlaniodum zaten ben nasıl dogurcam die. Sezeryan ameliyat bilmem ne ama olsun . Uyumak ve herseyin bitecek olması nasıl bana bi huzur verio anlatamam. Gr lar azar azar artarsa mi alırlar bebeği 38 é kadar . Yoksa hiç almasa kilo pat die aliverirlerr mi

Kaç hafta önde kafası canım
Benim tosbamın 4 hafta önde.. Renkli dooplere girdk biz de ama sıkntı yok sadece koca kafalı olcakmş :)
Büyük ihtimal sizin de genetiktir bi sıkntı olmaz inşallh ..

Benim oturdugum yerde boyle imkanlarda yok sadece doktorun ultrasonu var onlarda eski zaten neyin ne oldugunu tam anlayamiyosun icinde hep bi suphe kaliyo dua et en azindan boyle imkanlari olan bi hastaneye gidiyosun ve herseyi ogrenebiliyosun burda ayrintili ultrason bile yok hep bisi olmaz deyip gonderiyolar

Nazar çıkmış canım Düğüne 1 ay kala bende kaza yapmıştım... Resmen saniyelik kılpayı kurtulmuştum Allah göstermesin bir daha... Bu arada kızının ismi ne güzelmiş çok beğendim gülsima çok güzel söylerken bile zerafet akıyor ... Güzel ömürleri olsun inşaallah :)

Benim son iki hafta hiç kilo almamıştı. Ama yine de bekledi canım. Organ gelişimi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…